Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wlucinka U mě s délkou cyklu je to různé
naposledy 32, tak doufám, že i tento měsíc tak nějak dorazí.
A ty máš pravidelné cykly?
To je pešek, tak hlavně ať jsi zase brzo zdravá
těžko říct zda ti budou brát krev
na jak dlouho máš atb?
@LKK. Hmm, zrovna když člověk nejvíc myslí na to ať to včas dorazí, tak MRCHA meska
já to mám nepravidelné…podle mě - ten vaječník co mám PCO, tak kolem 38dní a ten co mám v pohodě tak 30dní!
pro ATB si jdu až zítra - budou tak ba 7 dni ![]()
@wlucinka je to opravdu všechno na hlavu ![]()
Tak myslím, že se max. může stát, že ti doporučí tento cyklus s tebou nic „nedělat“, aby se tělo dalo do pořádku.
Hodně ženských trpí na PCO(nejspíš i já jsem mezi nimi), pak jen záleží v jaké formě je. Určitě nevěš hlavu-s tímhle si v Gennetu raz dva poradí.
@LKK děkuju ![]()
Jen je mi divný, že mám PCO a mám ovulaci…je ironie, že o PCO jsem slyšela poprvé od tebe a šup - mám to!
No, jo…nenaděláš nic! Existuje na to nějakej lék? Co ten kotryhel?
@wlucinka četla jsi už na netu něco o PCO? Určitě nato mrkni-hodně se o tom píše.
přesně neřeknu nějaký lék. Uvidíš co ti řeknou při návštěve-oni vědí co mají dělat. Co si myslím, tak by mohli doporučovat nějaké hormony.
Ten kontryhel co vím je dobrý na sliznici. Piješ ho? S ním určitě nic nezkazíš. Co ještě mohu doporučit, zkus ten Nosifol.
Tady jsem ti našla nějakou diskuzi ![]()
https://www.emimino.cz/…-pco-145900/
@LKK děkuju, juknu na to hned… ![]()
Já spíš četla o PCO na diskusích, kde holky měli takové oba dva vaječníky…
Ten nosifol si koupím už tenhle týden!
Nevíš nějaké vitamíny pro chlapa? Je dost silný kuřák…
tak jestli není něco co by mu třebas pomohlo, i když je má v normě - zlepšení neuškodí ![]()
@wlucinka nemáš zač ![]()
Já ho také piju a je i chuťově dobrý.
U nás jsme ještě vitamínky pro chlapa neřešili, tak o tom nic nevím ![]()
Určitě když to tady prohledáš něco najdeš. Párkrát jsem tu již četla, že oba jedí to samé a že pro chlapa je to na podporu spermii. Ale myslím, že pokud má SPG v pohodě, tak bych ho tím zatím nestresovala. Nevim jak to máš s přítelem, ale já už vím když to s tím mým moc rozebírám, tak to není dobrý.
@LKK. Já do něj občas nacpu listovku, ale jinak nevitaminuje vůbec nic!
Přítel je na tohle úplně v pohodě, kolikrát se mě ptá jestli on nemůže udělat něco pro to aby se zadařilo…z jeho strany je mimí taky hodně vytoužené, chtěl ho už v době, kdy já na to ještě ani neměla myšlenky.
Taky mě podporuje v tom, abych lékařům důvěřovala, že nam poradí co pro nás bude nejlepší ![]()
Jak to myslíš, že to není pak dobrý? Nechce se o tom s tebou bavit?
@wlucinka Ne to ne, ale pak mi příjde, že si myslí, že se tulíme jakoby z „povinnosti“. A já nechci, aby náš vztah přešel v to, že je to povinnost a ne touha. Víš jak to myslím?
@LKK. Jasně, to chápu…bohužel taky takový pocit mam
a to třeba i já sama! Jsem se vždycky smála, jak ve filmech bylo - dělej, mám ovulaci musíme na to vlitnout…a teď to tak občas je ![]()
@wlucinka Právě stačí, že já už z toho šílím ![]()
Teď jsem si úplně vzpomněla na scénku z filmu „Muži v naději“, viděla jsi? ![]()
@LKK viděla ![]()
Ale ženský podle mě maj daleko větší sklony k tomu šílet a řešit a hrotit! A jsou od přírody hrozně nedočkavé - to jsem přesně já… ![]()
Ono v těch filmech to nebude až takovej kec
![]()
@wlucinka Neboj, jsem úplně stejná ![]()
Ty scénky jsou opravdu skoro jak z reálného života
![]()
Kdybychom mohli říct všechny myšlenky partnerovi upřímně narovinu bez následků-bůh ví jaké bludy by z nás padaly ![]()
A ty užíváš nějaké vitamínky krom kys. listové?
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Helenn Tak jak jsi dopadla?
ahojik, tak jsem byla dnes na kontrole a v patek jdu na odber
mam jen 10 foliku
ale mudr rikal, ze to vůbec nezalezi kolik jich je…no hlavne, ze se vůbec vytvorily
a jak to je potom po odberu? to mi reknou hned jak to vypada?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.