GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
14.9.13 09:22

@yiruma Ahoj, já jsem po KET na neschopence. Doposud jsem vždy byla v práci a teď jsem se rozhodla, že na všechno kašlu a budu doma. Zatím to mám nahlášené do příštího pátku, ale plánuji chodit do práce. Pracuji v kanceláři, tak snad to nebude tak náročné, sice stres je každý den, ale snad se od toho odpoutám, když budu vědět, že ve mně něco krásného roste. Ale jakmile, něco, tak zůstanu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.9.13 09:27
@TerkaBaterka píše:
@allmeyo Tak gratuluju k 5 vajíčkům, to je hezký počet. Určitě to zvládnou ;) Volali ti dnes, kolik z nich se oplodnilo a jak to vypadá?
Já mám za sebou 1.KET. Vše šlo bezvadně, tak ted dva týdny čekání :) Věřím, že se zadaří. :)
@manitana Vidím krásného ducha :) A už 8. den po transferu, to je super. Jsi po KETu nebo ET? Držím palce :palec:

Ahoj holky, allmeyo věř trošku doktorce a neboj, je lepší mít tři krásné zdravé, než hodně nemocných. To budou určitě ty pravé.

TerkaBaterka dnes jsem 8.den po KET. Děkuji, nápodobně, ať najdeš ty i všechny holky tady takového krásneho ducha jak já a sílíííííííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
14.9.13 09:37

@allmeyo Ohledně KET. Vždy ráno, kdy má dojít k zákroku, Ti zavolá sestra, kolik embryí je připraveno k transféru a kdy se máš dostavit. Sice říkají, že máš mít plný močák, ale když je moc holek a ty přesně nebudeš vědět, kdy přijdeš na řadu, je lepší se doma vyprázdnit a pít třeba již po cestě do Gennetu a dopíjet až na pokoji. Na zákrok si vezmeš jejich deku a košilku a sestra Tě vezme na sál. Partner zůstane čekat na pokoji. Na obrazovce Ti ukážou Tvoje embryjká a všechno vysvětlí, co budou dělat a hlavně všechno uvidíš na obrazovce. Trvá to asi 5-10 minut a pak Ti doktorka vysvětlí co a jak a sestra Tě odveze zpátky do pokoje, kdy musíš zůstat ležet 30 minut. Nic složitého, vůbec se není čeho bát. A toho pití se neboj. Všechno se zvládne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
14.9.13 10:29

@manitana Ahoj no jo 3 byli v pátek, ale mám obavy co bude v pondělí :think: a už vůbec jestli bude něco po tom vyšetření PGD :nevim:
Děkuju za popis toho Ketu to vypadá nenáročně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
14.9.13 10:48

Tak holky test hotov, jsou tam //, ale zatím nejásáme ten druhý proužek nejni nic moc, na to že je to 11 po ket. Už jsem se takle jednou spálila. Další test si udělám v úterý než pojedu na krev. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.9.13 11:04

@allmeyo Já jsem ještě na OPU měla košilku taky svojí, to bylo koncem června. ALe ted mi sestra hlásila, že košilku dostanu ;)
Já jsem pila už doma, pak jsme jeli do LB do Nisy, tam jsme šmajdali a popíjela jsem vodu. Bylo to fajn, aspoň jsme přišla na jiné myšlenky a nečůrala jsem celé dopolko, ale ono je to individuální.. když do sebe naleješ najednou půllitru, tak to podle mě stačí až těsně předtím než tam jdeš. Když jsem tam totiž přišla, tak mě už sestra upozorňovala, abych už nechodila čůrat. :) Manžel čekal na pokoji, ani mě to nějak nenapadlo ptát se, jestli může na sál.
Myslím, že jste se rozhodli dobře.. když si necháte udělat PGD budete mít jistotu, že vám zavedou zdravé embryjko. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
14.9.13 11:09

@Vlaďka 27 To je ale skvělé, že se ti na TT něco ukázalo.. to je pozitivní zpráva. Určitě to vyjde. Držím moc palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.9.13 13:40

@Vlaďka 27 Tak já jásám jen potichu a držím strašně moc pěstičky aby dušánek sílil:) :kytka: já počkám do pondělí asi a zkusila bych..snad se mi taky něco ukáže…chm..kéž by kéž by:) jaké embryko ti zavádělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.9.13 13:47

@allmeyo do PGD jděte…aspoň budete mít jistotu zdravých embryek..a budeš po transferu klidnější, je tam větší šance uhnízdění a dobrého vývoje. U těch nevyšetřených nikdy nevíš. Takhle budeš po transferu víc v klidu a víc tomu věřit, když budeš vědět, že to embryko je v pořádku. A myslím, že zrušit to jen tak už asi nejde..oni s tím počítají, protože musí mít určitý počet vzorků, aby to šlo..takže nevim jak by se k tomu postavili, kdyby jste to chtěli odříct..zkusit to můžeš, ale být tebou, tak už to tak nechám. Bude to dobré, uvidíš. Musíš věřit :kytka: Nic jiného nám tu nikomu ani nezbývá, ale podporujeme se tu a pomáháme si, tak nám to myslím jde líp, takhle skupinově :D Takže všem moc děkuji :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
14.9.13 17:30

@manitana já to mám taky zatím do příštího pátku, pak se uvidí. Ale já měla mimoděložní těhu, takže by mě do práce prý stejně nepustili, že prý po mimo je pak automatika rizikový těhu no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.9.13 11:11
@Vlaďka 27 píše:
Tak holky test hotov, jsou tam //, ale zatím nejásáme ten druhý proužek nejni nic moc, na to že je to 11 po ket. Už jsem se takle jednou spálila. Další test si udělám v úterý než pojedu na krev. :D

gratuluji, bude to v pořádku… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
15.9.13 11:15

Ahoj všem, holky jak je to vůbec s neschopenkou. Já jsem teď vypsaná v Gennetu a v pátek jdu na krev. PN mi zůstává, nebo ji mám nechat už v pátek zrušit a pak kdyby to dopadlo, tak mě už pak vypíše obvoďák, nebo na gyndě? Kdy se pak chodí na nějakou kontrolu, nebo konzultaci?…do tohoto stádia jsem se ještě nedostala, tak nemám žádné informace. Nevíte někdo, jak to všechno probíhá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
15.9.13 11:25

@manitana Děkuji za gratulace :mrgreen:. PN ti bude pokračovat dál, pak tě převedou ke tvému gyn. lékaři. Když je hladina hormonu v krvi dost vysoka tak tě obědnaj na ultrazvuk a když ne, tak znova na krev a pak až na ultrazvuk. Potom je ještě jeden ultrazvuk a pak už by si měla chodit ke svému lékaři. Aspoň takle to znám já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
15.9.13 12:55
@helennn píše:
@hačilka tak to je super, ze uz začínáš s injekcemi ;) a jak dloho budes pichat? ja mam cas ještě 14dni nez zacnu :)

Ahojky zatím to mám do pátku 20 4dny juvelis pak 4 dny 4 ampule menopuru ptala jsem se mudr jak dlouho se bude stimulovat prý podle utz 8o tak jsem to vzala odhadem podle Allmeyo :lol: avidím to tak na 25 až 26 na odběr vajuch :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
15.9.13 12:58

@allmeyo Zítra na tebe budem myslet :lol: Ať tam jsou 3dokonale zdravá embrijka :potlesk:Těhulkám vše nej a nej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.