GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
LKK
1756
6.10.13 21:33

@wlucinka U mě s délkou cyklu je to různé :( naposledy 32, tak doufám, že i tento měsíc tak nějak dorazí.
A ty máš pravidelné cykly?
To je pešek, tak hlavně ať jsi zase brzo zdravá :hug: těžko říct zda ti budou brát krev :think: na jak dlouho máš atb?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.10.13 21:51

@LKK. Hmm, zrovna když člověk nejvíc myslí na to ať to včas dorazí, tak MRCHA meska :cert: já to mám nepravidelné…podle mě - ten vaječník co mám PCO, tak kolem 38dní a ten co mám v pohodě tak 30dní!
pro ATB si jdu až zítra - budou tak ba 7 dni :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.10.13 22:03

@wlucinka je to opravdu všechno na hlavu :zed:
Tak myslím, že se max. může stát, že ti doporučí tento cyklus s tebou nic „nedělat“, aby se tělo dalo do pořádku.
Hodně ženských trpí na PCO(nejspíš i já jsem mezi nimi), pak jen záleží v jaké formě je. Určitě nevěš hlavu-s tímhle si v Gennetu raz dva poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.10.13 22:10

@LKK děkuju :hug:
Jen je mi divný, že mám PCO a mám ovulaci…je ironie, že o PCO jsem slyšela poprvé od tebe a šup - mám to!
No, jo…nenaděláš nic! Existuje na to nějakej lék? Co ten kotryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.10.13 22:18

@wlucinka četla jsi už na netu něco o PCO? Určitě nato mrkni-hodně se o tom píše.
přesně neřeknu nějaký lék. Uvidíš co ti řeknou při návštěve-oni vědí co mají dělat. Co si myslím, tak by mohli doporučovat nějaké hormony.
Ten kontryhel co vím je dobrý na sliznici. Piješ ho? S ním určitě nic nezkazíš. Co ještě mohu doporučit, zkus ten Nosifol.
Tady jsem ti našla nějakou diskuzi :)
 https://www.emimino.cz/…-pco-145900/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.10.13 22:26

@LKK děkuju, juknu na to hned… :kytka:
Já spíš četla o PCO na diskusích, kde holky měli takové oba dva vaječníky…
Ten nosifol si koupím už tenhle týden!
Nevíš nějaké vitamíny pro chlapa? Je dost silný kuřák… :cert: tak jestli není něco co by mu třebas pomohlo, i když je má v normě - zlepšení neuškodí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.10.13 22:39

@wlucinka nemáš zač :)
Já ho také piju a je i chuťově dobrý.
U nás jsme ještě vitamínky pro chlapa neřešili, tak o tom nic nevím :nevim:
Určitě když to tady prohledáš něco najdeš. Párkrát jsem tu již četla, že oba jedí to samé a že pro chlapa je to na podporu spermii. Ale myslím, že pokud má SPG v pohodě, tak bych ho tím zatím nestresovala. Nevim jak to máš s přítelem, ale já už vím když to s tím mým moc rozebírám, tak to není dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.10.13 22:48

@LKK. Já do něj občas nacpu listovku, ale jinak nevitaminuje vůbec nic!
Přítel je na tohle úplně v pohodě, kolikrát se mě ptá jestli on nemůže udělat něco pro to aby se zadařilo…z jeho strany je mimí taky hodně vytoužené, chtěl ho už v době, kdy já na to ještě ani neměla myšlenky.
Taky mě podporuje v tom, abych lékařům důvěřovala, že nam poradí co pro nás bude nejlepší :srdce:
Jak to myslíš, že to není pak dobrý? Nechce se o tom s tebou bavit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.10.13 22:59

@wlucinka Ne to ne, ale pak mi příjde, že si myslí, že se tulíme jakoby z „povinnosti“. A já nechci, aby náš vztah přešel v to, že je to povinnost a ne touha. Víš jak to myslím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.10.13 23:08

@LKK. Jasně, to chápu…bohužel taky takový pocit mam :pocitac: a to třeba i já sama! Jsem se vždycky smála, jak ve filmech bylo - dělej, mám ovulaci musíme na to vlitnout…a teď to tak občas je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.10.13 23:14

@wlucinka Právě stačí, že já už z toho šílím :D
Teď jsem si úplně vzpomněla na scénku z filmu „Muži v naději“, viděla jsi? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
6.10.13 23:23

@LKK viděla :lol:
Ale ženský podle mě maj daleko větší sklony k tomu šílet a řešit a hrotit! A jsou od přírody hrozně nedočkavé - to jsem přesně já… :andel:
Ono v těch filmech to nebude až takovej kec :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
6.10.13 23:32

@wlucinka Neboj, jsem úplně stejná :D
Ty scénky jsou opravdu skoro jak z reálného života :lol: :lol:
Kdybychom mohli říct všechny myšlenky partnerovi upřímně narovinu bez následků-bůh ví jaké bludy by z nás padaly :)

A ty užíváš nějaké vitamínky krom kys. listové?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
7.10.13 09:26

Helenn Tak jak jsi dopadla?

• Citovat
  • Upravit
helennn
7.10.13 10:14
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Helenn Tak jak jsi dopadla?

ahojik, tak jsem byla dnes na kontrole a v patek jdu na odber :D mam jen 10 foliku :( ale mudr rikal, ze to vůbec nezalezi kolik jich je…no hlavne, ze se vůbec vytvorily :lol: a jak to je potom po odberu? to mi reknou hned jak to vypada?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.