GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
94
10.10.13 16:55

@TerkaBaterka Ahoj moc gratuluji… :potlesk: určitě to bude tentokrát všechno dobré, uvidíš. A nevím jak to počítala..možná podle velikosti :think:

Mě to čeká zítra, taky jsem vyklepaná, co bude. Špiním docela dost, břicho mě zabolí tak pět krát za den. Ale jinak všechny příznaky těhotenství se projevují na plno. Už jsem normálně jak chodící mrtvola :mrgreen:

Vladka 27:
soucítím s Tebou a zároveň obdivuji, že jsi tak silná. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.10.13 17:42

@manitana Moc děkuji. Počítá to podle stáří plodu, resp. připočítává 5 dní, protože jsme měli 5denní embryo. Takže dle MS bych dnes měla být 6+0, ale ona připočte 5 takže 6+0,6+1,6+2,6+3,6+4..takhle mi to alespoň osvětlila jedna holčina. Tak to tak beru.
Budu na tebe moc myslet. V kolik tam jedeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
10.10.13 18:21

@TerkaBaterka Aha, děkuji za info..uvidíme, kolik napočítají mně. A pak to spočítáme s tímto vzorcem. ;)
Zítra ve tři tam máme být. Můžu se tak blbě zeptat, dělala Ti jenom UTZ, nebo komplet prohlídku spodku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.10.13 18:28

@manitana Já jsem na příští pátek objednaná taky na 3 :)
Dělala mi jen utz. Už musí mít neskutečně vytříbený oko, protože jen co zavedla sondu, tak viděla srdeční akci. :) Já až po chvíli, když chvíli počkala a nehýbala s tím.. tak jsem viděla, jak tam krásně tepe. Co přesně nás bude čekat příští týden nevím, ale řekla bych, že opět jen utz a pak mi dá nějakou zprávu pro gynekologa a bude. Chtěla bych se s ní ale ještě poradit o dalších věcech, třeba co si myslí o vyšetřeních jako je screening v 1.trimestru a triple testy.. jestli to podstupovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
10.10.13 19:26

@TerkaBaterka Velká gratulace :potlesk: teď už to bude jen lepší a lepší :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.10.13 19:36

@hačilka Moc děkuju. Doufám v to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.10.13 19:42

@TerkaBaterka Velikánská gratulace :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.10.13 19:57

@Vlaďka 27 Děkuju Vladi, jak je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.10.13 20:20

@TerkaBaterka Kupodivu lépe jak včera. Jsem ráda že to mám za sebou. Dělala mi to Mokrá, říkala že jí ani nenapadlo že při takové hodnotě hcg to skonči takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
10.10.13 20:36

@TerkaBaterka - jééé moc gratuluji. To je super.
@Vlaďka 27 - nic se neděje, mimi bude, jen si dáva na čas. A nyvíc jsi mlaďonká, takže klííííd děvče. :hug:

• Citovat
  • Upravit
3308
10.10.13 20:46

@Vlaďka 27 Mokrá ti dělala revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
10.10.13 20:47

Díky Ivet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
10.10.13 21:00

@TerkaBaterka Takže velká gratulace Terko mimísek se má k světu a to je dobře ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
10.10.13 21:07

@Vlaďka 27 Je mi líto co se ti stalo, ale až to trochu přebolí hurá do dalšího boje :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
10.10.13 21:20
@Ivet74 píše:
@allmeyo mo u nás už to, že jsme vůbec šli do IVF bylo velké rozhodnutí, ani jednomu se do toho nechtělo. Takže jsme to brali jako poslední možnost, kterou zkusíme a pak, pokud to nedopadne, budeme uživat života i tak. Navíc mi bude v létě 40 a pak už to pojišťovna nehradí. Je to všechno se vším. Ceny stoupají, hormony jsou na prd, je to dost omezujíci, ale děláme to pro mimi. Ale kdyby mi bylo aspoň o 5 let méně, tak bych možna do dalšího pokusu šla. Ale nikdy neříkám nikdy. Zatím je to tak, že pokud to te´d nevyjde, tak nebudeme už pokoušet osud a budeme to brát, že to tak má být. No uvidíme. je to těžké. :nevim: Teď čekáme na vysledky, zda ty 3 bobci co jsou v mrazáčku jsou ok, aspoň jeden by stačil :-)
Tak vidíš jak názory lekařu se liší. Já chodím do gennetu v Praze k pani primařce Brandejské, stimulace je bez antikoncepce, vše proběhne v jednom cyklu a v dalším a nebo přesdalším je KET. Prednyson vysazen. Nasazen bude až před KET a hned po KET utrogestan… prostě asi každý lékař má jiné postupy. A je to i podle stavu pacienta. Já tedy své lékařce na 100% věřím. Je opravdu skvělá. :kytka:

Takže jak už jsme se o tom jednou bavili jsme na tom stejně mi vyčerpáme taky ty 4 pokusy příští rok mi bude taky 40 a když se do té doby nezadaří tak budem užívat života tak i tak i když mimi nebude.
Ale neboj ty tvoje 3 embryjka budou v pořádku a když né všechny tak určitě aspoň jedno určitě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.