Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petule 1985 ahoj nevim co ti rekli, ale iui neplatis nic…a rozlisuje se iui a ivf
@petisekm Ahoj, vidiš, a ta ženská mi včera říkala, že se to nerozlišuje, že prej to berou jako jedno a ještě to musí schválit revizní lékař s ohledem na věk a proč nám nejde otěhotnět. Takže je prý možné, že si to taky zaplatíme, protože jsme mladí ![]()
@Petule 1985 bud v klidu…jsem stejne stara jako ty a mam za sebou prvni pokus. pokud chces mam email primo na pani ve vzp a je super. dokaze poradit a vse vysvetli
Ahoj holky, delší dobu jsme tu nebyla. Te´d čekám první týden v listopadu na MS a pak by se mělo už plánovat KET.
Vítám nové snažilky.
@petisekm - tak už jsi po ET?
@allmeyo - jak se daří? Kdy jdeš do dalšího pokusu? Moc držím palečky.
@TerkaBaterka - jak Tobě se těhulkuje?
@hačilka - a ty jseš do KET také, že?
@Ivet74 píše:ahoj ivet, ano mam uz po.od vcera
Ahoj holky, delší dobu jsme tu nebyla. Te´d čekám první týden v listopadu na MS a pak by se mělo už plánovat KET.Vítám nové snažilky.
@petisekm - jééé, tak to držím palečky. prosím Tě, prý má být při tom ET nebo KET plný močák, také Ti to tak řekli? Já z toho mám hrůzu, protože jakmile se mi chce na malou, tak musím jít. nevydržím dlouho s plným močákem. ![]()
@Ivet74 píše:
Ahoj holky, delší dobu jsme tu nebyla. Te´d čekám první týden v listopadu na MS a pak by se mělo už plánovat KET.Vítám nové snažilky.
Ajoj no už ano Ms měla být včera
a nic kruci to je jak naschvál ![]()
@Ivet74 píše:
@petisekm - jééé, tak to držím palečky. prosím Tě, prý má být při tom ET nebo KET plný močák, také Ti to tak řekli? Já z toho mám hrůzu, protože jakmile se mi chce na malou, tak musím jít. nevydržím dlouho s plným močákem.
jj musi…doktorka mi rikala ze pomalu musim krizit nohy…po et musis 30 minut lezet…ja vydrzela 28min pak jsem letela…nemohla jsem to vydrzet
@petisekm Jo, tak to bys byla moc hodná. A ty máš za sebou IUI nebo IVF?
Ahoj holky…
neůžu se tam dovolat ![]()
jaké číslo voláte???
Jinak… Mončina šla dneska na vyvolání
@petisekm To budeš moc hodná. Můžeš mi písnout něco o IVF? klidně do zprávy
@LKK dnes jsem 31DC a dr mi u podle UTZ řekl, že to vypadá, že se opozdí…MRCHA, MRCHA, MRCHA! ![]()
Ty už jsi 34DC, viď? Slyšela jsem, že je dobre červené víno a sex, nebo horká koupel…pokud do neděle neodrazí, zkusím to ![]()
@Petule 1985 to už máš koukám za chviličku!
dr jsou tam moc hodní…a víš, ke komu jdete?
Z Lípy je to naštěstí kousek, já jsem z Ústí ![]()
Jinak po té hydrolaparoskopii ti řeknou výsledky hned ![]()
Jak dlouho bere manžel vitošky?
Ahoj diskutující,
pročítám vaše příspěvky a sbírám informace
Doufám, že nevadí, když se k vám přidám.
Chodíme pár měsíců do Gennetu. Nikdo nám s manželem nenašel žádný problém. Nevíte, proč mi Dr. Petr doporučil metodu PISCI? Ta se využívá v situaci, kdy je špatný spermiogram, a ten my máme v normě. Možná máte někdo stejnou zkušenost…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.