GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
105
16.9.13 20:09

@TerkaBaterka No ptala jsem až potom co jsem to četla ve zprávě při odchodu..je tam uvedeno stadium embrya já tam mám 1×BL1g1-2 a prý by to měla být blasto známky 1-2, tvrdila mi sestřička…tak snad…dyžtak ověřím pak ještě u doktorky;)
Každopádně teď jsem ještě sondovala po netu a některý holky měly 11.den KET taky negativní a 12.-14.už pozitivní..tak třeba taky ještě mám malinkou šanci…kéž by..moc bych si to přála..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
16.9.13 20:13

@wlucinka no tak vidíš, jak jste to zvladly :) tu hydrolaparoskopii delaji asi každému, alespon se jim zobrazi pruchodnost vajecniku…kdyby tam byl nejaky mensi problemek, tak to hned odstrani…ja jsem se toho moc bala, jelikoz me nikdy ještě neuspavaly a nakonec to byla pohoda :D nez me na pokoji pripravily na sal, tak manzel uz mel spermiogram za sebou :lol: uvidíš, ze ted uz ti to bude utikat ;)

• Citovat
  • Upravit
105
16.9.13 20:13

@hačilka Kolikátý den jsi? ET/KET? Máš můj obdiv jestli vydržíš :) já si dycky říkala jak vydržím a stejně nevydržím :mrgreen: ale máš pravdu, akorát se tim člověk stresuje. Já už do čtvrtka do krve vydržím..mám to za pár..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
16.9.13 20:15

@yiruma Tak já koukám do zprávy a já tam mám 1×BL5ab.. tak teda nevím, co to znamená :nevim: budu věřit tomu, že to znamená, že je to ten nejlepší bojovníček, který to zvládne ;)
No vidíš, že ještě není nic ztraceno ;) Určitě to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.9.13 20:18

@TerkaBaterka Možná mě sestřička chtěla pozitivně naladit..tak Ti teda nevim co to je..ale to je v podstatě jedno, hlavně ať se to podaří a je mrňousek v pořádku :hug:
Sice tomu věřím hodně málo už, ale naděje umírá poslední. Tak uvidíme co krev ve čtvrtek..už aby to bylo rozseknutý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
16.9.13 20:25
@yiruma píše:
@hačilka Kolikátý den jsi? ET/KET? Máš můj obdiv jestli vydržíš :) já si dycky říkala jak vydržím a stejně nevydržím :mrgreen: ale máš pravdu, akorát se tim člověk stresuje. Já už do čtvrtka do krve vydržím..mám to za pár..

Holka já teprv stimuluju to jsou jen hrdinské výkřiky :mrgreen: ne ale fakt už se nechci nervit tak si test ani nevemu psala sem holčina že poslední KET už jí bylo 40 2 nebo 3 IVF nic no a potom KETu testila a nic nervy :nevim: no a pak to s ní seklo kdýž z gennetu volali že je pozitivní krev :dance: jsem nervák tak snad vydržím a ty se taky drž nic není ztra :D ceno

Příspěvek upraven 16.09.13 v 20:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
16.9.13 20:26

Helennn:

Jé, tak to je manžel docela rychlík :dance: a kde pak čekal?
Docela se té hydrolaparo taky bojím, ale tak hlavně že nám to pomůže…! Tahle laparo ale není taková, co by mi udělali dírky do břicha, viď? Dr. říkal, že se to všechno bude provádět spodkem - je to tak? :think:
Helennn a co vám zjistili za problém? Že už jsi v přípravě na IVF? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
16.9.13 20:29

