GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
1.10.13 16:27
@helennn píše:
@LKK jj na ultrazvuk jdu, aby se zjistilo, jak na to reaguju.tak to jsi me uklidnila, ze je to temi hormony ;) a ze to tak nemam sama. a ty uz jsi si také nekdy pichala nebo to byly lecby na gynekologii před ivf?

Ne ne, mě stimulovali pouze Clostylbegytem. Ale opravdu bylo znát, že něco dávám do těla. Tedy pokud bych si měla píchat, tak to bych na to byla zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
1.10.13 16:31

@wlucinka Tak to je dobře :) asi se už na čtvrtek svým způsobem těšíš, viď. Potom zákroku bude zase člověk vědět víc.
Tak to si mě potěšila, že by mi mohli brát tak max 5 ampulek.
Ne emiminu je taky docela dost diskuzí ohledně toho Nosifolu, tak se zkus podívat. Určitě tím braním nic nezkazíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.13 16:57

@odie. Určitě je brzy uvidíš // :kytka:
Já vždycky odcházím z konzultace nadšená, že mi pomůžou! :srdce:
A kdy tam jdeš? Jsem hlava děravá! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
1.10.13 17:08

Holky těhulky, potřebuju poradit.. přišla jsem ted z práce, šla jsem pěšky a byl to kus cesty, šla jsem ale relativně pomalu a když jsem přišla zabolelo mě břicho jako na MS a objevila se krev, je tmavě červená a já mám strašný strach abych nepotratila, co mám dělat? Vůbec si nevím rady? Mám volat Mokré na mobil? Prosím napište mi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
1.10.13 17:11

@TerkaBaterka pro svůj klid jí zavolej…
ale tmavě červená krev by vydit neměla…já dokonce krvácela asi v 6.týdnu celkem dost a dobrý
lehni, nohy nahoru, utrogestan a odpočívat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
1.10.13 17:12

@TerkaBaterka urcite ji zavolej, popripade bych zajela do nemocnice at te prohlidnou. nemusi to byt nic, ale lepsi když se to zkoukne ;) drzim palecky at je vse v poradku

• Citovat
  • Upravit
274
1.10.13 17:15

@LKK. Jako zní to divne, ale už aby byl čtvrtek - prý výsledek budu mít hned!!! :dance: úplně se modlim, ať to dobře dopadne! Po tom zákroku a SPG se konečně někam odpichnem…
A nechceš zkusit nějakej ten čajík, jak jsem psala? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.13 17:16

@TerkaBaterka. Zavolej jí! Určitě to bude v pořádku, ale ať máš jistotu… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
1.10.13 17:24

@TerkaBaterka ahoj, hlavně klid, může to být jen prasklá žilka třeba po námaze nebo jen tak, krvácela jsem týden a vše bylo ok… každopádně jsem plašila a raději volala hned Mudr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
1.10.13 17:26

Díky všem za pomoc.. Mokrá mi to na mobilu nebere tak nevím jestli mám zkusit Petra, když ošetřující je ona? CO myslíte? Mám fakt strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
1.10.13 17:28

@TerkaBaterka jestli máš strach, jed do nemocnice…řekni, že jsi po IVF že krvácíš a máš strach…
neboj se…jed…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
1.10.13 17:31

@TerkaBaterka a krvácíš dál nebo špiníš nebo už nic? Petr je kdo? Nemám přečtenou celou diskusi takže nevím… jestli je to gynekolog tak ho zkus, at jsi klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
1.10.13 17:32

@TerkaBaterka jasný kdyžtak jed do nemocnice na ambulanci! Souhlas s @Petra Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
1.10.13 17:34

@TerkaBaterka. Přesně @Petra Z. Jak říká Peťka - jeď do nemocnice…oni ti řeknou co a jak! A ty budeš klidnější! Bude to dobré, uvidíš!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
1.10.13 17:38

@TerkaBaterka hele,pokud už je to v pohodě a bylo to jen jedno zakrvácení…vydržela bych doma…
pokud by to bylo stále, třeba jen málo, fakt bych jela
Já vždy říkala…je co ty ženský blbnou-----a bum…sama jsem tam jednou takhle jela
Vezmou ti krev, udělají UTZ ale jestli už něco uvidí, nevím
Ale hodnota krve ti řekne, jak to stoupá, měli by tě nabrat pak i zítra popř. pozítří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.