GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
17.9.13 17:36
@manitana píše:
@manitana píše:
Paráááááááááda, moc gratuluji.. :hug: :kytka:A jaká byl hladina HCG? Zůstáváš na neschopence?

Děkuju :mrgreen:. Nevím jaká byla hladina HCG, ptala jsem se a bylo mi řečeno že dost vysoká, že je vše v pořádku. Teď prý mají nově že se chodí ještě jednou na krev aby věděli jak hladina HCG roste. Na neschopence zůstávám, jen mi na ni dali razítko že jsem tam byla. Ale musela jsem si o něj říct sama, kvůli kontrole, víš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.9.13 17:39

Holky kolik je teď doplatek na CLEXANE? Já ho měla z minula a nepamatuju si to :oops:. Zítra musím do lékárny, nechci byt za trubku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
17.9.13 17:44

@TerkaBaterka @yiruma Holky tak dnes to bylo 5 den já to počítala už od toho čtvrtka proto mi to vycházelo na pondělek. A nejspíš jsme si s embryoložkou nerozumněli. Ale hlavní je, že to je tak jak popisujete dnes byli zamražený a vzorky sou poslaný ;) k doktorce mám jít 10.10 pro výsledky.
Strašně si přeju, aby zůstali 3 ale to by byl asi zázrak. @TerkaBaterka prosím tě, možná si to tu už psala, ale než bych to dohledala tak se tě zeptám kolik si měla embryek před PGD byl ten samý počet i po vyšetření?
A když si šla na KET platí se hned v recepci nebo jak to je.
Já sem zatím nikde nic neplatila žádná sestra za mnou zatím nevyběhla, že jim tam dlužím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.9.13 17:50

@allmeyo
po PGD Ti zůstane stejný počet embryjí, akorát Ti řeknou ke každému výsledek.
KET se platí na recepci před nástupem na pokoj (na transfér). Neboj, oni Ti to ještě řeknou i do telefonu před zákrokem, kolik budeš platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
17.9.13 17:53

@manitana No cena by měla být 5 200 jestli teda nebude změna. Po PGD teda zůstane stejný počet, ale některý nemusí být vhodný k zavedení je to tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.9.13 17:53
@manitana píše:
@allmeyo
po PGD Ti zůstane stejný počet embryjí, akorát Ti řeknou ke každému výsledek.
KET se platí na recepci před nástupem na pokoj (na transfér). Neboj, oni Ti to ještě řeknou i do telefonu před zákrokem, kolik budeš platit.

Ten výsledek bude asi za tři týdny, pak se domluvíte, kolik jich chcete na transfér a na všechno Tě pak připraví. V den transféru Ti zavolá sestra a bude Tě informovat o stavu embryjí a kdy se máš dostavit do Gennetu a kolik máš platit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.9.13 17:55
@allmeyo píše:
@manitana No cena by měla být 5 200 jestli teda nebude změna. Po PGD teda zůstane stejný počet, ale některý nemusí být vhodný k zavedení je to tak?

přesně tak..například my jsme měli 5 zamražených a po vyšetření nám zbyly tři zdravé a vhodné na transfér, jedno bylo nemocné a jedno se z technických důvodů nedalo vyšetřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.9.13 17:57

Helennn:

No právě u ten stres :zed: ale i když jsme byli na dovče, tak jsem měla mrchu…takže pešek :,(
Je pravda, že včera to ze mě dost spadlo, jak jsem byla u dr. a to taky proto, ze jsem si tu přečetla tolik příběhů se šťastným koncem :potlesk:
Věřím, že když budu v klidu, tak se to povede…jsem velký optimista, takže snažilkování samozřejmě nevzdáváme… :srdce:
Věřím, že ti to vyjde už napoprvé, pokud jste oba zdraví máte veliké šance :dance: kdy jdeš na odběr vajíček? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
17.9.13 17:58

@manitana Ano říkala že výsledek bude tak za 3 týdny a k doktorce mě už obědnala na 10.10 tam mi prý řekne výsledky. Ještě se zeptám tak mi to šrotovalo v hlavě kdy se vůbec ten Ket dělá…to čekají na ovulaci nebo podle čeho to plánují.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
17.9.13 17:59
@manitana píše:
přesně tak..například my jsme měli 5 zamražených a po vyšetření nám zbyly tři zdravé a vhodné na transfér, jedno bylo nemocné a jedno se z technických důvodů nedalo vyšetřit.

Já se právě bojím, aby konečný výsledek nebyla 0 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
17.9.13 18:10

@allmeyo
hlavně nestresuj hned na začátku..koukej něco hezkého ty tři týdny dělat, ať si pak připravená na další postup. Já jsem čekala skoro dva měsíce na KET, nějak mi to nevycházelo. První den menstruace začneš brát léky (já měla utrogestan a estrofem), hned ten den zavoláš do Gennetu, že se objednáváš na vyšetření pro KET a první prohlídka bývá 9-11 den. Tam si Tě doktorka prohlídne a řekne kdy bude transfér.
Ale vše do času. Neboj, taky se dočkáš…všechno bude v pořádku, uvidíííš :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
17.9.13 18:32
@manitana píše:
@allmeyo
hlavně nestresuj hned na začátku..koukej něco hezkého ty tři týdny dělat, ať si pak připravená na další postup. Já jsem čekala skoro dva měsíce na KET, nějak mi to nevycházelo. První den menstruace začneš brát léky (já měla utrogestan a estrofem), hned ten den zavoláš do Gennetu, že se objednáváš na vyšetření pro KET a první prohlídka bývá 9-11 den. Tam si Tě doktorka prohlídne a řekne kdy bude transfér.
Ale vše do času. Neboj, taky se dočkáš…všechno bude v pořádku, uvidíííš :potlesk:

No tak ta menstruace mi teda vychází pěkně blbě…mám to dostat 1.10 a k doktorce jdu 10.10 takže to vypadá až na Listopad :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.9.13 18:35
@allmeyo píše:
@LKK Ahoj tak co jak dopadla konzultace v Gennetu?

Ahoj, děkuju za optání 1.konzulatce byla úplně fajn a moc dobře jsem se cítila u paní doktorky.
Paní dr. na mě koukla a pak jsme domlouvali další kroky.
Při menstruaci nás čeká genetika u obou, mě štítná žláza a ještě nějaký hormon.
Holky nevíte kolik ampulek krve mi budou brát co týká té genetiky? :roll: jsem hrozná poser. co se týká jehel :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
17.9.13 18:42

@Vlaďka 27 Teda to je paráda :mrgreen: moc moc gratuluji :hug: držím pěsti ať je vše v pořádku, mám radost :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
17.9.13 19:01

@yiruma Děkuju děkuju děkuju :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.