Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivet74 píše:
@hačilka - určitě ok jsi. Do Ketu budeš mít více jak týden, tak se případně dáš do kupy. Máš nasazený také prednison? Oslabuje imunitu, takže bacha na nemocné ať něco nechytíš.@petisekm - no a jak se cítíš Ty? Nějaké příznaky?
zadny…jen spinim nic vic ![]()
@petisekm - ale máš pozitivní těhu test. V pondělí se to potvrdí, neboj. ![]()
@Ivet74 píše:
@hačilka - určitě ok jsi. Do Ketu budeš mít více jak týden, tak se případně dáš do kupy. Máš nasazený také prednison? Oslabuje imunitu, takže bacha na nemocné ať něco nechytíš.@petisekm - no a jak se cítíš Ty? Nějaké příznaky?
Ahojky já mám medrol je to podobné dávám si pozor abych něco nechytla chodím se saunit to maká chřipku jsem neměla roky ![]()
@Ivet74 píše:
@petisekm - ale máš pozitivní těhu test. V pondělí se to potvrdí, neboj.
jsem jak blazen…delala jsem si dalsi…mam furt pocit ze to dostanu.moc dekuju ze na me myslis ![]()
@petisekm píše:
jsem jak blazen…delala jsem si dalsi…mam furt pocit ze to dostanu.moc dekuju ze na me myslis
No to já při 1 IVF taky plašila neměla jsem ani ducha tak jsem hledala jiné testy citlivější po… kde co a nic nestresuj se máš 2 čárky tak se raduj
teď testovat nebudu doufám že to vydržím je to zbytečný stres ![]()
@Ivet74 píše:
@petisekm a čárka sílí. Pokud ano je to v pořadku.
carky jsou stejny…vcera jsem delala 10tkovy a dnes 25tkovy.ty testovaci jsou slabsi nez kontrolni, ale stejne jistotua bude az z krve
@hačilka ja testovat nechtela. vcera to byl 10-ty den po et…do testu me uvrtala mamina proziva to vic nez ja ![]()
@petisekm Mám z toho husí kůži. Moc gratuluji a přeji ti to. Zase další pozitivní zpráva.
![]()
@wlucinka @Petule 1985 holky dekuju.na krev mam prijit ve stredu a sestricka mi rekla ze pozitivni tehu test neznamena ze jsem tehotna ![]()
@hačilka - také jsme testovací maniak, ale tentokrát bych ráda vydržela. prosím tě, jak jsi na tom s váhou. Já při stimulaci hormonama nic a teď co beru ty kortikoidy mám skoro 2kg nahoře. A to jím stejně. Navíc nejsem žádný drobeček, takže to není nic moc. A to ještě chodím 2× týdně cvičit. ![]()
@petisekm - prosím Tě, tedy sestra jedna necitelná.
A co jako podle ní 2 plné čarky znamenají? Těhu jsi, jen se to musí potvrdit. Takže klííííd. ![]()
@Ivet74 píše:moc dekuju…uplne me rozhodila. jinak ja jsem xxl a vaha mi stoupa taky, ale pry to je tim jak zadrzujes vodu
@hačilka - také jsme testovací maniak, ale tentokrát bych ráda vydržela. prosím tě, jak jsi na tom s váhou. Já při stimulaci hormonama nic a teď co beru ty kortikoidy mám skoro 2kg nahoře. A to jím stejně. Navíc nejsem žádný drobeček, takže to není nic moc. A to ještě chodím 2× týdně cvičit.@petisekm - prosím Tě, tedy sestra jedna necitelná.
![]()
A co jako podle ní 2 plné čarky znamenají? Těhu jsi, jen se to musí potvrdit. Takže klííííd.
@petisekm Peti, tak k čemu by ten test byl?? Nějaká blbost. Jestli jsi dělala víc jak jeden tak věřím, že těhotná jsi. ![]()
@Petule 1985 dekuju Petul, delala jsem si 2 testy a oba pozitivni…noprekvapila me uz ted se obavam stredy
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.