Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Ivet74 píše:
@hačilka - cožeeeee, ach jo,vždyť jsi měla krásné těhu příznyky. Ty jo, to mě moc mrzí.
![]()
Je to pech. Tak to podstupte ještě jednou a uvidíš, že to klapne.
Nám když to neklapne, tak asi konečná. Mě bude 40 už v červnu.
Do června by se přeci dal ještě nějaký pokus stihnout, kdyby to nevyšlo. Ale moc moc držím palečky, aby ti to s tím jedním bojovníčkem co na tebe čeká vyšlo
![]()
@Petra Z ahojky no tak jsem dala svařáky hlava mě začala bolet jako pra…ale lepší @allmeyo a Ivet 74 no blivno je mi pořád, prsa nateklé taky jen břicho trochu spasklo včera jsem vysadila utrouš i estrofem jen medrol ještě musím dobírat ten dělá na
Allmeyo podmínka pro PGS jsou stejný? Nebo nám něco drahá VZP podražila a co ten menogon dá se? Už jsem se objednala k doktorce doufám že už nenarazím na dr. co mi dělal Ket
primář marodí tak tam včera byl nášup doktorka sama choudě
Holky dávate některá chlapovi něco na spermio? Muž má 70% spermii poškozených věk
jinak vše v poho asi se toho moc udělat nedá ale musím něco najít ať má pocit že něco dělá včera chtěl prodat i svoji milenku motorku
aby měl svého vlastního škodiče ![]()
@hačilka ahoj, máme SPG 21% pohyblivých a 90% morfologii, nasadila jsem MACA, Selzink, Vitamin E a celaskon. Dle doporučení doktorů. 12.12 jdeme po 3 měsících na SPG tak uvidím, jestli to mělo smysl. Jinak ještě doporučují Energyman. Vše co obsahuje Macu. Zkus a uvidíš. Jinak jsem četla, že můžou i listovku.
@Petule 1985 píše:
@hačilka ahoj, máme SPG 21% pohyblivých a 90% morfologii, nasadila jsem MACA, Selzink, Vitamin E a celaskon. Dle doporučení doktorů. 12.12 jdeme po 3 měsících na SPG tak uvidím, jestli to mělo smysl. Jinak ještě doporučují Energyman. Vše co obsahuje Macu. Zkus a uvidíš. Jinak jsem četla, že můžou i listovku.
JJ morfologie je konečná tam se moc dělat nedá muž chce aspoň něco dělat co je MACA?
@hačilka Je to nějaký rozdrcený kořen mexické rostliny. Myslíš, že s tou morfologií nehneme? Já doufala, že ty vitamíny pomůžou ![]()
Máme tuhle http://www.prozdravi.cz/maca.html
Ale opravdu se to musí brát poctivě a minimálně 3 měsíce.
@Petule 1985 tak jsem to ojukla to můj muž opravdu nepotřebuje bych se z něj zbláznila
asi potřebujem trochu štěstí
mám pocit že když máme hezké manželství holky sice teď maj debilní období
práci má muž super já teda na prd ale mám prachy relativně taky v poho samozřejmě že nějaký meloun by se hodil ale to asi každému tak holt někde se to posrat musí ![]()
Ahoj holky, Hačilko
obdivuju tě, jak to statečně bereš a už plánuješ další pokus, moc ti fandím a drž se, holka ![]()
Mě dneska ráno dost vyděsilo krvácení, z ničeho nic ráno na WC krev, no panika, tak jsem se vetřela ke svý doktorce, dělala mi UTZ a už bylo i srdíčko (dnes 5+3 dle MS), ale proč krvácím neví, prý je to 50 na 50, ach jo, ty nervy nikdy neskončí
uvidím, jak to bude dál a kdyžtak zavolám do Gennetu, i když mám pocit že se stejně nic nedá dělat než čekat, jak to dopadne…
Jinak můj manžel bral na spermio koenzym Q10, dal nám to přímo MUDr. Petr, ale nám to teda nepomohlo, kontrolní spermio po 3 měsících naprosto beze změny…
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, Hačilkoobdivuju tě, jak to statečně bereš a už plánuješ další pokus, moc ti fandím a drž se, holka
Mě dneska ráno dost vyděsilo krvácení, z ničeho nic ráno na WC krev, no panika, tak jsem se vetřela ke svý doktorce, dělala mi UTZ a už bylo i srdíčko (dnes 5+3 dle MS), ale proč krvácím neví, prý je to 50 na 50, ach jo, ty nervy nikdy neskončíuvidím, jak to bude dál a kdyžtak zavolám do Gennetu, i když mám pocit že se stejně nic nedá dělat než čekat, jak to dopadne…
