Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka no právě že to pořád řeším, jestli do dalšího jít nebo ne
Když ano, musíme na imunologii…
Jsem ted s prckem v léčebně, za 14 dní se vracíme, tak to musíme pořešit
Jen jestli si mám do toho Genetu o tu žádanku zavolat a mít jí připravenou ![]()
Tobě na 13.držím palce-----je to prima datum ![]()
@helennn píše:
@HoneyJaneja jedu také 26.9. mam tam byt v 10:00 a ty? treba se potkáme
ja jedu pro ten protokol. a ke komu jdes?
Jdeme k Dr. Mokré ve 12:30, už ted sem z toho nervozní ![]()
A manžel hořekoval že si myslel že už nikdy nebude msute do hnusné papundeklové komůrky
Má otřesný zážitek z Gennetu ARCHA ![]()
Maji v Liberci aspoň důstojnější masturbační komůrky? ![]()
@Petra Z Ahojky byli jsme v karlíně a dobrý jen je to nadlouho objednací termíny moc neřeší hoďka zpoždění nikoho nerozhodí ![]()
@TerkaBaterka Ahoj no tak to je fajn, že jsi šla domů spokojená, od tamtud by měl člověk odcházet vždy jen spokojený ![]()
Tak na 13.9 přeju moc štěstíčka a všechno aby proběhlo pěkně hladce ![]()
Jinak já sem u dr. dopadla asi takhle…našla mi 6 folikulů o velikosti 14 mm tak nevím jestli to je dobrý nebo tak akorád
Několikrát sem tu četla i vyšší počty folikulů třeba i 16 tak fakt nevim jestli to s těma svýma 6 vytrhnu.Budu doufat že stačit budou. Vyfasovala jsem dvě injekce Cetrotide, který si mám v sobotu a neděli vpíchnout po Menopuru a v pondělí další utz.
Jinak jsme se dohodli na tom PGD s vitrifikací + ICSI + AH - Asistovaný hatching a prodloužená kultivace.Tak uvidíme jaký pak bude závěr ![]()
@Petra Z píše:
Holky dotazbyli jste na imunologii? Pokud ano mohli jste si vybrat kam chcete nebo ne?
My jsme z Gennetu taky dostali doporučení jako @TerkaBaterka a taky do Křižíkovi
![]()
@HoneyJane
no ptala jsem se manžela a tomu tam nic nevadilo v jeho komurce
no a co jsem i ja videla na prospektu, tak to tam mají panove moc pekny. k televizi kresilko i s podnoznickem
ono, v liberci mají vse pekne zarizene a prijemne prostředí na pokojich
no ja zatím nervozni nejsem, vetsinou to na me prichazi tyden před cestou
a odkud dojizdite? my od nového boru, jsem rada, ze je gennet i tady pobliz nez jezdit az do prahy ![]()
@TerkaBaterka Moc ti gratuluju k úspěšné kontrole, jsi pro mě taková průkopnice abych věděla co mě čeká
na 13. ti budu moc držet palečky a hlavně potom, aby se u tebe miminko udrželo, ale určitě jo, já bych tohle datum s tebou klidně vyměnila, 13.pátek je pro mě šťastnej, ale pro tebe bude taky, uvidíš!!
Ahoj holky, moc vám děkuji za milá slova. Taky věřím, že pátek 13. bude ten nejšťastnější a že se na nás konečně usměje štěstí.
Tak to mě Pampeliško těší, že jsem pro tebe vzor
snad budu tím nejlepším.
@HoneyJane Můžu tě uklidnit, ale Gennet v LB má celkem v pohodě masturbační místnůstku
měla jsem tu čest a s manžou jsem tem již několikrát byla. Vše čisté, dokonce koupelna se sprcháčem, telka, dvd přehrávač, časopisy.. určitě to zvládnete. ![]()
@allmeyo Důležitý není počet, ale kvalita a já věřím, že budeš mít jen ty nejkvalitnější
Budu ti držet zítra palce na dalším utz. ![]()
@TerkaBaterka Děkuji uvidíme co bude zítra za novinky ![]()
Je zajímaví, že ten KET dovedou naplánovat tak dopředu že ![]()
@allmeyo To joo, to je docela zvláštní. Nevím, dle čeho se to počítá. U mě to bude 16DC a budou transferovat 5-denní blastu. Já vůbec nevím, na co se na ten pátek připravit, jak to bude probíhat. Jestli mi budou dělat ještě utz, jestli mi řeknou, co dělat a co nedělat po KETu…? Doufám, že jo. ![]()
@helenn tak kresilka meli pry i v arse, ale majh tam papirovy zdi a kabinky primo proti cekarne ![]()
Dojizdime od Mnichova Hradiste tak to mame zarohem ![]()
Jeste ze tak, sem zvedava jak to budu praktikovat v praci ![]()
@TerkaBaterka Tak určitě tě budou informovat co a jak se chovat po KETU aspoň by teda měli a když ne tak se určitě optej.
Mě spíš bude zajímat jestli tě po KETU nechají chvilku ležet, protože když sem byla na IUI tak to vstříkli a hned z lehátka dolu. A někde holky psaly, že je nechali ležet 15 - 20 min tak sem teda zvědavá jak je to u toho Ketu.
Ahojky
Dlouho jsem tu nebyla, měla jsem doma miláčka. Dnes odjel zpět do Němec
Ptali jste se mě co mi doporučili po ET. Mokrá mi řekla ať se chovám tak, aby mi bylo dobře
Tak jsem se tak chovala (houbařila, grilovala). Dnes jsem to nevydržela, testla a nic. Ale nestresuju se. Jsem 8 den po ET a je to brzo. Na HCG máme jet až 16.9. I když dnes mi nebylo nejlépe. Pobolívá mě hlava a mám bolesti jako na memses divně od žaludku. Tak nevím
Někde píšou že je to známka těhu a někde blížící se menstruace. Tak snad to bude to první ![]()
@Lotty83 No to je taky dost, že jsi se ukázala
A jak dlouho budeš mít miláčka pryč? Jinak 8 den je asi opravdu ještě brzo já vím zvědavost je zvědavost, ale je dobře, že se nestresuješ
A ty tvoje příznaky…přeju ti aby to bylo to první
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.