GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
658
12.9.13 09:38

@Lotty83
To je mi moc líto, ale ještě neztrácej naději. Testy nejsou 100%ní. Počkej si na potvrzení z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.9.13 10:09

@Lotty83 Tak to mě mrzí, ale jak říká @Mončina ještě to nezdávej a počkej na test z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
12.9.13 14:47

@hačilka ahoj,tak co u tebe nového? uz budes zrejme HA dobirat vid? kdy začínáš s injekcemi? ja muzu rict, ze co ted bastim sylviane tak jsem porad nejaka ospala :roll: tak drzim palecky at vse probiha hladce ;)

• Citovat
  • Upravit
7048
12.9.13 21:59
@helennn píše:
@hačilka ahoj,tak co u tebe nového? uz budes zrejme HA dobirat vid? kdy začínáš s injekcemi? ja muzu rict, ze co ted bastim sylviane tak jsem porad nejaka ospala :roll: tak drzim palecky at vse probiha hladce ;)

Ahojky tak dnes poslední tableta Sylviane a první injekce :dance: už jsem se na ně moc těšila, ospalá jsem taky pořád to bude to počasí ne ant. Jinak v pohodě jen menopur budu píchat 4 ampule aby bylo víc vajíček :lol: to budu jak baloooooon :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.9.13 22:02

@hačilka Prosím tě, říkali ti v Gennetu něco o tom, že se mají od září zdražit léky na IVF? Různě se o tom tady spekuluje a docela by mě to zajímalo, ačkoliv doufám a pevně věřím, že nám KET vyjde a nebudu to muset řešit. Ale abych měla jasno, jak to máme v našem libereckém Gennetu.
A gratuluju k první injekci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
12.9.13 22:11

@TerkaBaterka Ahojky pojišťovny snížily doplatky za léky, menopur jsem dostala už v srpnu mudr mi ho napsala ještě zadara na vzp, je v tom prý trochu chaoz no co se dá dělat bude se víc doplácet :zed: ale zase tak tragické jak hlásí v tv to nebude :think: snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
12.9.13 23:03

@hačilka @TerkaBaterka Holky já slyšela že za léky se má doplácet až 15000kč. Zlevňovat se určitě nebude. Říkali že léky co byli bez doplatku budou stát až 5000kč a ty s doplatkem až 15000kč. Přece by jsme nechtěli něco zadarmo.Je to strašné!!! :nevim: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
12.9.13 23:14

@Lotty83 Ahoj ještě nezoufej počkala bych na tu krev to tě může ještě překvapit :palec: mě dnes odebraly 5 vajíček tak sem zvědavá na jejich vyvíjení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
12.9.13 23:17

@hačilka neboj nebudeš jak balón taky sem míchala 4 ampule menopuru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
12.9.13 23:20

@TerkaBaterka Ahoj tak dnešní odběr 8 folikul a 5 vajíček tak jim budu věřit. Chtěla sem se zeptat stimuluje se nějak před Ketem?
Jinak držím palce na zítřejší den :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
13.9.13 06:37

@TerkaBaterka ahoj me rikaly, ze pojistovna bude hradit uz jen 60% ceny za leky. zbytek si budeme muset doplatit :? me také menopur nafasovaly uz v srpnu

• Citovat
  • Upravit
helennn
13.9.13 06:39

@hačilka tak to je super, ze uz začínáš s injekcemi ;) a jak dloho budes pichat? ja mam cas ještě 14dni nez zacnu :)

• Citovat
  • Upravit
94
13.9.13 06:51

Dobré ráno všem snažilkám.

Celou noc jsem nemohla usnout, tak jsem to ráno nevydržela a udělala jsem si první test po 7 dnech. Já nevím, zda se mám takhle předčasně radovat, ale mám pocit, že tam vidím ducha. Nějak tomu nemůžu uvěřit po těch všech nezdarech…Co myslíte, nebo je to jenom moje zbožné přání??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
13.9.13 07:14

@manitana :D 8o také ho tam vidim :palec: tak drzim palecky at je cim dal tim vice viditelny ;)

• Citovat
  • Upravit
2552
13.9.13 08:43

@manitana Jo jo já ho vidím taky :potlesk: teď už jen aby pěkně zesiloval :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.