Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka věřím…
ja si vždy dala tak 4 dny klid a pak do práce…
kupodivu to vždy vyšlo s prací…teda pak to nedopadlo, ale to není tím
a když jsem si dala klid delší tak prd
@Petra Z já tahám cca 15 až 20 kg těžké bedny sice 1za den a celý den lítam
to by nešlo
Ivet74…Tak dnes mi volali, že z těch 3 embryjek odebrali buňky zamrazily je a teď opravdu jen čekat
Na 19.12 jsem obědnaná k doktorce pro výsledky, tak budu doufat, že ten výsledek bude lepší než minule.
Počet tří embryjek je strašně malý, moc nadějí si nedávám, ale u tebe bylo z těch 3 jedno vhodné tak doufám, že na tom budu aspoň taky tak.
Tak snad ti MS příjde aspoň v neděli, aby jsi to do toho datumu stihla a bylo by to pěkný před vánoci než to zase o měsíc protáhnout. Snad pomůžou i ty homeopatika ![]()
Jinak při 1IVF sem brala Menopur a Luveris doplatek byl jen za Luveris 62 kč
po UTZ mi předepsala ještě 1 krabičku Merionalu místo Menopuru prý to je to samé a Ovitrele a to jsem doplácela 1450 kč
No a teď sem na stimulaci dostala Menogon + Luveris doplatek byl opět 62 kč za Luveris a po UTZ mi předepsala ještě 1 krabičku Menogonu tu už sem si musela hradit a ta stála 2440 kč + Ovitrelle 34O kč.
@hačilka Tak budu držet pěstičky, aby ten bojovníček co máš u sebe byl dostatečně silný a zvládl to až do zdárného konce
hlavně odpočívat a být v pohodě ![]()
@allmeyo Dííík hlavně ať ti konečně najdou toho favorita
když to nevyjde jdu do toho znovu a s PGS nevím jestli zůstanu v gennetu ale nevzdám to ![]()
@hačilka taky mam zakaz prace…kdybych jen sedela tak bych sla…ale taham i tezky veci tak neriskuju…dite je prednejsi nez se znicit
i kdyz doma mi to leze na palici…uz budu na PN mesic ![]()
@petisekm Ajoj je to děs
dneska jsem byla v práci udělat uzávěrky tak jsem pokecala počučela a šup domu
No abych se nenudila peču chleba
zas ho sežeru teplej a bude mě bolet břicho
![]()
@hačilka - ty už budeš mít v UT 14dní od zavedení bojovníčka, co? Neláká Tě testík?
A jak se cítíš? Co nevolnosti? Prsa?
Chleba, když upeču, tak je opravdu děs vydržet. To znám. ![]()
@Ivet74 píše:
@hačilka - ty už budeš mít v UT 14dní od zavedení bojovníčka, co? Neláká Tě testík?A jak se cítíš? Co nevolnosti? Prsa?
Chleba, když upeču, tak je opravdu děs vydržet. To znám.
Testík mě neláká moc bojím
prsa nemám
to jsou baloooony břicho to samé
po ránu jak kdy když jím malinko tak ok
Co ty stíháš prosinec?
![]()
@hačilka já do práce ani nemůžu…jsem hlídaná za všech stran
vcera jsem plasila jelikoz jsem zacala ruzove spinit…v gennetu mi rekli, ze co se ma stat se stane..tak jsem volala ke svy a ta mi doporucila hned dorazit…tak jsem mela maly vylet
nastesti je vse ok a hned jsem dostala prukazku a fotku
co chleba? jak se povedl? delas z tech pripravenych smesi co koupis v kramu nebo si delas vlastni testo? ![]()
@hačilka - no uvidíme, zda se to stihne, vše se odvíjí, aby přišla včas MS. Měla bych to dostat v UT. Pokud to dostanu jen o den déle, nestihne se to.
Včera jsem si dala horkou vanu, svařené víno a piju Tonic (prý také urychluje). Takže pokud příjde o den dva dříve bude to super. Nezbývá něž čekat. ![]()
Kdy Ty jdeš na krev? UT budeš testit a pak se objednávat na krev? Určitě to vyjde, příznaky máš naprosto jasné.
![]()
@petisekm Ajoj no ten strach asi nezmizí
docela jsem byla v poho ale dneska je mi blbě břicho bolí jako na MS
ta má být 1.12 tak snad nedorazí jinak neoplaskávám jako při 1IVF tak snad dobrý dneska 11den
v úterý jedu na krev
bojím bojím
Chleba zase sežrali
kupuju v lídlu celozrnou směs u nás žera bílé pečivo jen pes
ale rohlík s tesca nedá ![]()
Ivet 74 budu držet pěstičky ať to dopadne
někdy mám pocit že pořád jen na něco čekám
na MS na OPU na KET teď na krev
už chci čekat na mimi ![]()
@hačilka Tak to je super. Jsi machr, že jsi ještě netestila! Jsem tedy mooc zvědavá, jak dopadne zítřejší krev, jaká bude hodnota ![]()
Mě je zase poslední dva dny pěkně šoufl ![]()
Vůbec nevím, co se „Heřmánkovi“ nelíbí, že nechce abych jedla! Nevím, co si mám naordinovat, aby mi bylo líp
A to jsem si myslela, že ted už tyhle stavy nebudou.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.