GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
21.11.13 21:48

@LKK příští víkend už je advent??!! 8o. Tak to určitě začnu už péct - letos jsem slíbila, že napecu i pro partnerovu babičku s dědou a maminku…
Dneska jsem nakoupila další dva dárky :dance: co budeš kupovat babičce? Nevím si rady

To jo, teď ti to přijde že to utíká, ale jak se to bude dít vám, tak se to bude zdát nekonečný…ale třeba ne, třeba to tak přijde jen mě :pocitac:
Jsem moc zvědavá na váš další postup a doufám, ze vám to klapne co nejdříve :hug: člověk se toho nemůže dočkat už tak dlouho, viď?
Moje kamarádka už nakupuje-postýlka, oblečky, kosmetika…pomáhám ji a už se nemůžu dočkat, až budem kupovat i pro našeho drobečka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
22.11.13 08:30

Ahoj holky, 1. konzultace je za námi. Musím říct, že jsem nadšená. Paní doktorka Mokrá je úžasná, příjemná. Řekla nám, že kromě špatné hybnosti spermií máme i špatnou morfologii :( Ale nevadí, udělala mi hned ultrazvuk, vzali krev, v prvních dnech cyklu musím na další krev a 12.12 jdu na hydrolaparku a manžel na SPG. Pochválila mě, že bereme ty vitamíny a že o tom tolik vím :) Strašně moc mě to povzbudilo a vím, že nám pomůžou. Ten další SPG říkala, že raději zamrazí, kdyby náhodou byl horší a horší, tak aby bylo alespoň něco. Byla jsem z toho úplně mimo, tolik info najednou, musela jsem si to psát. Říkala, že s tímhle spermiogramem IUI úplně vylučuje. Dostala jsem čípek na tu hydrolaparku. Bohužel mají sál jen do 14.12 a budu silně vázaná na to, kdy to dostanu, říkala, že mě můžou vzít ale můžu jen špinit, ale nesmím krvácet. Tak se modlím, abych to tak bylo. Mám radost, jen aby to tak dobře šlo dál. Jsou tam tak strašně hodní, to se jen tak nevidí. :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.11.13 08:37

@Petule 1985 petul mam radost.je super, ze se to pohnulo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
22.11.13 08:40

@Petule 1985 Ahoj Petule, vidíš, říkaly jsme ti to, tahle 1. konzultace člověka hrozně nakopne, konečně má pocit, že se něco děje a nemusí jen čekat :dance: A to psychicky strašně pomůže. A jsou tam opravdu skvělý, taky nemám nikdy pocit, že jsem jen jedna další v řadě, i když to tak ve skutečnosti je, ale že se opravdu snaží pomoct. Tak se drž :hug:
A jak ty Lotty?? Jdeš dneska na krev?? Tak držím palečky, ale je to asi jen formalita, viď, jsi jasně těhu :lol:

• Citovat
  • Upravit
7048
22.11.13 11:00
@Pampeliška7 píše:
@Petule 1985 Ahoj Petule, vidíš, říkaly jsme ti to, tahle 1. konzultace člověka hrozně nakopne, konečně má pocit, že se něco děje a nemusí jen čekat :dance: A to psychicky strašně pomůže. A jsou tam opravdu skvělý, taky nemám nikdy pocit, že jsem jen jedna další v řadě, i když to tak ve skutečnosti je, ale že se opravdu snaží pomoct. Tak se drž :hug:
A jak ty Lotty?? Jdeš dneska na krev?? Tak držím palečky, ale je to asi jen formalita, viď, jsi jasně těhu :lol:

Ahojky jak ti je co špinění? Doufám že vše na 1 :D
Petule jj Mokrá je profík pokaždé když k ní dorazíš vidíš že je připravená v obraze že nad váma přemýšlí :lol: Ten čípek ten mě dostal měla jsem ho taky a šla asi půl hoďky po zavedení na malou a on mě prchnul :roll ráno wc samý jód
bála jsem se že mě nevezmou ma sál ale v pohodě sestra se jen smála :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
22.11.13 12:48

@hačilka Ahoj Hači, je mi už dobře, špinění skoro ustává, ale nevím, může to být špatně stejně jako dobře :nevim: a na test nemám odvahu, dneska jsem 10. den po, takže by tam teoreticky měl už být jasnej výsledek, ale z něj mám právě strach, že to bude negativní a tudíž už nebude ani ta naděje :roll: A jak je tobě, holka?? Já na ty dny bezprostředně po KETu vzpomínám ráda, to jsem byla naprosto v pohodě a nepozorovala se, protože bylo na všechno brzo…

