Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka Ahojky
, tak jak dopadla ta krev, jakou máš hodnotu HCG? Jsem napnutá jak struna ![]()
@Vlaďka 27 Holkyyy je to tam…
Hodnota je 801 jednotek a na utz jsem objednaná 18.10.2013 ![]()
Tak snad to bude vše v pořádku… Cítím se naprosto normálně, zatím je mi skvěle, tak snad to tak bude pokračovat a hlavně doufám, že se konečně dočkám prosperujícího těhu.
@TerkaBaterka VELIKÁNSKÁ GRATULACE
, neboj všechno bude dobré
.
@Vlaďka 27 Děkuju moc. Ten náš Gennet by zasloužil metál.. nevím jestli mi to přijde, ale díky PGS se podle mě opravdu zvýšil počet úspěšných transferů.. nepřijde vám to? ![]()
@TerkaBaterka - moc gratuluji. Je to super, že ta vyšetření dělají a zavádějí rovnou zdravé embryjko.
No já jsem po OPU. Dopadlo to dobře. Teď jen čekáme kolik se oplodní a jak se budou vyvíjet.
Jinak mi opravdu máme PGD a né PGS. PGD je kvuli věku. Je trochu složitější jak PGS. A výsledky mi bylo embryologem řečeno za 30 dní. JInak přístup v Pražském Gennetu na výbornou. Opravdu jsme oba nadšeni.
![]()
Ahooooooooooooooj tak 18 vajíček no to jsem fakt nečekala taky jsem v poho válím se na gauči relax Petra Z jak tlačí věk
koukej na ty výkony
Terka baterka gratulace
tak to jsme se tam ráno asi viděli dneska byl Gennet v obležení ![]()
@hačilka no víš my se ještě pořádně nedohodli, jestli jdeme do dalšího IVF ![]()
18??? supeeeer ![]()
@hačilka - tak to je nádhera. 18 vajíček. A volat vám budou zítra kolik se oplodnilo? A do PGD jdete také?
@Ivet74 píše:
@hačilka - tak to je nádhera. 18 vajíček. A volat vám budou zítra kolik se oplodnilo? A do PGD jdete také?
Ahoj zítra ráno brnknou tak dofám že nezahodím mobil pod postel jak je o víkendu mým dobrým zvykem
No u nás se zase píše PGS kvůli věku
tak nevím ale je to fuk jak tomu říkaj hlavně že s toho bude pořádnej boban ![]()
Vyšetření genetická novinka poznaj základní genetické vady a životaschopnost embrii. Šla jsem na to po prvním neúspěchu nemáme nic v rodině ale věk je problém. Embrijkům se pátý den vezme jedni buňka na test který trvá cca 3 týdny zamrazí se a čeká se na výsledek. další cyklus je KET ![]()
@hačilka - no my máme napsáno PGD, Ty PGS, je to asi ve finale jedno - obojí vede ke zdravemu embryjku. ![]()
Ty chodíš v Liberci, že? My v Praze. No jsem zvědavá také na ráno, až budou volat, kolik bojovníčků máme. ![]()
@Petra Z - je to zkratka pro genetiku embrya, aby vložili zdravé bez genetických vad. Přeci jen ve věku 39 je to už raději potřeba. Také se to dělá holkám co potrácejí a nebo mají v rodu genetickou vadu.
No holky díky…ale já nechci KET
chci čerstvé embryo…ketu už prostě nevěřím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.