GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65449
6.9.13 18:35

@TerkaBaterka no právě že to pořád řeším, jestli do dalšího jít nebo ne
Když ano, musíme na imunologii…
Jsem ted s prckem v léčebně, za 14 dní se vracíme, tak to musíme pořešit
Jen jestli si mám do toho Genetu o tu žádanku zavolat a mít jí připravenou :lol:
Tobě na 13.držím palce-----je to prima datum :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
6.9.13 19:00
@helennn píše:
@HoneyJane :mrgreen: ja jedu také 26.9. mam tam byt v 10:00 a ty? treba se potkáme :D ja jedu pro ten protokol. a ke komu jdes?

Jdeme k Dr. Mokré ve 12:30, už ted sem z toho nervozní :)
A manžel hořekoval že si myslel že už nikdy nebude msute do hnusné papundeklové komůrky :D Má otřesný zážitek z Gennetu ARCHA :D
Maji v Liberci aspoň důstojnější masturbační komůrky? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
6.9.13 21:23

@Petra Z Ahojky byli jsme v karlíně a dobrý jen je to nadlouho objednací termíny moc neřeší hoďka zpoždění nikoho nerozhodí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
6.9.13 21:59

@hačilka díky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.9.13 23:04

@TerkaBaterka Ahoj no tak to je fajn, že jsi šla domů spokojená, od tamtud by měl člověk odcházet vždy jen spokojený ;)
Tak na 13.9 přeju moc štěstíčka a všechno aby proběhlo pěkně hladce :palec:
Jinak já sem u dr. dopadla asi takhle…našla mi 6 folikulů o velikosti 14 mm tak nevím jestli to je dobrý nebo tak akorád :nevim: Několikrát sem tu četla i vyšší počty folikulů třeba i 16 tak fakt nevim jestli to s těma svýma 6 vytrhnu.Budu doufat že stačit budou. Vyfasovala jsem dvě injekce Cetrotide, který si mám v sobotu a neděli vpíchnout po Menopuru a v pondělí další utz.
Jinak jsme se dohodli na tom PGD s vitrifikací + ICSI + AH - Asistovaný hatching a prodloužená kultivace.Tak uvidíme jaký pak bude závěr ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
6.9.13 23:09
@Petra Z píše:
Holky dotaz :mrgreen: byli jste na imunologii? Pokud ano mohli jste si vybrat kam chcete nebo ne?

My jsme z Gennetu taky dostali doporučení jako @TerkaBaterka a taky do Křižíkovi ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
7.9.13 19:16

@HoneyJane :lol: no ptala jsem se manžela a tomu tam nic nevadilo v jeho komurce ;) no a co jsem i ja videla na prospektu, tak to tam mají panove moc pekny. k televizi kresilko i s podnoznickem :D ono, v liberci mají vse pekne zarizene a prijemne prostředí na pokojich ;) no ja zatím nervozni nejsem, vetsinou to na me prichazi tyden před cestou :) a odkud dojizdite? my od nového boru, jsem rada, ze je gennet i tady pobliz nez jezdit az do prahy 8o

• Citovat
  • Upravit
Pampeliška7
7.9.13 20:12

@TerkaBaterka Moc ti gratuluju k úspěšné kontrole, jsi pro mě taková průkopnice abych věděla co mě čeká :lol: na 13. ti budu moc držet palečky a hlavně potom, aby se u tebe miminko udrželo, ale určitě jo, já bych tohle datum s tebou klidně vyměnila, 13.pátek je pro mě šťastnej, ale pro tebe bude taky, uvidíš!!

• Citovat
  • Upravit
3308
8.9.13 21:02

Ahoj holky, moc vám děkuji za milá slova. Taky věřím, že pátek 13. bude ten nejšťastnější a že se na nás konečně usměje štěstí.
Tak to mě Pampeliško těší, že jsem pro tebe vzor :) snad budu tím nejlepším. :) @HoneyJane Můžu tě uklidnit, ale Gennet v LB má celkem v pohodě masturbační místnůstku :D měla jsem tu čest a s manžou jsem tem již několikrát byla. Vše čisté, dokonce koupelna se sprcháčem, telka, dvd přehrávač, časopisy.. určitě to zvládnete. :)
@allmeyo Důležitý není počet, ale kvalita a já věřím, že budeš mít jen ty nejkvalitnější ;) Budu ti držet zítra palce na dalším utz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
8.9.13 21:32

@TerkaBaterka Děkuji uvidíme co bude zítra za novinky ;)
Je zajímaví, že ten KET dovedou naplánovat tak dopředu že :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
8.9.13 21:41

@allmeyo To joo, to je docela zvláštní. Nevím, dle čeho se to počítá. U mě to bude 16DC a budou transferovat 5-denní blastu. Já vůbec nevím, na co se na ten pátek připravit, jak to bude probíhat. Jestli mi budou dělat ještě utz, jestli mi řeknou, co dělat a co nedělat po KETu…? Doufám, že jo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
8.9.13 21:53

@helenn tak kresilka meli pry i v arse, ale majh tam papirovy zdi a kabinky primo proti cekarne :roll:
Dojizdime od Mnichova Hradiste tak to mame zarohem :)
Jeste ze tak, sem zvedava jak to budu praktikovat v praci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
8.9.13 22:55

@TerkaBaterka Tak určitě tě budou informovat co a jak se chovat po KETU aspoň by teda měli a když ne tak se určitě optej.
Mě spíš bude zajímat jestli tě po KETU nechají chvilku ležet, protože když sem byla na IUI tak to vstříkli a hned z lehátka dolu. A někde holky psaly, že je nechali ležet 15 - 20 min tak sem teda zvědavá jak je to u toho Ketu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
8.9.13 23:09

Ahojky :mavam: :mavam: Dlouho jsem tu nebyla, měla jsem doma miláčka. Dnes odjel zpět do Němec :,( Ptali jste se mě co mi doporučili po ET. Mokrá mi řekla ať se chovám tak, aby mi bylo dobře :) Tak jsem se tak chovala (houbařila, grilovala). Dnes jsem to nevydržela, testla a nic. Ale nestresuju se. Jsem 8 den po ET a je to brzo. Na HCG máme jet až 16.9. I když dnes mi nebylo nejlépe. Pobolívá mě hlava a mám bolesti jako na memses divně od žaludku. Tak nevím :think: Někde píšou že je to známka těhu a někde blížící se menstruace. Tak snad to bude to první ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.9.13 00:43

@Lotty83 No to je taky dost, že jsi se ukázala :lol: A jak dlouho budeš mít miláčka pryč? Jinak 8 den je asi opravdu ještě brzo já vím zvědavost je zvědavost, ale je dobře, že se nestresuješ ;) A ty tvoje příznaky…přeju ti aby to bylo to první ;) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.