GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65379
28.11.13 10:56

@hačilka věřím…
ja si vždy dala tak 4 dny klid a pak do práce…
kupodivu to vždy vyšlo s prací…teda pak to nedopadlo, ale to není tím
a když jsem si dala klid delší tak prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.11.13 11:03

@Petra Z já tahám cca 15 až 20 kg těžké bedny sice 1za den a celý den lítam :) to by nešlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65379
28.11.13 11:09

@hačilka no to neeeeeeeeee ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
28.11.13 12:10

Ivet74…Tak dnes mi volali, že z těch 3 embryjek odebrali buňky zamrazily je a teď opravdu jen čekat :nevim: Na 19.12 jsem obědnaná k doktorce pro výsledky, tak budu doufat, že ten výsledek bude lepší než minule.
Počet tří embryjek je strašně malý, moc nadějí si nedávám, ale u tebe bylo z těch 3 jedno vhodné tak doufám, že na tom budu aspoň taky tak.
Tak snad ti MS příjde aspoň v neděli, aby jsi to do toho datumu stihla a bylo by to pěkný před vánoci než to zase o měsíc protáhnout. Snad pomůžou i ty homeopatika :pankac:
Jinak při 1IVF sem brala Menopur a Luveris doplatek byl jen za Luveris 62 kč
po UTZ mi předepsala ještě 1 krabičku Merionalu místo Menopuru prý to je to samé a Ovitrele a to jsem doplácela 1450 kč
No a teď sem na stimulaci dostala Menogon + Luveris doplatek byl opět 62 kč za Luveris a po UTZ mi předepsala ještě 1 krabičku Menogonu tu už sem si musela hradit a ta stála 2440 kč + Ovitrelle 34O kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
28.11.13 12:17

@hačilka Tak budu držet pěstičky, aby ten bojovníček co máš u sebe byl dostatečně silný a zvládl to až do zdárného konce :palec:hlavně odpočívat a být v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.11.13 12:52

@allmeyo Dííík hlavně ať ti konečně najdou toho favorita :lol: když to nevyjde jdu do toho znovu a s PGS nevím jestli zůstanu v gennetu ale nevzdám to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.11.13 12:57

@hačilka taky mam zakaz prace…kdybych jen sedela tak bych sla…ale taham i tezky veci tak neriskuju…dite je prednejsi nez se znicit :-) i kdyz doma mi to leze na palici…uz budu na PN mesic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
29.11.13 15:26

@petisekm Ajoj je to děs :D dneska jsem byla v práci udělat uzávěrky tak jsem pokecala počučela a šup domu :lol: No abych se nenudila peču chleba :lol: zas ho sežeru teplej a bude mě bolet břicho :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
29.11.13 16:05

@hačilka - ty už budeš mít v UT 14dní od zavedení bojovníčka, co? Neláká Tě testík? :-)A jak se cítíš? Co nevolnosti? Prsa?
Chleba, když upeču, tak je opravdu děs vydržet. To znám. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7048
29.11.13 19:19
@Ivet74 píše:
@hačilka - ty už budeš mít v UT 14dní od zavedení bojovníčka, co? Neláká Tě testík? :-)A jak se cítíš? Co nevolnosti? Prsa?
Chleba, když upeču, tak je opravdu děs vydržet. To znám. :mrgreen:

Testík mě neláká moc bojím 8o prsa nemám :mrgreen: to jsou baloooony břicho to samé :roll: po ránu jak kdy když jím malinko tak ok :roll: Co ty stíháš prosinec? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
30.11.13 10:09

@hačilka já do práce ani nemůžu…jsem hlídaná za všech stran :-) vcera jsem plasila jelikoz jsem zacala ruzove spinit…v gennetu mi rekli, ze co se ma stat se stane..tak jsem volala ke svy a ta mi doporucila hned dorazit…tak jsem mela maly vylet :-) nastesti je vse ok a hned jsem dostala prukazku a fotku :-) co chleba? jak se povedl? delas z tech pripravenych smesi co koupis v kramu nebo si delas vlastni testo? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
30.11.13 11:08

@hačilka - no uvidíme, zda se to stihne, vše se odvíjí, aby přišla včas MS. Měla bych to dostat v UT. Pokud to dostanu jen o den déle, nestihne se to. :-( Včera jsem si dala horkou vanu, svařené víno a piju Tonic (prý také urychluje). Takže pokud příjde o den dva dříve bude to super. Nezbývá něž čekat. :-)

Kdy Ty jdeš na krev? UT budeš testit a pak se objednávat na krev? Určitě to vyjde, příznaky máš naprosto jasné. :-) :palec:

• Citovat
  • Upravit
7048
30.11.13 11:34

@petisekm Ajoj no ten strach asi nezmizí 8o docela jsem byla v poho ale dneska je mi blbě břicho bolí jako na MS :roll: ta má být 1.12 tak snad nedorazí jinak neoplaskávám jako při 1IVF tak snad dobrý dneska 11den :potlesk: v úterý jedu na krev :roll: bojím bojím :lol: Chleba zase sežrali :roll: kupuju v lídlu celozrnou směs u nás žera bílé pečivo jen pes :lol: ale rohlík s tesca nedá :poblion:
Ivet 74 budu držet pěstičky ať to dopadne :potlesk: někdy mám pocit že pořád jen na něco čekám :nevim: na MS na OPU na KET teď na krev :nevim: :nevim: už chci čekat na mimi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.12.13 09:19

Halooooooooooo ženský :lol: :lol: včera měla být MS a nic ani ťuk :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
2.12.13 09:22

@hačilka Tak to je super. Jsi machr, že jsi ještě netestila! Jsem tedy mooc zvědavá, jak dopadne zítřejší krev, jaká bude hodnota :D
Mě je zase poslední dva dny pěkně šoufl :(
Vůbec nevím, co se „Heřmánkovi“ nelíbí, že nechce abych jedla! Nevím, co si mám naordinovat, aby mi bylo líp :( A to jsem si myslela, že ted už tyhle stavy nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.