GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
24.10.13 20:49

@hačilka gratuluju…me zitra ceka odber, doufam ze se vajicka vytvorila :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
24.10.13 20:50

@TerkaBaterka právě že si z tebe beru příklad :lol: bude to úúúúúúúúúúúúžasný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
24.10.13 20:55

@petisekm ahoky určitě se nějaká vytvořila :D neboj tady platí že trpělivost růže přináší haha jen kde ji brát :nevim: je to věchno na dlouho ale většina se dočká :potlesk: koukala jsem na holky co tuto diskuzi založily a už maji mimi to je super a teď je dámy řada na nás :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
24.10.13 20:56

@hačilka dekuju…uz 8let cekam na mimi…tak je nacase aby se to podarilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
25.10.13 08:40

@petisekm tak co? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
25.10.13 08:50
@hačilka píše:
Ahoooooooooooooj holky tak kontrola super z 5 embriek je jedno vhodné k KETu pokud se ujme nebudu muset na genetické vyšetření no a jedno se nepodařilo vyšetřit dalo by se použít ale musela bych na genetické vyšetření :nevim: tak jsme štastní za to jedno jedničkové a čekáme na MS :srdce: :srdce: :srdce:

Ahoj, no tak velká gratulace. Také mame jednoho mrazačka vhodného k transferu. prosím Tě jenom nerozumím tomu jak píšeš. že pokud se ujme, že nebudeš muset na genetické vyšetření. Pokud máš embryo po PGD/PGS, tak je geneticky v pořádku. My měli na PGD poslaná 3 embrya a prošlo genetikou jendo a proto si asi koncem listopadu pojedeme. JInak také čekám na MS, měla by dorazit první týden v listopadu a pak kolem 17-20DC by se mělo zavádět. Až to dostanu, tak mám volat do Gennetu, pojedu cca 9DC na UTZ a pokud bude vše ok, dojde k transferu. :-)
Pevně doufám, že se to podaří, protože pro nás je to jediná a poslední šance. V létě mi bude 40.

• Citovat
  • Upravit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
25.10.13 10:02
@Ivet74 píše:
Ahoj, no tak velká gratulace. Také mame jednoho mrazačka vhodného k transferu. prosím Tě jenom nerozumím tomu jak píšeš. že pokud se ujme, že nebudeš muset na genetické vyšetření. Pokud máš embryo po PGD/PGS, tak je geneticky v pořádku. My měli na PGD poslaná 3 embrya a prošlo genetikou jendo a proto si asi koncem listopadu pojedeme. JInak také čekám na MS, měla by dorazit první týden v listopadu a pak kolem 17-20DC by se mělo zavádět. Až to dostanu, tak mám volat do Gennetu, pojedu cca 9DC na UTZ a pokud bude vše ok, dojde k transferu. :-)
Pevně doufám, že se to podaří, protože pro nás je to jediná a poslední šance. V létě mi bude 40.

Ahoj jedno embrio nešlo vyšetřit ale dalo by se použít ten vzorek co z něho vzali sse nějak potento :nevim: ale mudr říkala že by to šlo zavést ale pak by se musela dovyšetřit genetika Hačilka z práce bleeeeeeeee

• Citovat
  • Upravit
286
25.10.13 15:13

@wlucinka ahoj,ze 17 foliku je 12 vajicek. zitra se dozvim kolik se jich podarilo oplodnit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
25.10.13 15:18

@petisekm - tal to je hezké. :palec: A jdou vám pak embrya na PGD (genetiku)?
My měli u odběru 13 folíku, z toho i 13 vajiček. Oplodnilo se 10. pak jich 5 vydrželo prodlouženou kultivaci, 3 šla na PGD a vhodné je jedno a to na nás čeká v mrazaku a snad se vše povede a bojovníček to dotahne krásně až k porodu a bude nám dělat jen a jen radost. :-)

Te´d Ti budou každý den volat, jak to s embrouškama vypadá. :palec: :)

• Citovat
  • Upravit
286
25.10.13 15:23

Ivet na genetiku nam nejde ani jedno…mame jen prodlouzenou kultivaci,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
25.10.13 15:30

@petisekm - tak to jich vydrží určitě hodně. Takže se bude zavádět ještě v tomto cyklu, když nejdete na to PGD. Uvidíš, že to bude dobré a ostatní necháte zamrazit? Jinak to PGD se většinou doporučuje po opakovaných potratech a nebo vysokému věku, kdy v obou případech je předpoklad neuspěchu právě ve špatné genetice embya. My to měli doporučeno právě kvůli věku (39), aby nám nezavedli geneticky nevhodné embryo, pak dochází k potratu.
Jedno děcko už máme, ale to je už v pubertě a to se povedlo ani nevíme jak. :mrgreen:
Takže moc držím palečky, ať si tento cyklus odnesete z gennetu malého prďolku. :andel:

• Citovat
  • Upravit
274
25.10.13 15:54

@petisekm super!!! :kytka: věděla jsem, že to bude dobré…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.10.13 16:51
@Ivet74 píše:
@petisekm - tak to jich vydrží určitě hodně. Takže se bude zavádět ještě v tomto cyklu, když nejdete na to PGD. Uvidíš, že to bude dobré a ostatní necháte zamrazit? Jinak to PGD se většinou doporučuje po opakovaných potratech a nebo vysokému věku, kdy v obou případech je předpoklad neuspěchu právě ve špatné genetice embya. My to měli doporučeno právě kvůli věku (39), aby nám nezavedli geneticky nevhodné embryo, pak dochází k potratu.
Jedno děcko už máme, ale to je už v pubertě a to se povedlo ani nevíme jak. :mrgreen:
Takže moc držím palečky, ať si tento cyklus odnesete z gennetu malého prďolku. :andel:

mám sice po 3 potratech a jednom mimodelozním tehotenstvi, ale genetiku nam nedopurucili. Genetika partnera je v pohode a ja mam,,jen,, trombofilni mutaci, ale pry to neni nic zavazneho. Zatím máme 10 oplodnenych vajícek…tak uvidime jak to bude v utery, ale pokud to bude v pohode tak si nechame zamrazit a uvidi se. Budu vám držet palce at se mrnousek povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
26.10.13 18:15

@petisekm - bude to dobré, neboj. My máme také oba genetiku v pořádku. Ale jak jsem psala, geneticky vhodné embrya ze tří které vydržela prodl. kultivaci, bylo geneticky vhodné jen jedno. Ale u nás je právě větší pravděpodobnost geneticky špatného embria protože mě je už 39 let. Mám prostě jistotu, že mi zavedou zdravé embryo. bylo mi vysvětleno, že většinou ta embrya co vydrří až do 5 dne kultivace jsou v pořádku. Takže určitě vám zbydou i mrazačci. Už víš kdy bude ET? Moooc držím palečky. :-) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
286
26.10.13 18:17
@Ivet74 píše:
@petisekm - bude to dobré, neboj. My máme také oba genetiku v pořádku. Ale jak jsem psala, geneticky vhodné embrya ze tří které vydržela prodl. kultivaci, bylo geneticky vhodné jen jedno. Ale u nás je právě větší pravděpodobnost geneticky špatného embria protože mě je už 39 let. Mám prostě jistotu, že mi zavedou zdravé embryo. bylo mi vysvětleno, že většinou ta embrya co vydrří až do 5 dne kultivace jsou v pořádku. Takže určitě vám zbydou i mrazačci. Už víš kdy bude ET? Moooc držím palečky. :-) :kytka:

moc dekuju za slova podpory…pokud bude vse v poradku tak by mel byt ve stredu ET…ale vic se dozvime v utery…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.