Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka Mám za to, že mám být na utz v 7.30 jestli sem si to teda zapamatovala dobře
No tak to ti teda držím moc moc pěstičky, aby se ti to s tím jedním vydařilo, když se probojovalo až sem a tak dlouho jsi čekala…přeju opravdu moc štěstíčka ![]()
@allmeyo Děkujeme moc!!! Já tobě taky přeju moc moc moc štěstíčka. Neboj strašně rychle to utíká a než se naděješ budeš taky čekatelka na test
A vůbec, chceš si nechat zavést 1 nebo 2? Jo a mě PGD vůbec nenabízeli
Asi jim ještě nespadám do tabulek
@allmeyo Já bych tam měla být v 7:45
Tak třeba se potkáme.
Já ti taky moc držím palce, aby šlo vše v pořádku a brzy ses dočkala .
@Lotty83:www.emimino.cz/profil/lotty83/ Tak držím palce, at to vyjde.
Řekla ti dr. jak se máš po ET chovat? Co dělat, co nedělat? Řeší to nějak? Já se snažím něco o tom přečíst a jak tak čtu, tak ležení a nic nedělání těhu nezaručuje.. sice plánujeme s manžou dovču, ale ležet rozhodně nebudu. Ale zajímá mě, co ti řekli v našem CARu ![]()
Ahoj vsem, tak dnes odpol ve 14.00 budu vedet, jak jsem dopadla… nevim, nevim..
Ahoj,
Drzim palce holky!
Povezte mi, jak dlouho po prvni navsteve doslo k iui nebo ivf?:)
Ja vim, nic se nema uspechat, ale uz cekame tak dlouho ![]()
Ahoj holky, tak vam vsem moc drzim palecky at to dobře dopadne
ja stále cekam az se dostavi MS.uz mam opet tyden zpozdeni. prijde mi, ze jakmile jo ocekavame, abychom zacly se stimulaci a když je potřeba, tak si vždy mrska dava nacas
ted mi volala kamarádka, ze je tehotna.4 roky se snazily o mimi a když uz jim nabidly, ze by sly do gennetu, tak se jim to zadarilo normalne.tak mam radost, ale i trosku zavidim, ja uz bych chtěla také
no, ale kdo si pocka, ten se docka
tak vsem mooooc drzim palecky at se se dari a muzeme si tu psat, jak se zadarilo ![]()
Helenn Já to měla taky tak. Když jsem potřebovala aby MS dorazila co nejdřív, tak se někde courala a opačně! Zákon schválnosti
Ale neboj, dočkáš se. Jednou prostě přijde. Já stimuluju estrofemem a v pátek jedu na KO na UTZ, tak jsem moc zvědavá, jak dopadnu. Sliznici totiž obvykle mívám celkem nízkou. Ikdyž tenkrát po IUI, když jsem otěhotněla, tak stačila na uhnízdění ![]()
@filija Moc mě to mrzí
Jaký bude další postup?
Ahoj holky mám otázečku - v Gennetu v Praze dělají PGD zdarma, tak nám to bylo řečeno na konzultaci. Budeme ho podstupovat. Chci se zeptat, pokud tedy máte s tím zkušenost: takže, pokud je vám doporučeno PGD a Car ho má uvedeno jako zdarma, je součástí toho i zmrazení všech embryjek a následné rozmrazení toho vhodného embryjka?
@TerkaBaterka jj,je to sranda s tou menstruaci
mrska jedna
ale doufam, ze když nas takto to telicko napina a vse pozdrzuje, tak se poradne prichysta a prijme embrijko na první pokus.moc to vsem preji.
@filija moc me to mrzi i za tebe a budu moooc drzet palecky, aby to priste uz dopadlo pozitivne ![]()
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na Gennet Liberec
@Lotty83 Ahoj no tak čekatelka na test ze mě určitě bude to jo, jen si na to budu muset o nějakou tu chvilenku dýl počkat. Myslela jsem že u mě proběhne normálně ET ale díky tomu vyšetření PGD… ET nebude, takže i přesto kdo si počká ten se dočká
Jinak přeji ať se u tebe tomu embryjku moc líbí a pěkně se tam drží
taky by mě zajímalo na co se ptala @TerkaBaterka jestli tě vůbec nějak informovali jak se chovat po ET. Jinak k těm injekcím včera sem to zkusila sama a musím teda uznat, že můj osobní doktor to zvládá líp
Od něj to vůbec necítím a neteče ani kapka krve, když mi jehlu z panděra vytahuje ![]()
Já sem na to asi nemehlo cítila sem to a když sem vytahovala jehlu tak i kapka krve vykoukla. Takže to raději dnes opět svěřím jemu
A já za sebe musím říct..JEŠTĚ ŽE TO JE NA NĚM
jinak jestli se něco urodí dohodli jsme se zavést 2 vzhledem k mému věku. Je šance, že by se aspon to jedno mohlo udržet a jestli se udrží obě tak se přítel nejspíš zblázní radostí a mě trefí ![]()
@filija Tak to mě taky moc mrzí, že ti to nevyšlo
![]()
@TerkaBaterka Takže bych měla být před tebou
Takže až bude z ordinace vycházet asymetrická postava..to jest asi metr vysoká a asi metr široká, tak to budu jáááá
![]()
@Codál píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na Gennet Liberec
Ahoj já tam chodím a zatím tam sem s každým a se vším spokojená ![]()
@filija Ahojky to mě mrzí tak další pokus bede líp
Helenn tak šup já už se cpu antikoncepcí týden a to PGD asi dáme ať je šance větší. Holky bylo vám po Sylviane blbě? Jsem taková nafouklá a občas špiním nikdy jsem atk. neměla tak nevím je to bleeeeeee
Codál:Gennet je fajn samozřejmě neumí zázraky to asi nikdo přístup personálu je výborný to je dobrý začátek ![]()
@allmeyo Hele asimertické
jsme snad všechny v gennetu neurdinují nic po čem by se hublo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.