Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petisekm Jo to řikala mudr že na něj zapoměli pitomci
doktoři se snaží pomoct
hledaj ty nejrozumnější ceny jsou super
Jančo nevzdávej to ![]()
Příspěvek upraven 03.11.13 v 16:07
@petisekm píše:
@Jančakecalka ja ted mela puregon a doplacela jsem necely píše: Více
Tak ty 4000,–to bychom možná dali, ale víc asi ne ![]()
@hačilka musim souhlasit…mudr. mokra nam fakt poradila za co si priplatit a co je zbytecny…
@Jančakecalka taky jsem z toho doplatku mela strach, ale tohle se dalo…celkem nas ivf vyslo na 20.000
@petisekm píše:
@hačilka musim souhlasit…mudr. mokra nam fakt poradila za co si priplatit a co je zbytecny…
Rozhodně na peníze netlačí my dopláceli 13500 ta Pisci a PK a říkali nám no až budete mít při kontrole nebo až při Ketu
stačí zaplatit
@petisekm píše:
@Jančakecalka taky jsem z toho doplatku mela strach, ale tohle se dalo…celkem nas ivf vyslo na 20.000
Já vím, ale pro nás je 20000 hodně, když já nechodím do práce a máme jen jeden plat+ pnp na dcerku, z toho se ušetřit nedá
Kdyby to bylo do těch deseti, tak bychom do toho šly možná, ale musela by to být konečná suma, což by asi stejně nebyla ![]()
@Jančakecalka je to tezke…ja mam minimalni mzdu a partner marodi…setrili jsme na to dlohou. pokud to ted nevyslo dame si zase pauzu… ![]()
@petisekm píše:
@Jančakecalka je to tezke…ja mam minimalni mzdu a partner marodi…setrili jsme na to dlohou. pokud to ted nevyslo dame si zase pauzu…
Neboj, ono to vyjde-musí
![]()
@Jančakecalka dekuju jsem 4 den po et a mam pocit jako bych to kazdou chvili mela dostat…
@petisekm píše:
@Jančakecalka dekuju jsem 4 den po et a mam pocit jako bych to kazdou chvili mela dostat…
Neboj, nedostaneš ![]()
Já měla podobný pocity jako před menses a to jsem byla už těhu po té iui před 5 lety.
Držím palečky
![]()
@Petule 1985 Tak až budu v Lípě dám vědět ![]()
My se taky snažíme o první kolem roku ![]()
Určitě se špatným SPG není vše úplně ztracené. Stačí jenom jedna a je to hotové. Naštěstí, že jste ale nato přišli brzo. Mohli jste se snažit i déle a žádný výsledek by nebyl. Já musela rok čekat na doporučení od doktorky ![]()
Bůh ví co čeká nás za výsledek SPG ![]()
@Jančakecalka Ahoj já sem teď na stimulaci vyfasovala 6 krabiček Luveris doplácela jsem 62 kč a Menogon 3 krabičky a za ten se nedoplácelo nic je ještě plně hrazen pojišťovnou akorád prý dělá flíčky na břichu tak snad nebudu flekatá celá. Zkusím to a uvidím nabídli mi ho právě místo Menopuru.
@allmeyo píše:
@Jančakecalka Ahoj já sem teď na stimulaci vyfasovala 6 krabiček Luveris doplácela jsem 62 kč a Menogon 3 krabičky a za ten se nedoplácelo nic je ještě plně hrazen pojišťovnou akorád prý dělá flíčky na břichu tak snad nebudu flekatá celá. Zkusím to a uvidím nabídli mi ho právě místo Menopuru.
No tak to je super
hlavně že je něco
a co ty jak se daří?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.