GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3308
1.10.13 17:46

@Petra Z Tak ted mi volal dr Petr. Prý mám ležet, klidový režim do nemocnice to prý zatím nemá smysl, nic by tam asi neviděli, kdyby se to zhoršilo tak do nemocnice, ale mě ted už břicho nebolí a řekla bych že to krvácení ustává, tak snad to bude dobrý.. ale doporučil mi zůstat doma.. tak uvidím jak to vyřeším
Díky všem holky, že jste tak bleskově napsaly a poradily.. :hug: Snad to bude dobrý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
1.10.13 17:53

@TerkaBaterka tak moc držím palce at to nic není…a informuj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.10.13 18:41
@TerkaBaterka píše:
@Petra Z Tak ted mi volal dr Petr. Prý mám ležet, klidový režim do nemocnice to prý zatím nemá smysl, nic by tam asi neviděli, kdyby se to zhoršilo tak do nemocnice, ale mě ted už břicho nebolí a řekla bych že to krvácení ustává, tak snad to bude dobrý.. ale doporučil mi zůstat doma.. tak uvidím jak to vyřeším
Díky všem holky, že jste tak bleskově napsaly a poradily.. :hug: Snad to bude dobrý

Ahoj já měla to samí dávej na sebe pozor a opravdu odpočívej a bude to dobrý :palec:
Byla jsem v nemocnici a prostě se to stává v tak časném stádiu nevědí proč. Můžeš mít prokrvení hodně čípek nebo nízko lůžko/ můj případ /. Jediný co můžeš dělat tak být v klidu a odpočívat :hug: /bylo mi doporučeno pít Magnesium tak to vyzkoušej a ascuritin ( jsou to vitamíny na posílení cév strašně mi to pomohlo dají ti to v lékárně bez přepisu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
1.10.13 18:56

@TerkaBaterka
Ten ascorutin mi doporučila moje gynekoložka a doporučují to těhotným dost často (hlavně se ne vyděs v příbalovém letáku je že by to neměli těhotné). Nevěřila jsem svým očím. :evil: Nechápu proč to tam píšou když mi to doporučí v nemocnici a ještě i má gyndařka). :cert: Krvácení mi přestalo. Pro svůj klid kdyby jsi pořád krvácela tak se na to zeptej doktora, že jsi o tom slyšela. Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.10.13 21:09

@TerkaBaterka Holka vydrž bude líp :) Jinak holky tak stále 7 embrijek dvě se nám trochu opozdily a zítra taky odebíráme a mrazíme :potlesk: Ivet 74 je to krása už jsou ti naši bobci ve finále tak zítra hodně štěstí bobíkům :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
1.10.13 21:42

@wlucinka no nechci toho do sebe cpát mnoho. Ještě piju kontryhelový čajík.
Děkuji, ale za tip :hug: kdyžtak si čajíky o kterých píšeš naordinuji na příští měsíc.
Hned po zákroku v ten den jdeš domů? A nějaké omezení co se týká tulení jsou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
1.10.13 23:56

@wlucinka do Gennetu jdu v pondělí 14.10. na 9:30 hod. Mudr. Mokré :D, což je za chvilku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.10.13 07:59

@LKK. Ahojda :mavam:
Máš pravdu - všeho moc škodí, tak to max střídat, ale určie ne vše na jednou… Já zas byla u bylinkarky a ta mi řekla, že ten kontryhelovy čaj, se pije až po OVU na udržení miminka v bříšku - kdybych ho prý pila předtím tak on stahuje dělohu, vaječníky a zabraňuje tak uvolnění vajíčka…tak nějak mi to bylo vysvětleno.
Po tom zákroku nesmím asi tak 3 týdny se koupat a asi tak 1 týden tulit…v papírech od dr je psáno - 2 - 3 netulit, ale na různých diskusích jsem četla, že se po týdnu už snažili(to mám zrovna OVU). Uvidím, jak mě to bude/nebude bolet! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
2.10.13 08:06

@wlucinka - s tím kontryhelem je to podle mého obraceně. měl by se pít do OVU a pak né. :think: Na netu jsme to tak i našla. No zkus také více infa vygooglit. :)

• Citovat
  • Upravit
274
2.10.13 08:07

@odie. To ti uteče, jak voda! :kytka:
Určitě jsi zvědavá, co tě tam čeká…v pondělí dej vedet :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.10.13 08:10

Ivet74:

Hmmm :think: teď jsi mi dala brouka do hlavy! Já si ho šla právě koupit a ona mi doporučila před OVU kakost a drmek a po OVU kotryhel…
Určitě na net juknu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
2.10.13 10:25

Helennn:

Tak co, jak dopadlo další píchání jehly? :zed: pomohl někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1029
2.10.13 10:33

Holky kontryhel od 1DC do ovulace, zrovna s ním začínám + zkusím gynex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
helennn
2.10.13 10:43

@wlucinka ahoj.no včera uz to slo uplne v pohode. manzel mi jen pomohl vyklepnou bublinky :D nastesti mu ted zmenily smeny v praci, tak jsem rada, ze aspoň na me dohlizi. jinak picham sama. vubec to není citit ;) horsi je ted dodrzovani pitného rezimu, to jsem jak prutokac :roll: :D

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
2.10.13 10:55

@wlucinka tu bylinářku neposlouchej :cert: někdy i zkušený dělají chytrý, ale pletou se.
Kontryhel máš pít od 1DC do voluce jak už holky tady píšou. Je skvělý na sliznici, aby se měl případně mimísek kde zabydlet. Potom se již nemám pít, protože jak píšeš způsobuje stahování dělohy a tím by mohlo dojít k potratu.
Pokud ho máš doma určitě ho pij bez obav až do ovulace ;)
Tak snad tě to nebude bolet a pěkně to vychytáte na ovulaci :hug: :) spíš bych se, ale bála, že v případě pokud by ti tam něco dělali, abych z toho nechytla nějakou infekci. Byla jsem na konizaci a tam mi to bylo řečeno. Vím, že je to něco jiného, ale i tak jsem měla strach a čekala 6týdnů :(
Zítra už nástup :hug: to utíká-jsem zvědavá už s tebou jaké to bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.