@yiruma @TerkaBaterka No tak holky teď jste mi dali brouka do hlavy, jestli sem tý Embryoložce dobře rozuměla :think: Ale myslím že jo :) Dnes to je 5 den PK takže ty vzorky berou přesně jako u tebe @TerkaBaterka a s tím zamražením to asi tak dělají, že po odběru buněk embryjka zamrazí :think:
Volala mi v 8.00 a řekla, že sou stále 3 a že odpoledne budou brát vzorky a zítra kolem 12.00 mi bude volat jak to dopadlo a řekne mi kdy půjdu k doktorce.
No sakra snad sem jí dobře rozuměla přes ty mašiny v práci :think:
Každopádně vám dám zítra zase info :palec:
Holky moc vám přeju, aby vám to jedný i druhý vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
16.9.13 20:35

@hačilka Děkuju uvidíme co se dozvím zase zítra. Já se testování bojím a proto vím, že pokud bude Ket za celou dobu testovat nebudu. Když sem podstupovala uiu taky sem celou dobu netestovala až když sem začala krvácet a to bylo 18 den.Ale jak už jsme se tu kolikrát dočetly ani těm testům člověk nemůže 100% věřit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
16.9.13 20:53

@yiruma Tak jsem to našla, je to označení A nejlepší až D nejhorší, takže stejně jako ty, mám embryo velmi dobré kvality ;) Uff, to mi spadl kámen ze srdce.
@allmeyo TObě dělali OPU ve čtvrtek, tak pak 5 den je až zítra.. takže podle mě, by jim měli odebírat bunky zítra a zamrazit.. ale neboj, oni vědí, co dělají, takže určitě jestli ti řekli, že 3 jsou krásné, tak tomu věř. Je to skvělá zpráva, moc gratuluju. Jsi ten případ, kde kvantita není důležitější než kvalita ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.9.13 21:54

@allmeyo přesně jak píše @TerkaBaterka 5.den odeberou buňky a zamrazí, měli by ti akorát potvrdit, že se buňky podařilo odebrat a že zamrazí/li ;) bude to dobré:)
@TerkaBaterka označení A-D tam já vůbec nemám..tak ti nevim teď já :mrgreen: no, radši vypustím a bude:)) říkali, že je dobrá, tak jim věřím :) kéž by nám to vyšlo :hug: co všechno máš už ty za sebou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
16.9.13 21:58

@hačilka jo, ták:) tak ať se krásně urodí:) máš první cyklus IVF či? Děkuju, pokusím se, kéž by to ještě dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.9.13 05:31

Tak holky, vstávám a za hodinku vyjíždím směr Liberec na krev :mrgreen:. Dnes ráno testík, dušánek malinko zesílil :srdce: :srdce: a špinění je taky pryč :dance: :dance: :dance:. Tak snad to dopadne dobře, napíšu až budu vědět výsledky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
17.9.13 07:02

@wlucinka manzel pak na me cekal na pokoji ;) jinak te budou prohlížet přes spodek, neboj zadne dirky do bricha te necekaji ;) nam nezjistily nic, vse v poradku, jen manzel mel trosku horsi spermio, ale oni ho ty chlapy mají pokazdy jinak :lol: my tam jezdime hlavne kvuly tomu, aby další miminko bylo zdrave, jelikoz jsme oba nosicemi spatneho genu.tak jsme se rozhodly pro ivf a pgd a tam to ohlidaji :) jinak zakroku se neboj az te probudi, dostanes cajik s croasantem :lol:

• Citovat
  • Upravit
274
17.9.13 10:13

@helennn:

Tak a už jsem zase v pracovním procesu - je pro mě strašně těžký, myslet na praci, když mám plnou hlavu miminka(hlavně, když jsem včera byla konečně na tom vyšetření, tak nedokážu myslet na nic jiného) :roll:

A ty už nějakého drobečka máš? Nebo ti to zjistili z toho genetického vyšetření?
Mé kamarádce také nic nezjistili a stejně jim nabídli IUI…které jim vyšlo napoprvé! Je to standard postup? To takhle nabízejí, i když je člověk zdravý? :nevim:
Kdy že začínáš s injekcemi? Moc držím pěsti, ar to vyjde hned! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.