Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@odie v 9:10h bohatě stačí ![]()
Taky jsem měla půl roku duphaston a nic - ale alespoň mi srovnal cyklus! Na co ho dal tobě?
Obavy mít určitě nemusíš, jsou tam hodní a vše klidně několikrát vysvětlí…tak se jich klíďo ptej ![]()
@wlucinka děkuju
snad na po druhé to už výjde a bude to v pořádku.
My se snažíme kolem roku a je mi 26let. Tím, že nechodí ovulace začli jsme to řešit dřív-protože to bychom mohli čekat zbytečně také dost dlouho. Právě po hormonech dorazila a byly z toho //. Možná mě tolik nikam netlačí díky věku. Uvidíme co mě bude čekat po krvi a spermio.
A kolik je tobě?
neboj-jsem taky pěkná zvědavka ![]()
Vůbec nevim, jak to zítra vymyslet, abychom nejeli zbytečně
možná to necháme na příští měsíc.
Vidíš to a mě řekli, že se objednat až při odběrech co činí 2-3DC. Asi to je z důvodu, že mám nepravidelnou menstruaci, tak se nedá nic plánovat ![]()
Jinak dojíždím kousek od Nového Boru.
Ahoj holky.tak ja dnes zacinam s injekcemi, tak jsem na sebe zvedava
myslela jsem, ze pokud mi to nepujde pichne me manzel a bohužel bude v praci, tak to budu muset zvladnout sama. v patek pak jedu na ultrazvuk.jen nevim jak to bude s menstruaci, vcera jsem to dostala, tak jestli se po injekcích zarazi? jinak moc gratuluju holkam s dvemi //
drzim palecky at vse probiha v poradku ![]()
@LKK také te zdravim. koukam, ze nas od nového boru dojizdi vice
jinak pokud to stihnes urcite si na tu krev zajed ted
preci jen se ti pristi mesic muze ms opozdit a lepsi uz to mit za sebou a radovat se z posunu bliz k mimi ![]()
@LKK. Doufám, ze jsi na tu krev na hormonální profil vyrazila
přece nebudeš čekat celý měsíc! ![]()
Mě je 27 a snažíme se kolem dvou let - já OVUlku naštěstí mám a také si ji každý měsíc hlídám a přesto ani čárka
přesně, jak říkáš to bychom se mmohli snažit třeba 5let a pak bychom třebas zjistili, že to přirozenou cestou nepujde!
Já jsem do Boru chodila na střední(pocházím totiž původně z Lípy… ![]()
Helennn
ahoj
Tak to konečně přišlo!!! Nemáš komu jinému říct, než manželovi?
sama bych asi píchnout nedokázala.. ![]()
@wlucinka ahoj
jj konecne uz je to tu.no muzu rict ještě mamce, ale ta se toho boji
takze to musim zvladnout sama. a sousedku v 9 vecer otravovat nechci, to je mi blby.ta je zdravotni sestra…tak se musim pochlapit
zvladly to preci i ostatní. ja taky chodila do boru na ucnak
ucila jsem, se na malířku, ale bohužel jsem zacala byt alergicka na barvy ![]()
Helennn:
Si delas srandu?
to je náhoda!!! Já tam chodila taky na malirku, ale na 4 roky! Svět je tak malej ![]()
Mám z jehel hroznou hrůzu, ale pro mimi bych to taky udělala! Tak až to budeš delat, mysli na neco hezkého! ![]()
@wlucinka no tak to jsme se tam asi na ucnaku minuly
me je 29 pak jsem jezdila do lipy
ja mam z jehel taky strach, ale rikam si, ze clovek zvladl horsi věci nez je pichnuti do bricha. urcite pak napisu jak jsem to překonala
abych u toho neomdlela, to by byla sranda
Helennn;
Jej, to snad ne - myslím, že když na to nebudeš koukat tak to dáš! ![]()
A ty jsi tam chodila jen do prvaku? Můj brácha tam taky chodil a tomu je 29 ale on byl tytéž ![]()
@wlucinka ja tam chodila az do konce druhaku, byla jsem ve tride se sklarema, ze nas bylo hodne
tak to mozna i brachu znam
preci jen ta skole je docela mala. jinak na to pichani koukat musim, buhvi kam bych si to strachy jinak pichla
ja tenkrat pichala i tatkovi injekce do bricha, ale to je něco jiného, kdyz to není do svého
ale myslim, ze se to zvladnout da
spis to premysleni předem jake to bude je asi horsi
to je to stejne, kdyz jsem se bala jake bude to uspani, hypolaparoskopie…a do finále to byla brnkačka ![]()
Helennn:
To je pravda, člověk se spiš bojí toho, co ho čeká a páka to treba nic není! A ty začínáš s injekcema dneska?
tak pak dej vědět!
@wlucinka jj,dnes ve 21hodin
tak na mi drz palecky. urcite pak napisu jak to probihalo ![]()
Helennn:
Jinak brácha myslím taky chodil se vsema možnýma, protože rytcu tam taky nebylo na plnou třídu…ale obávám se, že my jsme se nestihli - nastoupila jsem, když ty jsi odešla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.