GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2552
1.9.13 20:02

@TerkaBaterka Mám za to, že mám být na utz v 7.30 jestli sem si to teda zapamatovala dobře ;) No tak to ti teda držím moc moc pěstičky, aby se ti to s tím jedním vydařilo, když se probojovalo až sem a tak dlouho jsi čekala…přeju opravdu moc štěstíčka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
1.9.13 21:02

@allmeyo Děkujeme moc!!! Já tobě taky přeju moc moc moc štěstíčka. Neboj strašně rychle to utíká a než se naděješ budeš taky čekatelka na test :) A vůbec, chceš si nechat zavést 1 nebo 2? Jo a mě PGD vůbec nenabízeli :think: Asi jim ještě nespadám do tabulek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
1.9.13 21:55

@allmeyo Já bych tam měla být v 7:45 ;) Tak třeba se potkáme. :) Já ti taky moc držím palce, aby šlo vše v pořádku a brzy ses dočkala .
@Lotty83:
www.emimino.cz/profil/lotty83/ Tak držím palce, at to vyjde. :) Řekla ti dr. jak se máš po ET chovat? Co dělat, co nedělat? Řeší to nějak? Já se snažím něco o tom přečíst a jak tak čtu, tak ležení a nic nedělání těhu nezaručuje.. sice plánujeme s manžou dovču, ale ležet rozhodně nebudu. Ale zajímá mě, co ti řekli v našem CARu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
2.9.13 09:38

Ahoj vsem, tak dnes odpol ve 14.00 budu vedet, jak jsem dopadla… nevim, nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
2.9.13 10:20

Ahoj,
Drzim palce holky!

Povezte mi, jak dlouho po prvni navsteve doslo k iui nebo ivf?:)
Ja vim, nic se nema uspechat, ale uz cekame tak dlouho :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
2.9.13 14:38

Ahoj holky, tak vam vsem moc drzim palecky at to dobře dopadne ;) ja stále cekam az se dostavi MS.uz mam opet tyden zpozdeni. prijde mi, ze jakmile jo ocekavame, abychom zacly se stimulaci a když je potřeba, tak si vždy mrska dava nacas :mrgreen: ted mi volala kamarádka, ze je tehotna.4 roky se snazily o mimi a když uz jim nabidly, ze by sly do gennetu, tak se jim to zadarilo normalne.tak mam radost, ale i trosku zavidim, ja uz bych chtěla také :,( no, ale kdo si pocka, ten se docka :) tak vsem mooooc drzim palecky at se se dari a muzeme si tu psat, jak se zadarilo ;)

• Citovat
  • Upravit
499
2.9.13 14:50

Ahoj holky ivf nedopadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
2.9.13 15:33

Helenn Já to měla taky tak. Když jsem potřebovala aby MS dorazila co nejdřív, tak se někde courala a opačně! Zákon schválnosti :D Ale neboj, dočkáš se. Jednou prostě přijde. Já stimuluju estrofemem a v pátek jedu na KO na UTZ, tak jsem moc zvědavá, jak dopadnu. Sliznici totiž obvykle mívám celkem nízkou. Ikdyž tenkrát po IUI, když jsem otěhotněla, tak stačila na uhnízdění ;)
@filija Moc mě to mrzí :( :hug: Jaký bude další postup?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
2.9.13 16:09

PGD

Ahoj holky mám otázečku - v Gennetu v Praze dělají PGD zdarma, tak nám to bylo řečeno na konzultaci. Budeme ho podstupovat. Chci se zeptat, pokud tedy máte s tím zkušenost: takže, pokud je vám doporučeno PGD a Car ho má uvedeno jako zdarma, je součástí toho i zmrazení všech embryjek a následné rozmrazení toho vhodného embryjka?

• Citovat
  • Upravit
helennn
2.9.13 17:03

@TerkaBaterka jj,je to sranda s tou menstruaci :D mrska jedna :mrgreen: ale doufam, ze když nas takto to telicko napina a vse pozdrzuje, tak se poradne prichysta a prijme embrijko na první pokus.moc to vsem preji.
@filija moc me to mrzi i za tebe a budu moooc drzet palecky, aby to priste uz dopadlo pozitivne ;)

• Citovat
  • Upravit
Codál
2.9.13 17:50

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na Gennet Liberec

• Citovat
  • Upravit
2552
2.9.13 18:10

@Lotty83 Ahoj no tak čekatelka na test ze mě určitě bude to jo, jen si na to budu muset o nějakou tu chvilenku dýl počkat. Myslela jsem že u mě proběhne normálně ET ale díky tomu vyšetření PGD… ET nebude, takže i přesto kdo si počká ten se dočká :) Jinak přeji ať se u tebe tomu embryjku moc líbí a pěkně se tam drží ;) :palec: taky by mě zajímalo na co se ptala @TerkaBaterka jestli tě vůbec nějak informovali jak se chovat po ET. Jinak k těm injekcím včera sem to zkusila sama a musím teda uznat, že můj osobní doktor to zvládá líp :think: Od něj to vůbec necítím a neteče ani kapka krve, když mi jehlu z panděra vytahuje :lol:
Já sem na to asi nemehlo cítila sem to a když sem vytahovala jehlu tak i kapka krve vykoukla. Takže to raději dnes opět svěřím jemu :) A já za sebe musím říct..JEŠTĚ ŽE TO JE NA NĚM :mrgreen: :mrgreen: jinak jestli se něco urodí dohodli jsme se zavést 2 vzhledem k mému věku. Je šance, že by se aspon to jedno mohlo udržet a jestli se udrží obě tak se přítel nejspíš zblázní radostí a mě trefí :mrgreen:
@filija Tak to mě taky moc mrzí, že ti to nevyšlo :? :hug:
@TerkaBaterka Takže bych měla být před tebou ;) Takže až bude z ordinace vycházet asymetrická postava..to jest asi metr vysoká a asi metr široká, tak to budu jáááá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
2.9.13 18:13
@Codál píše:
Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor na Gennet Liberec

Ahoj já tam chodím a zatím tam sem s každým a se vším spokojená :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.9.13 18:19

@filija Ahojky to mě mrzí tak další pokus bede líp :lol: Helenn tak šup já už se cpu antikoncepcí týden a to PGD asi dáme ať je šance větší. Holky bylo vám po Sylviane blbě? Jsem taková nafouklá a občas špiním nikdy jsem atk. neměla tak nevím je to bleeeeeee :? Codál:Gennet je fajn samozřejmě neumí zázraky to asi nikdo přístup personálu je výborný to je dobrý začátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.9.13 18:22

@allmeyo Hele asimertické :D jsme snad všechny v gennetu neurdinují nic po čem by se hublo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.