GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
29.9.13 20:49

@odie v 9:10h bohatě stačí :D
Taky jsem měla půl roku duphaston a nic - ale alespoň mi srovnal cyklus! Na co ho dal tobě?
Obavy mít určitě nemusíš, jsou tam hodní a vše klidně několikrát vysvětlí…tak se jich klíďo ptej :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
29.9.13 23:34

@wlucinka děkuju :hug: snad na po druhé to už výjde a bude to v pořádku.
My se snažíme kolem roku a je mi 26let. Tím, že nechodí ovulace začli jsme to řešit dřív-protože to bychom mohli čekat zbytečně také dost dlouho. Právě po hormonech dorazila a byly z toho //. Možná mě tolik nikam netlačí díky věku. Uvidíme co mě bude čekat po krvi a spermio.
A kolik je tobě? :) neboj-jsem taky pěkná zvědavka :D
Vůbec nevim, jak to zítra vymyslet, abychom nejeli zbytečně :( možná to necháme na příští měsíc.
Vidíš to a mě řekli, že se objednat až při odběrech co činí 2-3DC. Asi to je z důvodu, že mám nepravidelnou menstruaci, tak se nedá nic plánovat :(
Jinak dojíždím kousek od Nového Boru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
30.9.13 06:24

Ahoj holky.tak ja dnes zacinam s injekcemi, tak jsem na sebe zvedava :roll: myslela jsem, ze pokud mi to nepujde pichne me manzel a bohužel bude v praci, tak to budu muset zvladnout sama. v patek pak jedu na ultrazvuk.jen nevim jak to bude s menstruaci, vcera jsem to dostala, tak jestli se po injekcích zarazi? jinak moc gratuluju holkam s dvemi // :kytka: drzim palecky at vse probiha v poradku ;)

• Citovat
  • Upravit
helennn
30.9.13 06:27

@LKK také te zdravim. koukam, ze nas od nového boru dojizdi vice :lol: jinak pokud to stihnes urcite si na tu krev zajed ted ;) preci jen se ti pristi mesic muze ms opozdit a lepsi uz to mit za sebou a radovat se z posunu bliz k mimi ;)

• Citovat
  • Upravit
274
30.9.13 08:29

@LKK. Doufám, ze jsi na tu krev na hormonální profil vyrazila :nevim: přece nebudeš čekat celý měsíc! :think:
Mě je 27 a snažíme se kolem dvou let - já OVUlku naštěstí mám a také si ji každý měsíc hlídám a přesto ani čárka :zed: přesně, jak říkáš to bychom se mmohli snažit třeba 5let a pak bychom třebas zjistili, že to přirozenou cestou nepujde!
Já jsem do Boru chodila na střední(pocházím totiž původně z Lípy… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
30.9.13 08:32

Helennn :mavam: ahoj

Tak to konečně přišlo!!! Nemáš komu jinému říct, než manželovi? :nevim: sama bych asi píchnout nedokázala.. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
30.9.13 08:48

@wlucinka ahoj :mavam: jj konecne uz je to tu.no muzu rict ještě mamce, ale ta se toho boji :lol: takze to musim zvladnout sama. a sousedku v 9 vecer otravovat nechci, to je mi blby.ta je zdravotni sestra…tak se musim pochlapit :lol: zvladly to preci i ostatní. ja taky chodila do boru na ucnak :P ucila jsem, se na malířku, ale bohužel jsem zacala byt alergicka na barvy :roll:

• Citovat
  • Upravit
274
30.9.13 08:53

Helennn:

Si delas srandu? 8o to je náhoda!!! Já tam chodila taky na malirku, ale na 4 roky! Svět je tak malej :dance:
Mám z jehel hroznou hrůzu, ale pro mimi bych to taky udělala! Tak až to budeš delat, mysli na neco hezkého! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
30.9.13 09:10

@wlucinka no tak to jsme se tam asi na ucnaku minuly :lol: me je 29 pak jsem jezdila do lipy :D ja mam z jehel taky strach, ale rikam si, ze clovek zvladl horsi věci nez je pichnuti do bricha. urcite pak napisu jak jsem to překonala :mrgreen: abych u toho neomdlela, to by byla sranda

• Citovat
  • Upravit
274
30.9.13 09:22

Helennn;
Jej, to snad ne - myslím, že když na to nebudeš koukat tak to dáš! :palec:
A ty jsi tam chodila jen do prvaku? Můj brácha tam taky chodil a tomu je 29 ale on byl tytéž :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
30.9.13 09:34

@wlucinka ja tam chodila az do konce druhaku, byla jsem ve tride se sklarema, ze nas bylo hodne :lol: tak to mozna i brachu znam :lol: preci jen ta skole je docela mala. jinak na to pichani koukat musim, buhvi kam bych si to strachy jinak pichla :lol: ja tenkrat pichala i tatkovi injekce do bricha, ale to je něco jiného, kdyz to není do svého :D ale myslim, ze se to zvladnout da ;) spis to premysleni předem jake to bude je asi horsi :P to je to stejne, kdyz jsem se bala jake bude to uspani, hypolaparoskopie…a do finále to byla brnkačka :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
274
30.9.13 09:59

Helennn:

To je pravda, člověk se spiš bojí toho, co ho čeká a páka to treba nic není! A ty začínáš s injekcema dneska? :roll: tak pak dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
30.9.13 10:00

@wlucinka jj,dnes ve 21hodin :lol: tak na mi drz palecky. urcite pak napisu jak to probihalo :lol:

• Citovat
  • Upravit
274
30.9.13 10:01

Helennn:

Jinak brácha myslím taky chodil se vsema možnýma, protože rytcu tam taky nebylo na plnou třídu…ale obávám se, že my jsme se nestihli - nastoupila jsem, když ty jsi odešla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
30.9.13 10:08

Helennn:

Určitě to bude ‚brnkacka‘ :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.