Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LKK je tak ti je super ze budes v Lípě. Se můžeme sejít. My se snažíme o první mimi od května. Zkouším Nosifol listovou kys. A stále nic. Měřila jsem si i teplotu a tak jsem si zjistila kdy mám ovu. Spali jsme spolu s manželem ob den a na ovu jsme si to šetřili a stále nic. Bylo mi to divne protože jsem premluvila manžela a zkoušeli jsme si to i presMS a stále nic. Doktor nás tedy poslal na spermio a výsledek je takovy jaky je.
Ahoj holky tak já čekám na KET a moje trapně pravidelná MS nikde děs
Terka Baterka tobě to taky zahabrovalo před KETem? Ivet 74 co ty jeké je čekání
? Hačilka s prááááááááááce
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Ahoj holky tak já čekám na KET a moje trapně pravidelná MS nikde děsTerka Baterka tobě to taky zahabrovalo před KETem? Ivet 74 co ty jeké je čekání
? Hačilka s prááááááááááce
Hačilko já čekám také na MS. Měla by dorazit v neděli, tak také čekám. Mívám jí pravidelně po těch 28 dnech. Tak uvidíme. Zatím se mi zdá, také, že se tělo nechystá.
Možná budeme mít KET stejně. ![]()
@Ivet74 píše:
Hačilko já čekám také na MS. Měla by dorazit v neděli, tak také čekám. Mívám jí pravidelně po těch 28 dnech. Tak uvidíme. Zatím se mi zdá, také, že se tělo nechystá.Možná budeme mít KET stejně.
Ajoj no já měla mít Ms 30 a prd to bede asi ou nedočkavostí
jak do pondělka nedorazí mažu na gyndu ![]()
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Ajoj no já měla mít Ms 30 a prd to bede asi ou nedočkavostíjak do pondělka nedorazí mažu na gyndu
No já po OPU v tom cyklu dostala MS 22DC, ale to mě i Mudr. upozorňovala, že se to stává, že MS dorazí dříve. Te´d už by to snad mělo být ok. Uvidíme. No, kdyby se mi o 3, 4 dny opozdila, ani by mi to nevadilo. Mám nějaké pracovní povinnosti, které asi budu muset odložit.
Ale když to bude potřeba, udělám to. ![]()
JInak plánuji, že budu určitě 14dní po KET na neschopence. Jak to plánuješ Ty? Asi se domluvím s obvoďákem. Zatím nechci, aby to se to práci vědělo. ![]()
Mela jste nektera po ET bolesti? uz je to druhy den a furt me boli v podbrisku na prave strane…chvili to je ostra bolest a chvili jen tlak…mam plasit nebo to je normalni? diky
@Ivet74 píše:
No já po OPU v tom cyklu dostala MS 22DC, ale to mě i Mudr. upozorňovala, že se to stává, že MS dorazí dříve. Te´d už by to snad mělo být ok. Uvidíme. No, kdyby se mi o 3, 4 dny opozdila, ani by mi to nevadilo. Mám nějaké pracovní povinnosti, které asi budu muset odložit.Ale když to bude potřeba, udělám to.
JInak plánuji, že budu určitě 14dní po KET na neschopence. Jak to plánuješ Ty? Asi se domluvím s obvoďákem. Zatím nechci, aby to se to práci vědělo.
Hned po Et jdu na neschopenku dávaj ji v gennetu u nás v práci se ví úúúúúplně všechno tak to neřeším a už se těším až vypadnu ![]()
@petisekm ahojky rozhodně neplaš mě bolelo kde co porád jsem se pozorovala ale to je normální
uvidíš když ti bude zle mazej k mudr
Hačilka s práce
Hačilko, mně se tehdy stalo to samé. Po OPU jsem měla MS po 21 dnech, ale pak se MS totál zasekla a dostala jsem jí až po 2 vyvolávačkách a asi 56 dnech! Tak držím palce at to není váš případ.
Holky…ještě jednou
volala jste některá včera nebo dnes do Gen.???
prostě se nemůžu dovolat…bud přepojí, zvoní to a nkdo to nebere a nebo je obsazeno
@Petra Z ahojky, já tam nevolala, ale oni volali mne. psala jsem totiž dr. Mokré, abych se zeptala jestli skutečně nemusím na odběry krve před NT screeningem a sestřičky mi volala ze je tam dr. sama a nemá čas mi odpovědět tak mi na vše odpověděla ta milá sestricka.
@TerkaBaterka díky…
já se konečně odhodlala a rozhodli jsme se doma, že jdeme do dalšího pokusu
a chci teda konzultaci a nedovolám se tam
jen se chci objednat
@Petra Z Gratuluju
to úúúúúrčitě dopadne
Co Mončina už má mimi? Čísla mám 483101300 a 483101338
Příspěvek upraven 01.11.13 v 20:05
@TerkaBaterka No to je mazec já mám pořád pocit že už to musí přijít jsem jak meruna
no to snad nebude tak dlouho auuuuuuuuuuuu
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.