Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lotty83
To je mi moc líto, ale ještě neztrácej naději. Testy nejsou 100%ní. Počkej si na potvrzení z krve.
@hačilka ahoj,tak co u tebe nového? uz budes zrejme HA dobirat vid? kdy začínáš s injekcemi? ja muzu rict, ze co ted bastim sylviane tak jsem porad nejaka ospala
tak drzim palecky at vse probiha hladce ![]()
@helennn píše:
@hačilka ahoj,tak co u tebe nového? uz budes zrejme HA dobirat vid? kdy začínáš s injekcemi? ja muzu rict, ze co ted bastim sylviane tak jsem porad nejaka ospalatak drzim palecky at vse probiha hladce
Ahojky tak dnes poslední tableta Sylviane a první injekce
už jsem se na ně moc těšila, ospalá jsem taky pořád to bude to počasí ne ant. Jinak v pohodě jen menopur budu píchat 4 ampule aby bylo víc vajíček
to budu jak baloooooon ![]()
@hačilka Prosím tě, říkali ti v Gennetu něco o tom, že se mají od září zdražit léky na IVF? Různě se o tom tady spekuluje a docela by mě to zajímalo, ačkoliv doufám a pevně věřím, že nám KET vyjde a nebudu to muset řešit. Ale abych měla jasno, jak to máme v našem libereckém Gennetu.
A gratuluju k první injekci ![]()
@TerkaBaterka Ahojky pojišťovny snížily doplatky za léky, menopur jsem dostala už v srpnu mudr mi ho napsala ještě zadara na vzp, je v tom prý trochu chaoz no co se dá dělat bude se víc doplácet
ale zase tak tragické jak hlásí v tv to nebude
snad
@hačilka @TerkaBaterka Holky já slyšela že za léky se má doplácet až 15000kč. Zlevňovat se určitě nebude. Říkali že léky co byli bez doplatku budou stát až 5000kč a ty s doplatkem až 15000kč. Přece by jsme nechtěli něco zadarmo.Je to strašné!!!
![]()
@Lotty83 Ahoj ještě nezoufej počkala bych na tu krev to tě může ještě překvapit
mě dnes odebraly 5 vajíček tak sem zvědavá na jejich vyvíjení.
@hačilka neboj nebudeš jak balón taky sem míchala 4 ampule menopuru ![]()
@TerkaBaterka Ahoj tak dnešní odběr 8 folikul a 5 vajíček tak jim budu věřit. Chtěla sem se zeptat stimuluje se nějak před Ketem?
Jinak držím palce na zítřejší den ![]()
@TerkaBaterka ahoj me rikaly, ze pojistovna bude hradit uz jen 60% ceny za leky. zbytek si budeme muset doplatit
me také menopur nafasovaly uz v srpnu
@hačilka tak to je super, ze uz začínáš s injekcemi
a jak dloho budes pichat? ja mam cas ještě 14dni nez zacnu ![]()
Dobré ráno všem snažilkám.
Celou noc jsem nemohla usnout, tak jsem to ráno nevydržela a udělala jsem si první test po 7 dnech. Já nevím, zda se mám takhle předčasně radovat, ale mám pocit, že tam vidím ducha. Nějak tomu nemůžu uvěřit po těch všech nezdarech…Co myslíte, nebo je to jenom moje zbožné přání??
@manitana
také ho tam vidim
tak drzim palecky at je cim dal tim vice viditelny ![]()
@manitana Jo jo já ho vidím taky
teď už jen aby pěkně zesiloval ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.