GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65387
25.11.13 22:39

@hačilka diky
No ja ani nechtěla aby to ted někdo věděl ---ani naši třeba ale on to vykeca :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.11.13 09:57

@Petra Z Nj chlapi to jsou hrozný drbny :roll: :lol: :lol: :lol: co sluchátka do uší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
26.11.13 11:16

@hačilka tak jsme doma, mates si mysli, ze jsme byli v české Lípě :)
Musíme na imunologii ja ještě na krev a chlap kontrolní spermiogram a když teda půjdeme do akce tak ivm s genetickým vyšetření embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.11.13 11:33

@Petra Z No o IVM jsem četla to je zajímavé :) vlastně tě nebudou stimulovat jestli to dobře chápu :nevim: a genetiku myslíš PGS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
26.11.13 11:38

@hačilka budou ale nižší dávky kvůli hyperstimulaci
Musím si to ještě najít na netu poradně
A ano pgs

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.11.13 11:57

@Petra Z JJ a pak nechávají dozrát vajíčka mimo něco jsem četla 8o ty jsi měla hyperstimulák jestli si dobře pamatuju :nevim: PGS ti schvaluju i když u nás bylo na prd když jsem rozdýchala ten KET tak bych do toho šla zase :D
Pampeliško holka zlatá že ty čekáš na krev držím pěsti :D :D :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65387
26.11.13 12:05

@hačilka hele nevíš jak to přesně je? Oni je vyšetří a pak zamrazi?
Proč je tam nedají hned jak je vyšetří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.11.13 12:23

@Petra Z To by se mi taky líbilo :lol: oni z blasty vezmou buňku a embrouše zamrazí vyšetřeni té buňky trvá cca 3 týdny na vebu gennetu maj pěkný fotky :roll: hledaj základní vady moje 3 emrijka měli trisomii i monosomii genů neslučítelné ze životem :zed: stáří jedno proradné :roll: jinak je to fakt zajímavé vyguglila jsem si nějaké supr stránky a hned jsem na to chtěla jít :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
26.11.13 14:21

Holkýýýýýýý, je to tam!!! :mrgreen: :mrgreen: Ještě teď se klepu, nevěřila jsem tomu vůbec, ale hodnota je přes 1000, kolik přesně jsem zapomněla, byla jsem z toho tak paf, že jsem to nějak nestihla pobrat!! :lol: :lol: Děkuju všem za palečky, pomohlo to!! :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7048
26.11.13 14:25
@Pampeliška7 píše:
Holkýýýýýýý, je to tam!!! :mrgreen: :mrgreen: Ještě teď se klepu, nevěřila jsem tomu vůbec, ale hodnota je přes 1000, kolik přesně jsem zapomněla, byla jsem z toho tak paf, že jsem to nějak nestihla pobrat!! :lol: :lol: Děkuju všem za palečky, pomohlo to!! :lol: :potlesk:

Uuuuuuuuuuuuuuuuuužasný :srdce: :srdce: za týden tě budu následovat :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
26.11.13 14:28

@hačilka Hači, to mě teda musíš následovat, přece mě v tom nenecháš samotnou!! :lol: :lol: Pořád mi to nějak nedochází, kdybych mohla tak si snad dám panáka :mrgreen: A taky aspoň už vím, že papírový čůrací testy nebrat vážně!! :P

• Citovat
  • Upravit
113
26.11.13 14:38

Pampeliško gratulace!!! :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: Kolik jsi si nechala zavést mimiňáků???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
26.11.13 14:46

Čůrat na papírky je bleeeeeeeeeeeeeeeee :D Tak si dej mléčný koktail na oslavu :lol: kdy máš UTZ kontrolu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
26.11.13 14:51
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Hači, to mě teda musíš následovat, přece mě v tom nenecháš samotnou!! :lol: :lol: Pořád mi to nějak nedochází, kdybych mohla tak si snad dám panáka :mrgreen: A taky aspoň už vím, že papírový čůrací testy nebrat vážně!! :P

Moooooooooooc gratuluji :) :mavam: Samé pozitivní ohlasy, snad nám to také vyjde, ale jsme teprve na začátku :( Byla jsi na IVF ICSI?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
26.11.13 14:55

Pampelisko super zprava…ja ti to vcera rikala…gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.