Jinak můj manžel bral na spermio koenzym Q10, dal nám to přímo MUDr. Petr, ale nám to teda nepomohlo, kontrolní spermio po 3 měsících naprosto beze změny…
A co můžu dělat dívat se jak moje láska kouká po cizích dětech s tou bolestí v očích musím udělat maximum
Ty lež a vydrž hlavně že tam je srdíčko sliznici máš nastimulovanou tak to zakrvácelo taky jsme měli spermio po 3měsících beze změn ![]()
@hačilka Ohhhhh, to mě tolik mrzí, že se KET nepodařil. Moc jsem ti to přála a držela palce. Určitě jste na dobré cestě a brzy se dočkáte miminka. Manžel bral selzink a Neocarnitargin.. je to doplněk pro sportovce, ale můj gyndař tvrdil, že je to dobré i na spermie.. ale kdo ví. Manžel neměl nijak otřesné výsledky spermia, ale na druhou stranu ani nejlepší. Jestli něco z toho pomáhá nebo ne, to těžko říct. Dokonce i při IVF neměl spermio nijak ukázkové a přesto se to povedlo. Udělali nám PICSI a tak zkrátka dokázali najít ty správné bojovníky. Drž se, bud dál tak optimistická a ono to vyjde. Já jsem taky věřila a nikdy jsem si nepřipustila, že bych měla zůstat bez mimča. Člověk se bojí, že by to tak mohlo být, ale přesto nesmí podlehnout. Nemám vyhráno, ale věřím, že ted už to prostě vyjít musí.
Pampeliško, měla jsem to stejně jako ty. Jednou, po příchodu z práce, krev! Bolest břicha jako na MS a já šílela strachy. Naštěstí to nic nebylo. Ležela jsem asi dva dny, ale pak šla do práce. Šetřila jsem se a manžel mě nenechal nic dělat. Trochu jsem špinila, ale i to asi po týdnu ustalo a bylo to OK. A je to OK stále, tak odpočívej a věř, že to bude dobré. Držím palce. ![]()
@TerkaBaterka Ahojky a dík nějak se dáváme do kopy hlavně že nám zbyla ještě nějaká naděje
celý večer jsme plánovali 3 pokus nejhorší je že stále nemám MS jsem oteklá prsa mě bolí potřebuju se vrátit do normálu
Pisci nám taky dělali no jen jsme neměli to štěstíčko Tobě to pěkně utíká hezky si to užívej
Pampeliško co ty jak je?
Ahoj holky, Terko, představ si, že když jsem včera začala krvácet, tak jsem si vzpomněla na tebe, že jsi to tak měla taky a přesto je všechno ok, ale zároveň jsem si říkala, že přesto že mám všechno jako ty, tak tohle bych si i odpustila
Je to až neskutečný, jak kráčím přesně ve tvých stopách, dokonce jak jsem si stěžovala, že mi vůbec nic není, tak to sice dál platí, ale přesto mi asi třikrát bylo zle a na
ale večer!! A vzpomínám si, že ty jsi taky psala o večerních nevolnostech…
Hačilko, taky ti moc držím palečky, příště už to určitě vyjde, je to moc těžký, ale nesmíme to vzdávat. Drž se, ono to dopadne, musí!!
Jinak já už nekrvácím, dneska jen maličko špiním, včera jsem ležela, dneska už ne, ale šetřím se a jsem v klídku a doufám… ![]()
Tak to vidíš Pampeliško, jsi jako má kopie
Jen tak dál.
určitě bude vše nadále v pořádku.
Já mám dnes vánoční večírek, tak jsem na něj docela zvědavá. Bude to poslední pracovní vánoční večírek…:( snad se tam po rodičovské vrátím.
@hačilka Nedokážu ti říct, jak dlouho po vysazení všech léků MS dorazí, snad ale brzy, abyste se do toho mohli brzy zase vrhnout. ![]()
@Petra Z Ahojky když jste byli na konzultaci u dr říkala vám ceny za PGS?
@hačilka ahoj Něžné nerikala protože ja vlastně šla s tím ať nám rekne co a jak a my si rozmyslime jestli do něčeho ještě půjdeme
@Petra Z Hm dík tak snad nezdražili
no uvidíme
stále ms nikde pořád jsem jak baloon
Co u vás neuleteli jste? Nám to servalo hromosvod a anténu na baráku satelit přežil tak vlastě v poho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.