GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
1.11.13 10:43

@LKK je tak ti je super ze budes v Lípě. Se můžeme sejít. My se snažíme o první mimi od května. Zkouším Nosifol listovou kys. A stále nic. Měřila jsem si i teplotu a tak jsem si zjistila kdy mám ovu. Spali jsme spolu s manželem ob den a na ovu jsme si to šetřili a stále nic. Bylo mi to divne protože jsem premluvila manžela a zkoušeli jsme si to i presMS a stále nic. Doktor nás tedy poslal na spermio a výsledek je takovy jaky je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
1.11.13 11:05

@Petule 1985 pokud beres nosifol tak listovku nemusis :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
1.11.13 11:05

Ahoj holky tak já čekám na KET a moje trapně pravidelná MS nikde děs :nevim: Terka Baterka tobě to taky zahabrovalo před KETem? Ivet 74 co ty jeké je čekání :lol:? Hačilka s prááááááááááce

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
1.11.13 11:17
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Ahoj holky tak já čekám na KET a moje trapně pravidelná MS nikde děs :nevim: Terka Baterka tobě to taky zahabrovalo před KETem? Ivet 74 co ty jeké je čekání :lol:? Hačilka s prááááááááááce

Hačilko já čekám také na MS. Měla by dorazit v neděli, tak také čekám. Mívám jí pravidelně po těch 28 dnech. Tak uvidíme. Zatím se mi zdá, také, že se tělo nechystá. :think: Možná budeme mít KET stejně. :-)

• Citovat
  • Upravit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
1.11.13 11:23
@Ivet74 píše:
Hačilko já čekám také na MS. Měla by dorazit v neděli, tak také čekám. Mívám jí pravidelně po těch 28 dnech. Tak uvidíme. Zatím se mi zdá, také, že se tělo nechystá. :think: Možná budeme mít KET stejně. :-)

Ajoj no já měla mít Ms 30 a prd to bede asi ou nedočkavostí :lol: jak do pondělka nedorazí mažu na gyndu :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
1.11.13 11:31
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
Ajoj no já měla mít Ms 30 a prd to bede asi ou nedočkavostí :lol: jak do pondělka nedorazí mažu na gyndu :pocitac:

No já po OPU v tom cyklu dostala MS 22DC, ale to mě i Mudr. upozorňovala, že se to stává, že MS dorazí dříve. Te´d už by to snad mělo být ok. Uvidíme. No, kdyby se mi o 3, 4 dny opozdila, ani by mi to nevadilo. Mám nějaké pracovní povinnosti, které asi budu muset odložit. :-) Ale když to bude potřeba, udělám to. :-)

JInak plánuji, že budu určitě 14dní po KET na neschopence. Jak to plánuješ Ty? Asi se domluvím s obvoďákem. Zatím nechci, aby to se to práci vědělo. :-)

• Citovat
  • Upravit
286
1.11.13 11:46

Mela jste nektera po ET bolesti? uz je to druhy den a furt me boli v podbrisku na prave strane…chvili to je ostra bolest a chvili jen tlak…mam plasit nebo to je normalni? diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
1.11.13 12:23
@Ivet74 píše:
No já po OPU v tom cyklu dostala MS 22DC, ale to mě i Mudr. upozorňovala, že se to stává, že MS dorazí dříve. Te´d už by to snad mělo být ok. Uvidíme. No, kdyby se mi o 3, 4 dny opozdila, ani by mi to nevadilo. Mám nějaké pracovní povinnosti, které asi budu muset odložit. :-) Ale když to bude potřeba, udělám to. :-)JInak plánuji, že budu určitě 14dní po KET na neschopence. Jak to plánuješ Ty? Asi se domluvím s obvoďákem. Zatím nechci, aby to se to práci vědělo. :-)

Hned po Et jdu na neschopenku dávaj ji v gennetu u nás v práci se ví úúúúúplně všechno tak to neřeším a už se těším až vypadnu :D

• Citovat
  • Upravit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
1.11.13 13:16

@petisekm ahojky rozhodně neplaš mě bolelo kde co porád jsem se pozorovala ale to je normální :D uvidíš když ti bude zle mazej k mudr :think: Hačilka s práce

• Citovat
  • Upravit
3308
1.11.13 16:38

Hačilko, mně se tehdy stalo to samé. Po OPU jsem měla MS po 21 dnech, ale pak se MS totál zasekla a dostala jsem jí až po 2 vyvolávačkách a asi 56 dnech! Tak držím palce at to není váš případ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
1.11.13 17:16

Holky…ještě jednou
volala jste některá včera nebo dnes do Gen.???
prostě se nemůžu dovolat…bud přepojí, zvoní to a nkdo to nebere a nebo je obsazeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
1.11.13 18:40

@Petra Z ahojky, já tam nevolala, ale oni volali mne. psala jsem totiž dr. Mokré, abych se zeptala jestli skutečně nemusím na odběry krve před NT screeningem a sestřičky mi volala ze je tam dr. sama a nemá čas mi odpovědět tak mi na vše odpověděla ta milá sestricka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
1.11.13 18:43

@TerkaBaterka díky…
já se konečně odhodlala a rozhodli jsme se doma, že jdeme do dalšího pokusu
a chci teda konzultaci a nedovolám se tam :zed: jen se chci objednat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.11.13 20:00

@Petra Z Gratuluju :D to úúúúúrčitě dopadne :potlesk: Co Mončina už má mimi? Čísla mám 483101300 a 483101338

Příspěvek upraven 01.11.13 v 20:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
1.11.13 20:02

@TerkaBaterka No to je mazec já mám pořád pocit že už to musí přijít jsem jak meruna :mrgreen: no to snad nebude tak dlouho auuuuuuuuuuuu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.