GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
24.9.13 10:21

@manitana Páni, to je testíků :) Taky je pravda, že pravděpodobně dle HCG čekáš dvojčátka a tak to na těch testíkách musí být znát, že se vybarvůjí jinak než u jednoho miminka.. pěkná sbírka ;)
Holky, já jsem to už totiž taky nevydržela a testovala už v neděli navečer, protože manžel naléhal… objevil se slabý duch, včera ráno už byla druhá čárka zřetelnější a dnes ráno nám to přišlo už zase o chlup tmavší… tak to zatím vypadá, že to vyšlo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.13 10:26

@TerkaBaterka tak super, už bude jenom sílit :kytka: :kytka: :hug:
Když jsem našla toho prvního ducha, tak mi to nedalo a testila jsem pak každý den. Vždy mě to ráno potěšilo a uteklo to pak jak voda. Teď už netestuji a bojím se ještě víc, než předtím.

Těším se s Tebou :dance: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
24.9.13 10:28

@Vlaďka 27 ještě čekáme na dobrou zprávu od TEBE!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 10:32

@manitana Já jsem ráno vždycky úplně na nervy, aby se ta čárka nezačala ztrácet.. jsem ted daleko víc nervní než když jsem nic netušila..
Normálně bych to klidně vydržela až do toho čtvrtka, ale manžel najednou, kdy budu testovat a já si v neděli odpoledne koupila testy, tak hned at to zkusím. Nechtěla jsem a navíc si říkala, že z odpolední moči to je nesmysl.. pak mi to ale nedalo a natajnačku testla.. a najednou byl duch, nic jsem mu neřekla až druhý den ráno ukázala ten ranní test.. :) Taky mám v plánu testovat ted do pátku každý den abych viděla jak se to vyvíjí a v pátek na krev.. @Vlaďka27 Určitě to bude v naprostém pořádku… těšíme se na tvou hodnotu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.9.13 10:41

@manitana wow! Krásný testiky!!! :potlesk: kolikátý den jsi viděla prvního dušíka? :srdce:
Děkuji za povzbuzení - uvidím v pondělí, možná si o ní řeknu ať jsem v klidu… :think:

@TerkaBaterka. A co ty, kolikátý den? :think: já jsem takt strašná nedočkavka a pak jsem zklamaná! :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 10:46

@wlucinka Na KETu jsem byla 13.9., takže dnes je to 11 den po KETu, jestli to počítám správně a den KETu nezapočítávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.9.13 10:53

@TerkaBaterka. A embrijko bylo kolikadenní? Muselo být krásné tam tu čárku vidět! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 10:59

@wlucinka Embryjko byla 5-denní hatchující blastička vyšetřená PGS. :) Byl to šok. Namočila jsem test a čekala.. nejdřív se tam nic nezobrazovalo, až když to trochu usychalo tak mi přišlo, že se tam něco rýsuje a pak koukám a je tam slabá čárečka.. byla jsem z toho úplně vyklepaná.. nečekala jsem že z odpoledního testu něco uvidím… byla jsem nadšená a zároven mě ale polilo horko, aby ta čárka sílila, aby tam druhý den vůbec byla.. najednou ti jdou myšlenky úplně jinam než když čekáš, zda tam vůbec ty čárky objevíš.. najednou tě právě napadá, aby to nebylo mimoděložní, aby bylo hcg dostatečné a takové další myšlenky.. snažím se na tohle nemyslet, prostě si zatím užívám ten pocit, že ve mě to embryjko je a je uchycené a že je to zázrak a že to určitě zvládneme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.9.13 11:16

@TerkaBaterka. To je tak krásný, to co píšeš! Už bych si také přála zažít ten pocit :andel:
Věřím, že vše bude v pořádku! Asi bych to také nevydržela a testovala každý den, jen abych se uklidnila! :srdce:
A cítíš se nějak zvláštně? Nějak jinak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
24.9.13 11:59

@manitana
Tak to je krása :palec: Tak hodnotu máš hodně vysokou :potlesk: to musí být vše v pořádku :potlesk:. Tak to vypadá na dvojčátka blahopřeju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
24.9.13 12:06

@wlucinka Cítím se naprosto normálně. Jen mě trochu pobolívají prsa a někdy po jídle mám pocit, že mě pálí žáha, ale to si nejsem jistá, netrpím na to…
Držím ti moc palce, aby ti to vyšlo jako nám ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
24.9.13 12:31

@TerkaBaterka. Věřím tomu, že se mi taky brzo poštěstí! :srdce: a pak se všechny sejdem na jiném už krásnějším fóru! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 12:35

@TerkaBaterka Ahojky, moc gratuluju k duchovi:) ať ti krásně sílí :hug: na nic špatného nemysli a užívej ten pocit, že tam maličký/á je :kytka: povídej si s ním, zpívej mu, bude to dobré :hug: gatuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 12:37

@Vlaďka 27 čekám na zprávičku jak jsi dopadla, takže hned jak budeš vědět tak napsat:) bude to v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
24.9.13 12:40

@manitana Ahojky:) jestli se ti nechce čekat na UZ v gennetu, tak si klidně dojdi ke svý gynekoložce:) máš to rychlejší a nemusíš tak dlouho čekat:) na UZ je těhu vidět od nad 1000jednotek HCG, ty ho máš vysoké dost, takže už tam určitě něco bude :hug: já takhle tenkrát byla nedočkavá, tak jsem si zajela ke svý doktorce a bylo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.