• Citovat
  • Upravit
286
22.11.13 12:57
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Ahoj Hači, je mi už dobře, špinění skoro ustává, ale nevím, může to být špatně stejně jako dobře :nevim: a na test nemám odvahu, dneska jsem 10. den po, takže by tam teoreticky měl už být jasnej výsledek, ale z něj mám právě strach, že to bude negativní a tudíž už nebude ani ta naděje :roll: A jak je tobě, holka?? Já na ty dny bezprostředně po KETu vzpomínám ráda, to jsem byla naprosto v pohodě a nepozorovala se, protože bylo na všechno brzo…

ty // tam urcite budou…ja nemam ani jeden priznak…tak nehazej flintudo zita

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
22.11.13 13:43

@hačilka @Pampeliška7
petisekm
Holky jsem vážně ráda, ale bojím se, aby mi to vše vyšlo na toho 12. MS musí přijít pravidelně jako každý měsíc, když by byla dřív, tak se nezlobím. A po novém roce by to třeba mohlo směřovat k IVF. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
22.11.13 14:13

Pampeliško no tak to jsi jasná :potlesk: :potlesk: mě nebylo nic po tom KETu jsem si říkala že je to v prd… Ale teď je mi blbě nespím čůrám :roll: je mi na :poblion: :poblion: brutus dneska ve 3ráno :nevim: :nevim: Bivojek(pracovní název potomka :D) musel pořádat mejdan :roll: :roll: a mije barva je mrtvolně bílá až světle zelená :potlesk: :potlesk: takže čím je mi blbějc tím je mi líp :roll: ženská logika :lol:
Peťule taky jsme loni touhle dobou začínali :lol: :lol: šlo to jak po másle už v lednu jsem byla na hysteroskopii :lol: brnkačka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
22.11.13 14:20

@hačilka A to se vám povedlo až teď? Holky jak já vám závidím :( klidně bych to :poblion: vzala za vás :( jen aby se to podařilo no, toho se bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
22.11.13 14:24

@Petule 1985 podari se to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
22.11.13 14:27

@hačilka Hači, sice to vyzní blbě, ale když ti je takhle, tak to musí být přece ono!!! :potlesk: Týý jo, a mě není vůbec nic!! Jsem na sebe zvědavá, jestli o víkendu seberu odvahu na test nebo to už vydržím do úterý na krev :nevim: Peťule, Hači, i my jsme byli loni přesně 3.12. na 1. konzultaci a v lednu jsem taky byla na hydrolaparce, to je fakt brnkačka. Peťi, taky si pamatuju jak jsem se modlila abych to dostala včas, protože už od toho prosince jsem měla lednovej termín, no a nakonec jsem to dostala dokonce dřív, asi jak jsem se už nemohla dočkat :lol:

• Citovat
  • Upravit
Pampeliška7
22.11.13 14:28
@Petule 1985 píše:
@hačilka A to se vám povedlo až teď? Holky jak já vám závidím :( klidně bych to :poblion: vzala za vás :( jen aby se to podařilo no, toho se bojím.

Peťule, no je pravda že tohle je můj první pokus, ale já to měla víc jak půl roku pozastavený z důvodu nějakých svých dalších zdravotních problémů :( Ale buď v klidu, u tebe to půjde ráz na ráz a budeš řešit to co my :palec:

• Citovat
  • Upravit
1435
22.11.13 14:36
@Pampeliška7 píše:
Peťule, no je pravda že tohle je můj první pokus, ale já to měla víc jak půl roku pozastavený z důvodu nějakých svých dalších zdravotních problémů :( Ale buď v klidu, u tebe to půjde ráz na ráz a budeš řešit to co my :palec:

Holky jste největší poklad co existuje. Skoro jsem se dala na modlení, aby to vyšlo a měla bych všechna vyšetření za sebou do konce roku. Přes vánoce bych si odpočinula a po novém roce…šup. Letos byl hnusný rok, nemám ráda lichá čísla. Akorát manžel mě pořád přemlouvá, že chce dvojčátka. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
22.11.13 14:45

@Petule 1985 neboj, půjde to rychle, v lednu už budete dávat žádost na pojišťovnu, uvidíš :dance: opravdu to všechno jde rychle, ani se nenaděješ a budeš se psychicky připravovat na první injekci :lol: pamatuju si jakou jsem z toho měla hrůzu a nakonec to šlo bez problémů. A taky jsme od začátku byli s manželem rozhodnutý zkusit dvojčátka, měla jsem 5 embryjek, takže by to i šlo, no ale nakonec jsme zaváděli jen jednoho bojovníka :lol: asi mě odvaha zkusit 2 opustila :D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.