GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
16.10.13 20:03

Ivet 74 gratuluju konečně dobré zprávy :potlesk: Já ještě týden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
16.10.13 20:58
@Ivet74 píše:
Ahoj holky, tak jsem byla dnes v Gennetu. Byla jsem na UTZ (10DC)jak to vypadá se sliznici a tak celkově zda je tělo připraveno na KET. Naprosto jsem nečekala, že už budou výsledky z genetiky embrya (PGD). :) No a ze 3 bojovníčků prošel genetikou jeden. :dance: Takže jsem šťastná jak blecha a Mudr. tomu dává 65 až 70% úspěšnost. :dance: Nakonec jsme se s pani doktorkou domluvily, že KET necháme až na další cyklus. To je někdy v polovině listopadu.
Je prý lepší, když se tělo ještě vyčistí od hormonu a navíc jsem neměla moc vysokou sliznici (5,9mm). Takže mám to podpořit pitím kontryhelu a ještě jsem vyčetla, že je dobré červené víno. A také chodím na tu akumpukturu, kterou mě jen schvaluje, že má více pacientek, co jim akupunkura pomohla.
No takže holky, čekám do další MS a pak se to rozjede. :-) Tak snad bude hezký dáreček pod stromeček v podobě tlukoucího srdíčka. :)
JInak strašně chvalila tuto novou metodu vyšetření embrya při IVF, prý je tak mnohem vyšší uspěšnost donošení miminka. Protože při ET se zavadí bez tohoto vyšetření a pak pokud má embryo genetickou vadu, tak se neudrží. Dělá se to prý čím dál více, předchází se tak zklamání a revizi. U mě, jelikož už je mi 39 je to samozřejmost, že je PGD nutné. :-)
Teď jen ještě, aby se zvládlo rozmražení a mimis se pěkně zavrtal a vydržel. :)

Ahoj no tak paráda jeden bojovníček na tebe čeká to je super :dance: a výsledky teda koukám o dost dřív než říkali :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
16.10.13 21:01

@wlucinka furt nějaké lítání a práce. Zkusím se polepšit :)
Já teď 2cykly to měla po 32dnech, ale tím, že to mám nepravidelné, tak nikdy nevim :(
Jinak já jsem dnes 20DC a ovulační testy jako vždy negativní (po celou dobu druhá čárka slabé intenzity). Je to už na hlavu :zed:
Na pondělí budu držet palečky :hug: a určitě se ozvi jak pokračujete. Myslíš, že budou i výsledky z genetiky?

Já už jsem nastartovaná, že 1DC volám do Gennetu na krev a zkusím objednat i přítele na SPG, abychom nemuseli furt dojíždět.

Už sis dávala Nosifol? Jak ti případně chutná? :)

U nás žádné novinky nejsou-kéžby byly :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
17.10.13 08:49

@wlucinka. Ahoj, jsem moc ráda že se to všechno už rozjelo. Přítel jde na spermio toho 23.10. když já jdu na tu laparku, stejně po narkóze nemůžu řidit, takže pojede se mnou. :) Celý se to rozjelo rychle, což je moc dobře. Paní doktorka byla milá a vstřícná. Takže já byla moc spokojená. :) :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.10.13 09:18

@LKK Nosifol jsem ještě nechutnala, ale věřím ze bude dobrý a hlavně, že mi pomůže - těším se na něj…
To jak máš OVU testy stále slabe negativní, nemůže to znamenat PCO? Snad ti dopadne vyšetření dobře a budou ho moct vyloučit :roll:
Celou cestu domů z laparky jsem prospala…určitě sama nejezdi! Je dobře, že tam s tebou jede manžel! Jinak nám řekli ten SPG ještě ten den, tak se taky zkuste zeptat, až budete odcházet… :think:
Já jdu na konzultaci ohledně genetiky 24.10. Takže příští týden jedu jak v pondělí, tak ve čtvrtek :dance:
Jsem napnutá jak kšandy…
Joo, jinak mi z hormonalniho profilu zjistili problém se štítnou zlazou :roll: takže další věc! Dali mi prášky a dr říkala, že se nejspíš nevyhnou brání do konce života…ale musím říct, že jsem něco takového očekávala, když mi napsali žádanku k endokryolozce :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
17.10.13 17:51

@wlucinka Mě Nosifol docela i chutná :)
Určitě se k tomu PCO taky přikláním dle UTZ má nato i podezření :roll: ale asi to rozsekne i hormonální profil.
Tak to se pak hned ozvi jak si dopadla :)

Taky se léčím 2roky se štitnou žlázou a každý den beru Letrox 75. Jaké hodnoty ti vyšli?
Já už to mám do konce života z důvodu, že mi ji vlatní tělo jakoby zlikvidovalo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
17.10.13 19:23

