Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@allmeyo gratuluji už si to zasloužíš
tak v lednu KET
budu držet pěsti
Ivet74 tobě taky
a pak snad budem mít trošku štěstíčka i my ![]()
@allmeyo - jůůů to to je super zpráva. Já jak te´d jsem po KET, tak čtu různé diskuse a otázky na doktory a skoro největším faktorem uspěchu je kvalita embrya. A to pokud je vyšetřeno PGD, tak kvalitní je. Takže to bude dobré. ![]()
Já jsem dnes dnes druhý den po KET. Necítím se vůbec těhotně. Nic nebolí, ani prsa, ani podbříšek netlačí. Necitím se naprosto těhotně. Takže pochybnosti jsou.
@hačilka - Tobě také držím palečky. Teď se to určitě podaří a dají Ti vyšetřené emnryjko a budeme postupně hlasit // na testu. ![]()
Ahoj holky
Ted jsem tady nebyla, byla jsem s malým v nemocnici ležel na jip a bylo to teda hnusný
Zase laryngitida a to dost ošklivá
Tak jsem ani moc nedocetla ale i tak všem na všechno drzim palce
![]()
@Petra Z Ahojky no hlavně že jste už v poho
Kačenku jsem měla na 3letech taky na Jipce hrůza ta bezmoc tak hlavně hodně zdravíčka a užijte si svátky v klidu
A všem holky krásné svátky
![]()
@hačilka diky jo uz je v pohodě celkem
Ale me začal celkem dost bolet zub ![]()
A taky všem přeju moc krásné Vánoce
@hačilka no jestli MS dostanu do středy tak by se prý transfér stejně nestihl takže budu muset počkat na MS Lednovou a to by byl transfér nejspíš až v únoru ![]()
Ivet74 uvidíme jak se to dál bude vyvíjet a jak to bude probíhat. Každý se asi po Ketu cítí jinak někdo něco cítí a někdo ne těžko říct. Jsi teprve druhý den to já sem na tebe zvědavá tak za těch 12 dní a třeba to bude i dřív ![]()
@allmeyo Nj tak prostě leden bude startovací
cca 3 začnu brát antiko koncem ledna stimulace začátkem února Opu hlavně ať je to šťastnější rok ![]()
Ahoj holky, tak dnes jsem 5den po ket. Priznaky naprosto zadne. Holky nevite co zname oznaceni :. Stadium embrya Bl 1g1. Mam to ve zpravw po KETU. JINAK PREJI KRASNE A KLIDNÉ VANOCNI SVATKY. ![]()
@Anonymní píše:
Ten příspěvek jsem ja Ivet74.
Ahojky no to označebí je blatocysta na 1
uplně nejlepší vydrž blitíčko přijde
![]()
Příspěvek upraven 23.12.13 v 21:27
@hačilka juuuu opravdu? Tak to je super. Diky. Ja googlila nic mi to nuukazalo. Tady na e_miminu se najde vše. ![]()
Ahoj holky, tak jsem dnes zkusila testik, jsem 7den po ket a nic. Na to ze to byla 5denni pěkná blastocysta, tak Uz má spousta holek Dusíka. Ja nic, ani žádné příznaky. Asi to nedopadlo. No uvidime, jeste úplně flitu do zita neházím.
Ahoj Ivet74 tu flintu do žita určitě ještě neházej to je jasný
jednou sem psala holčina, že 11 den měla bílo a 12 den už tam byl vidět dušík, takže určitě ještě nezoufej
Jo Ivet74 a nechtěla by ses tu třeba zaregistrovat a nebýt anonymní
ono je lepší kliknout na ZMINIT a hned nám tu naskočíš ![]()
@allmeyo Ahoj ženský co Ježuch byly jste hodné
všechny i vy těhule
mi dostali prachy na další IVF tak jsme nejštěstnějšííííííííííííí
Ivet74 Allmezo má recht testuješ brzo jen se stresuješ užívej a neřeš
jo registrovat se je fajn
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.