GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
15.11.13 19:36

@petisekm Peti ja se s tebou asi nemůžu srovnávat, jsem proti tobě břídil a nesmírně tě obdivuji, že jsi na to měla takové nervy a zvládla jsi to k tak šťastnému konci, ale já jsem teď hrozně ublížená a bolí to. Od začátku je na mě zlá a hrozně žárlí, i její mamka mi řekne, že je zlá, tak co to je asi za člověka. Nemá žádné kamarádky a to také o něčem svědčí, pořád se chce s něčím předhánět. Nechápu ji, ale asi jí to dělá dobře. Já jí to přeju. Ale je mi to šíleně líto :( :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.11.13 19:39

@Petra Z Moc děkuji za podporu, nejhorší je, že si tady nemůžu ani pořádně pobrečet, jinak by to manžel nedal. Držím se zuby nehty, ale brečela bych jako želva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
15.11.13 19:47

@Petule 1985 běž na vzduch…a poplakej si…
nebo do vany, kamkoliv…a klidně breč…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.11.13 19:56

@Petule 1985 každá z nás má problémy…a je jedno jaké, ale všechny bojujeme…a jak radí @Petra Z šla bych nekam mimo a pustila to ven…je to lepsí nez to v sobe dusit…ani si neumís predstavit kolik slz jsem prolila ve sprse

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
15.11.13 19:58

@petisekm :hug: :hug:
slzy ve sprše moc dobře znám
drž se…a ymsli na to, že to budeš taky jednou oznamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.11.13 20:02

@Petra Z slzy ve sprse a pak vyjit ven a delat, ze je vse naprosto v pohode…to je to nejhorší…holky ani nevite jak moc vam preju aby to klaplo a každá byla stastna…vsechny si to zaslouzi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
15.11.13 20:03

@petisekm jojo jenže chlap steně ví, že tam bulím :D
tak mi pak ještě nabízí rameno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.11.13 20:05

@Petra Z to ten muj taky…vzdy kdyz jsem prisla tak me objal…dnes se mnou cekal u doktorky…nechce jit na operaci jen kvuli tomu, ze jsem ted tehotna a boji se…jsem rada, ze ho mam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
15.11.13 20:09

@petisekm jasně…i když jsou ti chlapi někdy na zabití, ještě že je máme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.11.13 20:12

@Petra Z ámen :-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65376
15.11.13 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
15.11.13 21:06

Ahoj holky, nějak nestíhám. Tak v rychlosti. KET se odkládá na další cyklus. Nějak se jí nezdála ovulace. Byla jsem tam až 10DC a už asi ovuluji. Někdy to tak mám. Tak mám příště se objednat tak na 8DC. Ještě mi nabrali krev, zda to opravdu už byla ovulace a v pondělí mi budou volat. No tak aspoň stihnu veškéré uklidy na vánoce. :-)

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
16.11.13 14:25

@wlucinka Ahoj, tak co pojišťovna? Už to máš schválený?
Jinak já jsem dnes 1DC :,( a co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
16.11.13 15:02
@Ivet74 píše:
Ahoj holky, nějak nestíhám. Tak v rychlosti. KET se odkládá na další cyklus. Nějak se jí nezdála ovulace. Byla jsem tam až 10DC a už asi ovuluji. Někdy to tak mám. Tak mám příště se objednat tak na 8DC. Ještě mi nabrali krev, zda to opravdu už byla ovulace a v pondělí mi budou volat. No tak aspoň stihnu veškéré uklidy na vánoce. :-)

Ahojky no to je škoda já měla na UTZ vaječníky v klidu tak ket v úterý :D
Petule1985 to snad moji zatím budoucí švagrovou naklonovali :nevim: a to je o 12 roků mladší takže na rození vnoučat jednička se mnou se už ani nepočítá tak jsme tam radějí nic neřekli :roll: nezbývá než vydržet :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
16.11.13 15:14

Prosím holky nevíte od kolika do kolika berou ráno krev v Gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.