GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
226
20.9.13 10:46

@manitana No jsem zvědavá jak to dopadne, začínám se ale bát :,(. S tou krví nevím jak to je, mě sestřička řekla že je to novinka, teď se tak prý chodí, 2× na krev, ta druhá je prý kontrolní a pak se jde až na ultrazvuk. Jsem zvědavá co řeknou dnes tobě, jestli půjdeš taky na druhej odběr. Já při 1 ETu a 2 KETu byla taky 2 na krvi, 1 byla o. k a 2 k. o., ale to jsem dost špinila a pak jsem měla normální MS. Teď ale nic, jen mě občas pobolívá břicho, měla jsem to dostat 18tého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.9.13 10:56

@Vlaďka 27
zkus teď opravdu jenom odpočívat a nic nedělat, radši žádné prudké pohyby.
Radši nic nepodcenit. I když si myslím, že to budou jenom příznaky MS, která nedorazila. Všechno bude dobré, uvidíš. Pokus se na tu první zkušenost nemyslet. :kytka:
Odpoledne dám vědět, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.9.13 12:08
@helennn píše:
@žiraf gratuluji :kytka: a na první pokus?

Ano na první pokus. Měla jsem štěstí. Když čtu jaký s tím tady máte dlouhý trápení tak mi to je líto to musí být strašný nervy :roll: Mě to stačilo jednou a byla jsem s toho špatná že nám to nejde přirozeně snažili jsme se přirozeně přes dva roky než jsem donutila Gynekologa, aby mě někam poslal. Pořád že jsem mladá :evil: a ono už mi je 32 let takže to utíkalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.9.13 12:14
@wlucinka píše:
@žiraf to je krásné přečíst si další sšťastný příběh! :potlesk:
A jak daleká byla cesta k úspěchu?

Moc ne. Naštěstí se povedlo na první pokus na to, že mám endometriózu tak jsem to nečekala. Když jsem si dělala těhotenský test tak byl negativní :( pak jsem šla na krev a sestřička mi řekla že jsem těhotá :dance: tak jsem to o bulila :mrgreen: byla jsem přesvědčená, že budu muset jít znova. Přeji Vám všem aby se to co nejdřív povedlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.9.13 14:29

@manitana tak co Marťo, už něco víš? Jsem jak na trní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.9.13 14:33

Ahoj holky,

potvrzeno :dance: HCG: 2500, takže paráda :dance: :dance: :dance:
na druhou krev nemusím a první UTZ 11.10.

Teď jen aby všechno šlo jak má…a začíná další čekání a strach…my jsme zajatci obav a strachu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.9.13 14:36

@manitana velikánská gratulace :dance: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.9.13 15:43

@manitana Páni, tak to je hodnota jako hrom.. nečekáš dvojčátka? Na jiné diskuzi má holčina po 14 dnech od KETu 250 hcg… pochopitelně má strach, aby bylo vše v pořádku. Kdy jsi byla na KETu?
Moc gratuluju k těhotenství. :potlesk:
Holky, vy se tak máte.. kéž by to vyšlo i nám ostatním.
@žiraf Tak to je super, že tobě to vyšlo taky hned na první pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.9.13 15:59

@TerkaBaterka na KETu jsem byla 6.9., takže před 14 dny.
Jinak zaváděli mi dvě, tak možná to dvojčátka budou (vůbec by jsem se nebránila :srdce: :srdce: )a já co jsem se dívala na tabulky, tak hodnota 250 je přesně v mezích pro 14.den., tak ať se nestresuje. Mě se možná šikulky zavrtali dřív :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
20.9.13 16:01

Holky moje, každá se dočkáte!!!
Nám to taky trvalo, tak jen to dotáhnout do zdravého konce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.9.13 16:15

@manitana A já teď prožívám tu nejistotu znova, modlím se aby můj 2 test na HCG byl taky pozitivní s dostatečně velikou hodnotou.
Holky jsem z toho teď dost vystreslá, fakt se bojím co bude nebo nebude. :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.9.13 16:21

@Vlaďka 27 Neboj Vladí, určitě to bude v pořádku. Zbytečně se nenervuj.. Já vím, ostatním se tohle říká lehko, ale když se pak jedná o nás, tak nám to tak samo nejde.. já taky stresuju a bojím se, že nemám žádné příznaky a že to asi nevyšlo.. test jsem nezkoušela a asi ani nechci, zatím..
Holt to musíme všechny nějak přetrpět a snad se dočkáme toho vytouženého miminka v náručí ;) Kdy na ní půjdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.9.13 16:33

@TerkaBaterka Kéž by nám to všem taky vyšlo :andel:. Na krev jdu zase v úterý a zítra zkusím další test, jestli dušánek sílí, dělala jsem si ho i včera a dušánek se mi zdá tmavší, tak se uvidí, no. Na kdy plánuješ ty testík?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
20.9.13 16:40

@Vlaďka 27 Já tak nějak nevím.. původně jsem chtěla až příští čtvrtek, tzn. 13 dní po KET, abych mohla jet v pátek na krev. Když mám zavedenou blastičku, tak jak je to vlastně s testováním? Počítá se to jako 5 dní embryjko a pak počet dní, kdy je zavedeno.. takže třeba já dnes jsem 7 dní po KET + 5 dní embryo, takže 12 dní.. takže by teoreticky na testu už něco mohlo být vidět? Snad jsem to nějak srozumitelně popsala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
20.9.13 16:53

@TerkaBaterka Nevím jak se to počítá :think:, myslím že je to tak jak říkáš. Na testíku už by mohlo být něco vidět. Myslím že @manitana testila zrovna 7 den po transferu a měla už krásné dušánky. Já to s testíkem vždycky vydržela do 10-11 dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.