Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@yiruma my už by jsme mohli normálně napsat knihu s radami a postřehy, co a jak při umělým oplodněním… ![]()
@manitana to máš teda pravdu
jestli to teď výjde, jakože jo
tak sepíšeme nějakou knížku/přiručku a u toho se budeme hezky zakulacovat
my jsme vlastně jen den od sebe viď? ![]()
za hodinku mi začínají vycházky, tak se půjdu asi projít, jestli nezačně pršet, ale nevypadá to:)
@yiruma Letrox mám na štítnou žlázu a pentomer mi napsali na imunologii. Prim. Petr ríka že ho píšou všem, tak nevím.
@filija tak v Podolí, co ti tady bylo doporučeno jsem byla-…a utekla jsem do Liberce
Kdybych šla do Prahy, jedině IVF CUBE
Já už taky v únoru zvažovala přestup do Prahy..ale nějak jsem to přehodnotila a nakonec zůstala u MUDr. Mokré v Liberci..Věřím jí, sedla mi a to je pro mě důležité. Navíc jsem i u své gynekoložky potkala paní, která chodila do Prahy a taky utekla sem do Liberce…a má doma dvjočátka..i jsem zrovna včera ještě četla o ISCARE, a přístup sester i doktorů, až asi na jednoho nijak teda nechválí…takže mě to zatím stále drží v Liberci a uvidím jak to teď dopadne. Už je to 3.pokus..ale jsem tady už zvyklá, mají mou důvěru, personál je fajn..sestry, doktorka…jen pan prim.mi až tak nevyhovuje..asi 2× jsem s ním měla tu čest a jsem ráda že mám doktorku. Určitě není špatnej, ale jeho takový lehce infantilní a lehe flegmatický přístup mi nevyhovuje no..ale je to pouze můj názor, nic proti němu
doktorka je prostě doktorka ![]()
@yiruma Já právě chodím k panu prim., ze začátku byl super, byla jsem nadšená
. Pak si mě začli přehazovat jak horkej brambor
a to se mi nelíbilo, tak jsem se ozvala. Teď mám na prim. názor jako ty, infantilní občas flegmatický. Sestřičky jsou opravdu super
, ale ty mi moc nepomůžou. Proto uvažuji o změně když to teď nevyjde.
Ahoj holky, tak ja uz beru tu antikoncepci, do toho antibiotika, probiotika a vitaminy. takze tak 4 prasky denne.jako naschval me zacalo bolet v krku, tak jsem radsi sla k doktorce.dnes mi taky nejak blbne psychika. nevim zda po tech lecich ci změnami počasí
asi jedno k druhemu. nevim jestli i po te antikoncepci nejsem nejaka podrazdena z tech hormonu, co jsem ji nasadila jsem dost naladova, tak snad to bude o. k. tak vsem drzim palecky at to zvladama na jednicku a výsledek je pozitivni ![]()
@allmeyo píše:
Ahoj k tý konzultaci se vůbec nebojdr. Mokrá je příjemná ženská. Tedy aspoň podle mého názoru. Taky když sem tam měla jít poprvé měla sem obavy, ale opravdu se nemusíš ničeho bát.
Na první konzultaci by asi bylo dobré, kdyby jste se dostavili oba dva.Ale jestli příteli není dobře tak by se snad nic nestalo, když bys tam šla sama, aby si tu konzultaci nemusela odkládat. Suma sumárum, když si vemu na co se ptali přítele když sme tam byli mi tak bych to klidně mohla zodpovědět za něj
Ptají se na takový základní otázky ty bys mohla vědět i ohledně přítele…Ale opravdu sou radši, když se na první konzultaci dostavíte oba
Ahoj
děkuji za uklidnění ![]()
Dneska jsem už jak na trni. Zítra ve 12:15h jsme objednání. Čeká mě při první konzultaci gyn. prohlídka a odběry krve? Vůbec nevim co čekat.
No přítel má dnes už i horečku
tedy to budu muset nejspíš zvládnout sama-snad mě odtamtud nevyhodí.
@LKK Ahojky, při první konzultaci jestli dobře vzpomínám gyn. prohlídku nedělaj. Odběr krve možná jo kvůli hromonálnímu obrazu. Jinak si s tebou spíš pokecá o tobě, problému apod. a řekně ti jaký bude postup…genetika, imunologie, cytologie, odběry krve atd:) bylo by lepší kdyby jste šli oba, ale jestli je hotovej, tak hold ti nic jinýhi nezbyde..Určitě na tebe budu myslet a tfuj tfuj tfuj:) MUDr. Mokrá je supr ženská, říká věci narovinu, tak jak jsou..poradí..bezvadná..na poprvé mi přišla trochu rázná, ale je opravdu fajn:)
@Vlaďka 27 a kdyby jsi se nechala přendat k Mokrý? Mě osobně přijde dobrá..a možná i kdyby teď to 3.nevyšlo, což doufám že výjde, tak bych tam u ní asi zůstala..teď těžko říct, ale mám v ní fakt důvěru..no uvidíme..
Jak ti jinak dnes je? Já mám dnes takový zvláštní tlaky dole..v podbřišku..vůbec nevim co to..jako nebolí nic, jen takový tlak prostě..jinak celkem dobrý..ale začínám být netrpělivá ![]()
@yiruma píše:
@Vlaďka 27 a kdyby jsi se nechala přendat k Mokrý? Mě osobně přijde dobrá..a možná i kdyby teď to 3.nevyšlo, což doufám že výjde, tak bych tam u ní asi zůstala..teď těžko říct, ale mám v ní fakt důvěru..no uvidíme..
Jak ti jinak dnes je? Já mám dnes takový zvláštní tlaky dole..v podbřišku..vůbec nevim co to..jako nebolí nic, jen takový tlak prostě..jinak celkem dobrý..ale začínám být netrpělivá
Jak dlouho k ní chodíš? Dnes mi je celkem fajn, břicho mě zabolí jen když si vezmu léky. Je to vůbec možné? Já musím říc že jsem v celku v klidu
. nevím jestli to nejni tím,
že si tu s váma o tom píšu. Předchozí pokusy jsem byla dost nervózní. Tlak v podbřišku, to nic určitě není, drobeček si tam dělá hnízdečko, tak o sobě dává vědět
![]()
@LKK
Mě tenkrát dr. prohlížel při první konzultaci a brali krev nám oboum. Takže jestli je to možné tak s přítelem. Jinak tam bude muset jet dodatečně nebo by mu ji mohli vzít na další konzultaci.
Dr. Mokrou mohu jen a jen doporučit! Férová ženská co řekne vše na rovinu. Takže jestli máš takové lidi ráda, určitě jdi k ní. Držim palce na zítra!
@Vlaďka 27 Není problém přejít k doktorce. I já jsem na první konzultaci byla u dr. Petra a na další jsem se objednala k dr. Mokré.
Holky moc děkuju
no, že přítel pojede už vidím tak na 10% -to, ale špatně začíná ![]()
Aspoň jste mě uklidnily co se dr. Mokré týče
Snad pochopí, že tam příjdu sama. Už to nechci odkládat. Těším se, že se začne konečně něco dělat. Nemám za sebou vůbec žádné vyšetření, testy vůbec nic, tak si myslím než k něčemu dojde, tak to bude po Novym roce.
Chyba lávky! Včera a dnes test negativní
Dnes jsem 12 den po ET (26DC). Myslím, že už je to jasný
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.