Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@manitana To čekání je opravdu šílené, já zítra jedu konečně na 2 odběr a jsem napnutá jak struna. Modlím se, aby to bylo v pořádku, podle testů doma to vypadá dobře. Tak snad to dobře dopadne.
Jak se jinak cítíš? Co bříško, nebolí?
@manitana
Ahoj já jsem taky chtěla chodit do práce, ale situace se vyvinula takhle:
Zavedli mě dvě embrya test z krve pozitivní velká radost. V pátým týdnu jsem začala krvácet (bohužel i s blankami, takže stres jestli tam zůstalo aspoň jedno
). Znova rychle na krev to naštěstí bylo ok. A od té doby jsem měla nařízený klidový režim. Jinak super, že začali automaticky dělat dvakrát vyšetření z krve
Takže jestli vše bude probíhat tak jak má a nemáš stresové a náročné zaměstnání tak proč ne ![]()
@TerkaBaterka píše:
@Petra Z Moc díky. Snad budeme mít konečně štěstí a vyjde to. Bohužel vím, že to // nekončí, spíš naopak. Pak to bude každodenní stres, jestli bude HCG stoupat, jestli bude miminko v děloze, jestli bude srdíčko a další a další nervy. Když člověk projde všemi možnými neúspěchy a navíc, začne číst o tom, kdo co prožívá, tak je ten strach mnohonásobně větší.. když jsem poprvé otěhotněla, absolutně mě nenapadlo, že by to nemělo vyjít.. ted je to jiné. Ted už ten strach bude větší. Ale to dost předbíhám.
Jak se to vlastně ted holky počítá? Když mi bylo 13.9. zavedeno 5-denní embryo, tak je to bráno jako počet dní, kdy je u mě plus těch 5 dní, co se vyvíjelo mimo mě, tedy k dnešku 10+5?
Ahoj počítat to asi nemá smysl. Mě vložili 4 denní embrya a podle ultrazvuku máme o jeden den staršího bobečka ![]()
@Vlaďka 27 Ahoj, už mě bolí jenom prsa a břicho vůbec.
Bylo mi špatně den, když měla přijít MS. Občas mám jak žaludek na vodě, ale jinak se cítím úplně normálně.
Rozhodla jsem se, že v pátek půjdu na krev jako samoplátce. Trochu mě mrzí, že to Gennet nenabídl, když je to prý novinka.
Kdy jdeš na to UTZ?
IVET74, vítam Tě mezi námi. Já nebrala nic, ale kyselina listová je super. ![]()
Začala jsem jí zobat po KET.
@žiraf no právě, že mně to druhé testování nenabídli. Až UTZ za tři týdny. ![]()
Půjdu v pátek jako samoplátce.
@Vlaďka 27 bude to dobré, pevně tomu věřím a HCG bude obrovské ![]()
…tak listovku zobu už skoro 2 roky. Zkoušela jsem i femibion. Vyšetření máme snad všechna a vše ok. Je tu problém prostě věk. Už nejsou kvalitní vajíčka. Tak doufám, že apoň jedno kvalitní bude a vydrží až do porodu. ![]()
@manitana Já myslím že si měla mega HCG, proto ti to nenabídli. Ale jako samoplátce nebudeš na výsledky čekat tak dlouho, myslím cca 10 minut. Aspoň tak je to u nás v nemocnici.
Na UTZ jdu 9.10. takže taky za dlouho. Dřív by to asi nemělo stejně cenu, nebylo by tam nic vidět.
A děkuju za podporu
.
@allmeyo Ahooooj holky tak dneska pochvala
krásně nám rostou vajíčka je jich minimálně 8 to je super
no a KET možná až prosinec
to je mazec
@manitana
tak si měla asi pěkně vysoký hcg. Já co si matně pamatuju tak asi 500 hcg. Kolik si měla vloženo jedno nebo dvě.
Já taky beru listovku. Mám tu zminula koupený mamavit s dha.. ted je tu mám ve skříni, tak pokud to ted vyjde, začnu ho zobat, at to sním než to projde expirací.. a pak uvažuju že bych koupila Chytré miminko, stojí to mnohem mín než třeba Femibion a mělo by to obsahovat stejné vitamíny, tak uvidím.
@žiraf píše:
@manitana
tak si měla asi pěkně vysoký hcg. Já co si matně pamatuju tak asi 500 hcg. Kolik si měla vloženo jedno nebo dvě.
Ahoj, měla jsem vložené dvě. A to HCG bylo 25OO.
@TerkaBaterka
já jsem si koupila v DM vitaminy MAMA A-Z a taky to obsahuje všechny vitaminy a kyselinu listovou a na 60 dní to stojí cirka 70 korun. Tu cenu si už nepamatuji.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.