@LKK aha :think: tak to co mám já asi nebude taková hrůza - beru Letrox 50, ale nevím co mi chybí…já výsledky z hormonalniho profilu budu vědět tohle pondělí! Dr mě na tu endokriologii poslal, protože ty výsledky už viděl(ten den, kdy mi dělali tu laparku) a asi se mi ta štítná žláza nějak nelíbila a proto mě co nejdřív poslal na endokriologii, aby se to co nejdřív hodilo do klidu…ale prý až přestanu chodit do GENNETU, budu si muset na to najít dr v místě bydliště!
Jak tobě na to přišli?
Jak to, že ti ji tělo zničilo? :,(
Pokud ti zjistí PCO, tak asi půjdeš taky na tu laparku - kvůli drillingu…pak je i větší šance na otěhu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
18.10.13 15:16

@wlucinka Aha, tak to jo.
U mě nato přišli úúplně náhodou spíše mohu děkovat sestře. Její doktorce se nezdálo, že má na krku výrazný rys, tak ji udělala rozbor krve a přišli nato. Tím, že je to dědičné musela jsem jít na vyšetření i já a tak mi to potvrdili.
Bohužel už nato přišli pozdě a moje tělo se bránilo proti štítné žláze a tím ji zlikvidovalo. Na UTZ byla úplně „vyžraná“.
No jo no-člověk dokud k tomu nepříjde ani neví co to je :)

Mám své tělo nějaké divné :) Ono se říká, že štítná žláza ti může přerušit i ovulaci, ale já se sní už léčím 2 roky a ovulace stejně nikde :nevim: Už se opravdu moc těším na ty krevní testy 2DC

Snad mě nebude čekat to co tebe potom zákroku. Ty už to máš „dole“ zahojený? Tě lituju-muselo to být šílené :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.10.13 17:43

@LKK jo! To je pravda - ptala se mě na rodinu…ale já neznám nikoho kdo by s ní měl problém :think:
Ovlivňuje to i OVU? :roll:
Těšíš se, viď? Já se vůbec nedivím…konečně se bude něco dít, konečně se něco dozvíš!!! :dance: určitě pro tebe budou mít samé dobre zprávy!!! :srdce:
Zákrok jako takový v pohodě, to co se stalo mě se nestává každé - spíš jsem byla taková výjimka…
Ale teď už je mi super, děkuju za optani :hug:
Já si myslím, že tě na tu laparku pošlou…ty jsi o tom s dr nemluvila? Tak třeba to u tebe nebude potřeba :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
18.10.13 20:23

@wlucinka Opravdu kdybych nešla na krev, tak o tom nevím. Žádné příznaky co by mě znepokojovaly. Hlavně se ptají na nějaké váhové rozdíly-ty nebyly. A pak se ptají jako příznak vypadávání vlasů, únava, atd. ale tohle trápí možná většinu lidí a s každým prdem chodit k doktorovi, tak tam jsem pečená vařená :D :D Škoda, že nevíš ty hodnoty jaké si měla. Možná podle těch prášku budeme mít stejnou vadu.
Když si o tom přečteš hodně se dozvíš :)

Jj, už se těším. Hlavně kolem mě jsou navíc samé těhulky, tak ta touha se ještě více zesiluje :roll:

Neboj, pro každou znás čekají v Gennetu jednou skvělé zprávy :hug:

Mluvila jsem o tom s doktorkou. ale s tím, že jsem tento rok už jednou otěhotněla, tak mě do toho tolik nežene. Ale doporučovala mi to, ale já se spíš tomu ještě vyhýbám :) Uvidím jak dopadnou ty krevní testy a asi od toho se hodně odrazím.

A neřešili jste v Gennetu už IUI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
18.10.13 20:39

@manitana AHojky, tak jsme dnes byli v Gennetu.. vše v pořádku. Odpovídáme 7+4 až 7+6 :) Byla to poslední návštěva u dr. Mokré. Ptala jsem se na ten screening a bylo mi řečeno, že není potřeba provádět ten odběr krve, protože máme genetiku embrya, pouze jsme se objednali na utz ve 12 týdnu. Máš to taky tak teda? A jak se máš? Mě je třeba zrovna ted nějak šoufl.. jinak je to jak kdy.. někdy líp, někdy hůř, ale nezvracím, alespoň zatím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
18.10.13 20:51

@LKK endokrioložka se mě taky ptala, jestli nemám váhové výkyvy, ale já jsem stále stejná - štíhlá, tak akorát…hodně sportujem! :dance:

Hodnoty budu vědět v pondělí, určitě pisnu…pokud máme stejné prášky, mohli by to být podobné! Ale já ji mám - viděla jí tam, tak to asi nebude v takové míře :think:

Kolem mě taky…a třeba byť po měsíci snažení :dance: tak už bych s nima nakupovala a šílela :srdce: Řekla jsi to lidem kolem sebe, že chodíš do gennetu? Ví to třeba v práci?
Já čím víc se blíží nějaké vyšetření, tím víc ba to myslím… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
18.10.13 21:21

@TerkaBaterka - tak to jsou super zprávy. :kytka: Je vidět, že opravdu je vyšetření PGD/PGS vhodné, protože se právě předchází pozdějším potratům. :-)

Jinak holky já čekám na další MS a pak bude KET. :-)

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
18.10.13 21:24

@wlucinka To určitě písni, jak si dopadla :)
My jsme to nikomu neřekli, abychom předcházeli nějakým otázkám.
Vy jste to někomu říkali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.10.13 23:03

@TerkaBaterka Velikánská gratulace a jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.