GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
9.11.13 21:23
@Ivet74 píše:
@hačilka - určitě ok jsi. Do Ketu budeš mít více jak týden, tak se případně dáš do kupy. Máš nasazený také prednison? Oslabuje imunitu, takže bacha na nemocné ať něco nechytíš. :-)@petisekm - no a jak se cítíš Ty? Nějaké příznaky? :-)

zadny…jen spinim nic vic :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
9.11.13 21:35

@petisekm - ale máš pozitivní těhu test. V pondělí se to potvrdí, neboj. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
7048
10.11.13 10:22
@Ivet74 píše:
@hačilka - určitě ok jsi. Do Ketu budeš mít více jak týden, tak se případně dáš do kupy. Máš nasazený také prednison? Oslabuje imunitu, takže bacha na nemocné ať něco nechytíš. :-)@petisekm - no a jak se cítíš Ty? Nějaké příznaky? :-)

Ahojky já mám medrol je to podobné dávám si pozor abych něco nechytla chodím se saunit to maká chřipku jsem neměla roky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
10.11.13 20:31
@Ivet74 píše:
@petisekm - ale máš pozitivní těhu test. V pondělí se to potvrdí, neboj. :kytka:

jsem jak blazen…delala jsem si dalsi…mam furt pocit ze to dostanu.moc dekuju ze na me myslis :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
10.11.13 20:52

@petisekm a čárka sílí. Pokud ano je to v pořadku.

• Citovat
  • Upravit
7048
10.11.13 20:55
@petisekm píše:
jsem jak blazen…delala jsem si dalsi…mam furt pocit ze to dostanu.moc dekuju ze na me myslis :srdce:

No to já při 1 IVF taky plašila neměla jsem ani ducha tak jsem hledala jiné testy citlivější po… kde co a nic nestresuj se máš 2 čárky tak se raduj :lol:teď testovat nebudu doufám že to vydržím je to zbytečný stres :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
10.11.13 21:09
@Ivet74 píše:
@petisekm a čárka sílí. Pokud ano je to v pořadku.

carky jsou stejny…vcera jsem delala 10tkovy a dnes 25tkovy.ty testovaci jsou slabsi nez kontrolni, ale stejne jistotua bude az z krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
10.11.13 21:11

@hačilka ja testovat nechtela. vcera to byl 10-ty den po et…do testu me uvrtala mamina proziva to vic nez ja :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
10.11.13 21:46

@petisekm gratulace!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
11.11.13 06:12

@petisekm Mám z toho husí kůži. Moc gratuluji a přeji ti to. Zase další pozitivní zpráva. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
11.11.13 07:22

@wlucinka @Petule 1985 holky dekuju.na krev mam prijit ve stredu a sestricka mi rekla ze pozitivni tehu test neznamena ze jsem tehotna :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
11.11.13 07:55

@hačilka - také jsme testovací maniak, ale tentokrát bych ráda vydržela. prosím tě, jak jsi na tom s váhou. Já při stimulaci hormonama nic a teď co beru ty kortikoidy mám skoro 2kg nahoře. A to jím stejně. Navíc nejsem žádný drobeček, takže to není nic moc. A to ještě chodím 2× týdně cvičit. :-(

@petisekm - prosím Tě, tedy sestra jedna necitelná. :cert: :cert: A co jako podle ní 2 plné čarky znamenají? Těhu jsi, jen se to musí potvrdit. Takže klííííd. :hug:

• Citovat
  • Upravit
286
11.11.13 08:11
@Ivet74 píše:
@hačilka - také jsme testovací maniak, ale tentokrát bych ráda vydržela. prosím tě, jak jsi na tom s váhou. Já při stimulaci hormonama nic a teď co beru ty kortikoidy mám skoro 2kg nahoře. A to jím stejně. Navíc nejsem žádný drobeček, takže to není nic moc. A to ještě chodím 2× týdně cvičit. :-(@petisekm - prosím Tě, tedy sestra jedna necitelná. :cert: :cert: A co jako podle ní 2 plné čarky znamenají? Těhu jsi, jen se to musí potvrdit. Takže klííííd. :hug:
moc dekuju…uplne me rozhodila. jinak ja jsem xxl a vaha mi stoupa taky, ale pry to je tim jak zadrzujes vodu :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
11.11.13 10:13

@petisekm Peti, tak k čemu by ten test byl?? Nějaká blbost. Jestli jsi dělala víc jak jeden tak věřím, že těhotná jsi. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
11.11.13 10:24

@Petule 1985 dekuju Petul, delala jsem si 2 testy a oba pozitivni…noprekvapila me uz ted se obavam stredy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.