Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petra Z Vemte ho sebou
ať maji mustr
vždycky když vidím v gennetu malé deti říkám drahému
hele reklamace
mám dvě pubošky tak tomu skoro věřil ![]()
@wlucinka tahle MS mě nějak položila a rozhodla jsem se věnovat bydlení a svátku
Navíc tento rok nebyl zrovna úplně veselý, tak příští doufám, že bude skvělý ![]()
Ty brďo u Vás to teda rychle postupuje
aspoň mě budeš moc pak poučit ![]()
To víš, už mám taky nákupní horečku
ale příjde mi každým rokem, že už nemám žádné nápady ![]()
Ahoj holky, tak u nás je to asi v háji
Jsem dneska 9.den po KETu a včera se k celodennímu bolení břicha večer přidalo špinění
břicho mě bolí jako když to mám dostat, tak už jen čekám kdy se to rozjede. Ach jo, doteď mi bylo fajn a pak se to takhle potento
jsem zklamaná…
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, tak u nás je to asi v hájiJsem dneska 9.den po KETu a včera se k celodennímu bolení břicha večer přidalo špinění
břicho mě bolí jako když to mám dostat, tak už jen čekám kdy se to rozjede. Ach jo, doteď mi bylo fajn a pak se to takhle potento
jsem zklamaná…
bud v klidu.ja po et mela to same…bolesti bricha, spineni…cekala jsem, ze to kzdou chvilku dostanu…a nic
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, tak u nás je to asi v hájiJsem dneska 9.den po KETu a včera se k celodennímu bolení břicha večer přidalo špinění
jsem zklamaná…
Ahojky neboj špinění přece nevadí já špinit tak si říkám že se něco děje ze se boban zahrabává ![]()
@hačilka Hači, jenže mě tam říkal doktor, že zavrtávání by bylo špinění mezi 3.-5. dnem po KET. To jsem neměla nic, až teď
už jsem i na vážkách, jestli nezkusit test, abych aspoň věděla co se děje, ale asi je ještě brzo a navíc se bojím, že bude negativní a už nebude ani ta naděje ![]()
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Hači, jenže mě tam říkal doktor, že zavrtávání by bylo špinění mezi 3.-5. dnem po KET. To jsem neměla nic, až teďuž jsem i na vážkách, jestli nezkusit test, abych aspoň věděla co se děje, ale asi je ještě brzo a navíc se bojím, že bude negativní a už nebude ani ta naděje
i později se může špinit
s testem ti neporadím poprvé jsem počůrala všechny možný značky a nic tak je nemám ráda ![]()
@hačilka jj spinila jsem od 7dne ET a trvalo to dele jak tyden. a ted jsem 5+5
Pampeliško já si 9 den po ET dělala test protože mě v noci strašně bolelo břicho jako na menzes. Strašně jsem se bála a byly tam //. Neboj!!! Často čtu že bolesti se objevují kolem 9,10 dne po ET (s 4-5denní kutlivací). Mimčo je zavrtané a začíná produkovat HCG a děloha se začíná napínat. Mě od té doby bolí břicho průběžně a dnes jsem 13 den. Zítra jedu do Gennetu na HCG.
@petisekm No to jsou samé fajn zprávy Pampeliško neboj
dík holky Peti a Lotty ještě že je kde se zeptat ![]()
Holky, díky moc za podporu a uklidnění, Lotty, taky mě dneska v noci pořád budila bolest břicha jako na menzes, špiním od večera a na záchod chodím s hrůzou
A taky mám pocit, že mě přestávají bolet prsa, který mě třeba ještě předevčírem bolela hodně a to je u mě vždycky pravidlem před MS… No, tak uvidím, stejně mi nezbývá nic jinýho než čekat ![]()
@LKK tobě přijde, že to u nás rychle postupuje?
děkuju, mě ne…počítám každý den, kolik pilulek mi ještě z HA zbývá!
jsem hrozná…
Nový rok, bude určitě lepší, musíš tomu věřit, pak se zadari a my se opět sejdem na stránce, kde budem řešit těhu záležitosti!
![]()
Navíc ten shon kolem vánoc je tak příjemný, že člověk na to snadno a rád zapomene…já už se nemůžu dočkat pečení cukroví!
budeš mít určitě úplně jiné starosti ![]()
A pořád taky to domácí snažení je příjemnější!!! ![]()
@wlucinka jj, příjde asi je to tím, že mi ještě nemáme nic. Jsem zvědavá zda se to bude taky takhle rychle vyvíjet i u nás.
Tě budu taky informpvat ![]()
Já doufám v to samé
![]()
Právě už jsme se tím nechtěli pro tento rok „zabývat“ a v klidu si užít svátky. Už začínám mít takovou příjemnou atmosféru, tak se už nemůžu dočkat příštího víkendu a 1.adventní neděle ![]()
Příští týden asi začnu i péct a to už budou myšlenky kde tam ![]()
Kdy se pustíš ty do pečení? ![]()
To rozhodně, že je to doma v klidu příjemné, ale když není jiná možnost, tak co naděláme, viď ![]()
Jen se hrozim kdy opět očekávat MS, když teď dorazila po 50 dnech ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.