GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
helennn
17.9.13 10:26

@wlucinka ja uz mam syna.mely jsme ještě druhého, ale ten nam před prvními narozeninami zemrel, mel svalovou atrofii, tak proto podstupujeme ivf s pgd, aby bylo mimi zdrave. normalni cestou by bylo riziko 25% ze by zase bylo nemocne. druhy je nastesti uplne zdravy :D no tak ted pokud by to vyslo, by bylo fajn, kdyby to byla holcicka at mam trosku zmenu :mrgreen: jinak s injekcemi zacinam pristi tyden ve čtvrtek. to bude sranda, ja poseroutka do sebe pichat :D no verim, ze se ti ted spatne soustredi na praci po vcerejsim zazitku ;) clovek uz ma v sobe radost, ze se to nekam pohnulo vid?

• Citovat
  • Upravit
274
17.9.13 10:42

Helennn:

Přesně tak!!! Vůbec mě už nic nebaví…snažím se na to neupinat, ale j. To těžký :,(
Hlavně, když je kolem mě tolik holek, co to zkouší měsíc a bum. Nebo i ze se nesnaží a jsou v tom :nevim:
Potom přemýšlím, zda je s nama opravdu vše v pořádku - snažím se si to nepripoustet, ale moc mi to nejde! :think:
Aha, tak to je dobře že to budete mít takhle pod dohledem - 25% není vůbec málo! Po jak dlouhé době jste se pro to rozhodli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.9.13 10:51

Helennn:

Jinak s těma injekcema té naprosto chápu! Včera se mě ptali, jak to snáším a já jsem říkala: ‚v pohodě‘ a přitom jsem se modlila, ať tam neomdlim! :P
Kdo ti jr bude pichat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
17.9.13 11:50

@wlucinka pro ivf jsme se rozhodly po roce. jinaj injekce si budu pichat sama, pokud bych to nezvladla, tak sousedka je zdravotni sestra tak bych chodila za ni.take me ted znervoznuje, ze je ted každý kolem me tehotny a ja musim cekat…přitom uz jedno ditko mam, ale ta touha po dalším mimi je velka :D proto tady všechny plne chápu a drzim palecky at to klapne co nejdříve ;)

• Citovat
  • Upravit
274
17.9.13 12:08

Helennn:

Tyo, sama? To jsi statečná!!! :potlesk:
Já bych sama nemohla, asi bych řekla příteli :nevim:
Vždycky jsem si říkala, kdo ví kolik nemám času a teď vidím, že to není tak jednoduché a lituji! Pořád jsem si říkala, jak nejsem připravená…a teď když už jsem a hodiny mi doslova mlátěj, tak to najednou nejde… :,(
Přítel - ten už chtěl dřív miminko, ale já jsem si nedala říct…
A kolik ti je, jestli mohu vědět?
Už jsi nějaké podstoupila? Nebo je to tvé 1. IvF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.9.13 14:45

Holky je to tam, jsem těhotná :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce:!!! Za týden ještě jednou na krev, jestli hladina hormonu stoupá tak jak má. A 9.10. dem na první ultrazvuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
17.9.13 15:03

@wlucinka me je 29.je to moje první IVF. a kolik je tobe? ja vždycky planovala, ze první mimi bych chtěla tak do 25 a vždy jsem otěhotněla, kdyz jsem to nejmíň cekala :lol:

• Citovat
  • Upravit
helennn
17.9.13 15:04

@Vlaďka 27 supeeeer.to mam radost :potlesk: moc moc gratuluji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
274
17.9.13 16:10

Vlaďka27:

Moc gratuluji :potlesk:
Snad nás brzy bude víc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.9.13 16:18

Holky děkuju, teď aby bylo všechno tak jak má být a vše pokračovalo dobře :*. Držím Vám pěstičky aby jste měli brzy na testíkách taky // :andel: :mrgreen:
a né že mě v tom necháte sanotnou, jasný!!! :oops: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.9.13 16:19

Helennn:

Mě je 27 a zkoušíme to skoro 2 roky…vím, ze to není moc dlouho, ale hlídám si ovu(za což mě teda pochválil i dr.), tak teď už začínám přemýšlet nad tím, co je špatně… :think:
Mám stresový zaměstnání, tak možná tím…ale četla jsem ze standardní doma na otěhu je půl roku(při znalosti data ovu)!
Nejdřív jsme to nechali rok na přírodě, ale když pořád nic zaměřila jsem se na to, jak zvýšit pravděpodobnost - plodné dny apod. :roll:
Také si teď říkám, že už jsem se měla o drobečka pokoušet daleko dřív(ale pozdě bycha honit) :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.9.13 16:45
@Vlaďka 27 píše:
Holky je to tam, jsem těhotná :dance: :dance: :dance: :srdce: :srdce:!!! Za týden ještě jednou na krev, jestli hladina hormonu stoupá tak jak má. A 9.10. dem na první ultrazvuk :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Paráááááááááda, moc gratuluji.. :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.9.13 16:48
@manitana píše:
Paráááááááááda, moc gratuluji.. :hug: :kytka:

A jaká byl hladina HCG? Zůstáváš na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
17.9.13 17:05

@wlucinka urcite i stresove zamestnani tomu moc neprida.ted se soustred uz jen na to ze pomalinku krůček po krucku mirite k vytouženému mimi ;) třeba během procedur otěhotníš prirozene :D

• Citovat
  • Upravit
2552
17.9.13 17:29

@Vlaďka 27 Parááááda velká gratulace :kytka: ať jde všechno v pohodě a klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.