Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@helennn píše:
@allmeyo aha,takze hned jak doberu HA, tak zacnu s injekcemi jo? no to jsem na to zvedavaja posera a injekce
a jak dlouho si je uz pichas? no verim, ze ted uz to bude urcite utikat
No já sem to tak aspoň měla
píchám si je od 29.8.A injekcí sem se taky bála, jóóó namíchat mi to nedělá problémy ani to do sebe píchnout, ale mě to nejde tak dobře jak příteli si u toho připadám děsně neohrabaně. Ani se mi nelíbilo, když sem si to vpichovala sama že sem to docela cítila a při vytahování jehli šla i kapka krve a když to dělá přítel tak nejde nic. Takže já sem to zkusila jen jednou jinak od začátku míchá a píchá přítel ![]()
Ale měla bys vidět tu přípravu 4 ampulky ředíme půl hodiny
si dává opravdu záležet ![]()
@HoneyJane
ja jedu také 26.9. mam tam byt v 10:00 a ty? treba se potkáme
ja jedu pro ten protokol. a ke komu jdes?
@filija Ahoj děkuju moc.No uvidíme potom ten výsledek. Já vím, že se má myslet pozitivně, ale mě to pořád nějak nejde. Raději počítám i se špatnýma věcma dopředu. A co ty teď budete se pokoušet tedy přirozeně?
@allmeyo dame si žádost o adopci a pak máme moře času to zkoušet prirozenou cestou, za to ivf, jsme dali dost penez a taky nas to stalo dost nervu
Kdybys potreb. utrogestan, mam tu asi 3 a pul krabicky, možná vic, je mi lito to vyhodit
M @allmeyo bez deti zustat nechceme, ale zas do sebe nechci rvat tolik hormonu, to asi taky telu uplne neprospeje, koupim si nejaké bylinky na podporu oteh.
pokolikate zk. ivf? mas nejaké dite?
Ahojky holky, můžu se vás zeptat…? Kolik si necháte dát embryjek? A rozhodly jste se pro vitrifikaci nebo kryokonzervaci? Zítra to máme mít sepsané a my se s manželem pořád nemůžeme rozhodnout… děkuju
Tak utrogestanu mám 2 krabičky zbyli mi po uiu, kdybych potřebovala tak bych se když tak ozvala. Já sem teda z hormonů a hlavně prednisonu měla strach, že pěkně nakynu a dnes než sem šla do Gennetu tak sem se zvážila abych viděla tu hrůzu no a mám kilo dole
Ale kdybych možná viděla do těla co tam ty hormony dělají tak bych se možná divila to jo…někomu se podaří otěhotnět po nějaké době braní bylinek, tak uvidíš třeba zrovna to bude to praví pro tebe ![]()
Tohle je moje první IVF a dítě už mám z prvního vztahu kluka je mu 17 let. Možná je to i tím, že to IVF tak nehrotím, protože už jedno dítě mám.
Horší to je myslím pro toho, kdo dítě ještě nemá a nějak to nejde.
To bylo myslím tvoje první IVF že, na kolik vás to vyšlo?
@crazy0 píše:
Ahojky holky, můžu se vás zeptat…? Kolik si necháte dát embryjek? A rozhodly jste se pro vitrifikaci nebo kryokonzervaci? Zítra to máme mít sepsané a my se s manželem pořád nemůžeme rozhodnout… děkuju
Ahoj já jestli se zadaří a bude nějaká úrodička nechám zavést 2.A dnes sem zrovna řešila vitrifikaci a kryokonzervaci…dnes sem měla oznámit jestli chcem to a nebo ono
my s přítelem vybrali vitrifikaci je u toho šance 95%.
@allmeyo Ahojky, tak jak dopadla dnes KO? Kolik folikulů ti dr napočítala?
Já jsem dopadla zatím skvěle. Dle dr mám dobrou sliznici a KET je naplánován na pátek 13.9.
Tak snad to bude štastné datum a vyjde to. A ten zánět, co jsem měla, tak byl asi po estrofenu.. prý se to stává.. vyfasovala jsem recept na medrol a utrogestan.. Tak jsem odtamtud jela naprosto spokojená. ![]()
Holky dotaz
byli jste na imunologii? Pokud ano mohli jste si vybrat kam chcete nebo ne?
@Petra Z My jsme byli a dostali jsme doporučení do Prahy, tak jsme tam jeli. Jestli se nepletu, tak ono těch imunologických center asi moc nebude a myslím, že hodně CARů posílá pacienty právě tam.
@TerkaBaterka jasně.....jen jestli to je na konkrétní pracoviště nebo ne
jen že do Podolí se mi nechce, raději bych na Karlák
@TerkaBaterka tak to moooc gratuluji terko
to mam radost i za tebe. urcite ti budu 13.9.drzet všechny palecky, aby to dopadlo na dve carky na testiku ![]()
@Petra Z My jsme byli v Imunii v Křižíkovce
Já Prahu moc neznám, tak ani nevím, kde tam co je..
A jak to u vás vypadá?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.