GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
9.9.13 17:55
@allmeyo píše:
@Vlaďka 27 Ahoj a moc přeju až budeš testit aby tam ty // byli ;) :palec:

Děkuji :) mám to v plánu na pátek nebo sobotu, to už by mělo jasno. Dám vedět, ju? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.9.13 18:13

@Vlaďka 27 No jasně to musíš dát vědět ;) hodit je do placu ať se to tady těma // rozjede :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
9.9.13 18:13

@allmeyo no vlastně mi neřekli kdy mám testit. Bylo mi řečeno že 16.9. do 9 hod mám přijed na HCG. V sobotu bych to měla (snad ne) dostat. Mám to jak hodinky po 28 dnech takbže o víkendu bude jasno. Jo a ptala jsi se jestli jsem na neschopence. Jsem. Dělám na lůžkovém odd., tam to ani nejde. Neboj, nestresuj se!!! Určo tam budou krásná vajucha a z nich embrijka. Moc nechápu proč vám nabídli PGD? Jestli se můžu zeptat, kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
9.9.13 19:36

@Lotty83 Tak budem doufat, že se MS o víkendu nedostaví a budou to ty těhu příznaky ;) Na lůžkovém se asi člověk dost natahá, že? mám kamarádku zdravotní sestru a ta taky myslím dělá na lůžkovém, ale ve Frýdlantě i když myslím, že byla i v Lbc.
Třeba to PGD nabízejí jen starším párům fakt nevim :nevim: Mě bude 39 a příteli 44.
Mokrá nám nabídla jestli to nechcem udělat i když nemáme ani jeden v rodině žádnou genetickou vadu.Je snad i menší riziko potratu.
Vlastně to je PGD to lepší zamrazení vitrifikace + asistovaný hatching + ICSI.
Vytrifikace je za 6000 a ten hatching za jedno embryo 2000 ale ani jedno z toho platit nebudem to je zahrnuto v tom PGD a pojišťovna to proplácí…
Přítel svoje děti ještě nemá a spolu sme se dohodli než nějaký nemocný dítě tak to radši žádný tak i proto sme se rozhodli že to PGD podstoupíme.
Jen nás s tím seznámila a nechala na nás jestli to budem chtí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.9.13 07:15

@Lotty83 Tak ti budu držet na víkend moc palce, aby na tebe // ještě vykoukly. ;)
Já si sebou taky košily vezmu, tu uvezu ;) No a doufám, že bude časový prostor poptat se dr. na ty věci kolem dělání a nedělání po transferu. Chci to prostě od ní slyšet, tak snad budeme mít příležitost.
@allmeyo No tak uvidíš, kolik jich nakonec bude. Upřímně řečeno jsem byla tenkrát po OPU lehce zklamaná. Říkala jsem si, že tady stále čtu o holkách co měly 20-30 vajíček a já z 12 folikul jen 8… Nevím, zda se s tím dá něco při dalším IVF případně dělat. Jestli dyjí vyšší dávky nebo jiný preparát.. ale zatím tohle neřeším. Jednoho bojovníčka přesto máme a já věřím, že z něj budeme mít konečně miminko ;) Tak i u tebe věřím, že z tvé úrody budou pěkná embryjka ;)
@Vlaďka 27 Taky držím palce na víkendové testování. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3583
10.9.13 09:02

@TerkaBaterka Terko já měla 6 oocytů z toho 3 vajíčka a nakonec mi zbylo jen jedno jediný embryjko a to mi tu řádí už víc jak rok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65449
10.9.13 10:27

@TerkaBaterka hele určitě čase bude…
Já teda měla v LBC jen jeden transfer…ostatní byly v Podolí…ale tady jsem se dozvěděla vše…a bonus bylo vidět je na té velké obrazovce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.9.13 10:43

Holky je táááám!!! :dance: :dance: :dance: Dnes jsem testila a je tam úplně nenápadnej duch, po limitu, asi ho vidím jenom já, ale je tam!!! Včera tam nebylo vůbec nic a dnes mamilinkatý duch :dance: Ještě nemáme vyhráno ale dnes mi to podstatně zlepšilo náladu :mrgreen:
@allmeyo Určo je dobře že vám udělají PGD. Pokud by nám to nabídli, tak by jsme si to taky nechali taky udělat. Důvěřuju Mudr. a ona ví co je pro nás/vás nejlepší. A na kolik vás to teda bude stát celkem. My teď i s vitrifikací platili 16000 Kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.9.13 11:27

Ahoj holky, tak po dlouhé době se jdu zas přidat mezi vás, jestli nebudete proti?:) konečně uteklo období odpočinku od mého mimoděložního těhu a mohli jsme zas znovu začít zkoušet. Embryka nám prošla i vyšetřením PGS array, kde teda uspělo pouze jedno z 6. S tím že jedno je schované, ale nepodařilo se vyšetřit, takže se neví. Ale minulý čtvrtek 5.9.jsem byla na KETu toho jednoho zdravého embryka, tak teď čekám..zůstala jsem už doma na neschopence, klid. režim a modlím se…snad do třetice se konečně zadaří.. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.9.13 11:28

@Lotty83 obrovská gratulace :srdce: :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.9.13 11:33

Lotty83

Velká gratulace :palec: :kytka:.Můžu se zeptat jak dlouho jseš po transferu? Já 6 dní, test mám v plánu na sobotu, chtěla jsem v pátek, ale to je 13, tak jsem to radši přesunula :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.9.13 11:38

yiruma

Držím pěsti :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
10.9.13 11:41

Děkuju děkuju :) dnes jsem 10 den po ET jedné morulky. Zítra budu testovat znovu a moc moc moc doufám že bude silnější. V pátek 13. má moje mamka narozeniny a byl by to super dárek. 1. vnoučátko :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.9.13 11:48

@Vlaďka 27 Děkuju moc:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
10.9.13 11:51

Já jsem po transferu 5.den, ale přemýšlím, že bych možná zkusila čtvrtek..to bude týden..třeba by už něco mohlo být, aspoň duch…su hrozně napnutá..trasferovali mi blastocystu po 5.denní kult. a po AH..hrozně jí věřím..jen mám chvílema strach, ža až moc..tak abych pak nebyla zklamaná, kdyby nic no..to čekání je na pěst :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.