GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
20.11.13 19:13

@Petule 1985 peti asi pul hodky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.11.13 20:10

@Petra Z Vemte ho sebou :D ať maji mustr :lol: vždycky když vidím v gennetu malé deti říkám drahému :D hele reklamace :lol: mám dvě pubošky tak tomu skoro věřil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
20.11.13 23:15

@wlucinka tahle MS mě nějak položila a rozhodla jsem se věnovat bydlení a svátku :) Navíc tento rok nebyl zrovna úplně veselý, tak příští doufám, že bude skvělý :)

Ty brďo u Vás to teda rychle postupuje :hug: aspoň mě budeš moc pak poučit :)

To víš, už mám taky nákupní horečku :pankac: ale příjde mi každým rokem, že už nemám žádné nápady :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
21.11.13 07:06

Ahoj holky, tak u nás je to asi v háji :,( Jsem dneska 9.den po KETu a včera se k celodennímu bolení břicha večer přidalo špinění :nevim: břicho mě bolí jako když to mám dostat, tak už jen čekám kdy se to rozjede. Ach jo, doteď mi bylo fajn a pak se to takhle potento :x jsem zklamaná…

• Citovat
  • Upravit
286
21.11.13 08:18
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, tak u nás je to asi v háji :,( Jsem dneska 9.den po KETu a včera se k celodennímu bolení břicha večer přidalo špinění :nevim: břicho mě bolí jako když to mám dostat, tak už jen čekám kdy se to rozjede. Ach jo, doteď mi bylo fajn a pak se to takhle potento :x jsem zklamaná…

bud v klidu.ja po et mela to same…bolesti bricha, spineni…cekala jsem, ze to kzdou chvilku dostanu…a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.11.13 10:41
@Pampeliška7 píše:

Ahojky neboj špinění přece nevadí já špinit tak si říkám že se něco děje ze se boban zahrabává :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
21.11.13 10:50

@hačilka Hači, jenže mě tam říkal doktor, že zavrtávání by bylo špinění mezi 3.-5. dnem po KET. To jsem neměla nic, až teď :,( už jsem i na vážkách, jestli nezkusit test, abych aspoň věděla co se děje, ale asi je ještě brzo a navíc se bojím, že bude negativní a už nebude ani ta naděje :roll:

• Citovat
  • Upravit
7048
21.11.13 11:14
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Hači, jenže mě tam říkal doktor, že zavrtávání by bylo špinění mezi 3.-5. dnem po KET. To jsem neměla nic, až teď :,( už jsem i na vážkách, jestli nezkusit test, abych aspoň věděla co se děje, ale asi je ještě brzo a navíc se bojím, že bude negativní a už nebude ani ta naděje :roll:

i později se může špinit :D s testem ti neporadím poprvé jsem počůrala všechny možný značky a nic tak je nemám ráda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.11.13 11:16

@petisekm ty jsi taky špinila dýl viď a jsi těhulka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
21.11.13 11:19

@hačilka jj spinila jsem od 7dne ET a trvalo to dele jak tyden. a ted jsem 5+5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
21.11.13 11:30

Pampeliško já si 9 den po ET dělala test protože mě v noci strašně bolelo břicho jako na menzes. Strašně jsem se bála a byly tam //. Neboj!!! Často čtu že bolesti se objevují kolem 9,10 dne po ET (s 4-5denní kutlivací). Mimčo je zavrtané a začíná produkovat HCG a děloha se začíná napínat. Mě od té doby bolí břicho průběžně a dnes jsem 13 den. Zítra jedu do Gennetu na HCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.11.13 11:47

@petisekm No to jsou samé fajn zprávy Pampeliško neboj :lol: :lol: dík holky Peti a Lotty ještě že je kde se zeptat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
21.11.13 12:08

Holky, díky moc za podporu a uklidnění, Lotty, taky mě dneska v noci pořád budila bolest břicha jako na menzes, špiním od večera a na záchod chodím s hrůzou :? A taky mám pocit, že mě přestávají bolet prsa, který mě třeba ještě předevčírem bolela hodně a to je u mě vždycky pravidlem před MS… No, tak uvidím, stejně mi nezbývá nic jinýho než čekat :nevim:

• Citovat
  • Upravit
274
21.11.13 16:16

@LKK tobě přijde, že to u nás rychle postupuje? :kytka: děkuju, mě ne…počítám každý den, kolik pilulek mi ještě z HA zbývá! :lol: jsem hrozná…
Nový rok, bude určitě lepší, musíš tomu věřit, pak se zadari a my se opět sejdem na stránce, kde budem řešit těhu záležitosti! :srdce: :hug:
Navíc ten shon kolem vánoc je tak příjemný, že člověk na to snadno a rád zapomene…já už se nemůžu dočkat pečení cukroví! :srdce: budeš mít určitě úplně jiné starosti :palec:
A pořád taky to domácí snažení je příjemnější!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
21.11.13 16:55

@wlucinka jj, příjde asi je to tím, že mi ještě nemáme nic. Jsem zvědavá zda se to bude taky takhle rychle vyvíjet i u nás.
Tě budu taky informpvat :)

Já doufám v to samé :hug: :)

Právě už jsme se tím nechtěli pro tento rok „zabývat“ a v klidu si užít svátky. Už začínám mít takovou příjemnou atmosféru, tak se už nemůžu dočkat příštího víkendu a 1.adventní neděle :)
Příští týden asi začnu i péct a to už budou myšlenky kde tam :)
Kdy se pustíš ty do pečení? :)

To rozhodně, že je to doma v klidu příjemné, ale když není jiná možnost, tak co naděláme, viď :)
Jen se hrozim kdy opět očekávat MS, když teď dorazila po 50 dnech :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.