GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
19.12.13 20:09

@allmeyo gratuluji už si to zasloužíš :potlesk: tak v lednu KET :srdce: budu držet pěsti :lol: Ivet74 tobě taky :lol: a pak snad budem mít trošku štěstíčka i my :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.13 12:04

Ivet74

@allmeyo - jůůů to to je super zpráva. Já jak te´d jsem po KET, tak čtu různé diskuse a otázky na doktory a skoro největším faktorem uspěchu je kvalita embrya. A to pokud je vyšetřeno PGD, tak kvalitní je. Takže to bude dobré. :-)
Já jsem dnes dnes druhý den po KET. Necítím se vůbec těhotně. Nic nebolí, ani prsa, ani podbříšek netlačí. Necitím se naprosto těhotně. Takže pochybnosti jsou.
@hačilka - Tobě také držím palečky. Teď se to určitě podaří a dají Ti vyšetřené emnryjko a budeme postupně hlasit // na testu. :)

• Citovat
  • Upravit
65363
20.12.13 14:19

Ahoj holky
Ted jsem tady nebyla, byla jsem s malým v nemocnici ležel na jip a bylo to teda hnusný
Zase laryngitida a to dost ošklivá
Tak jsem ani moc nedocetla ale i tak všem na všechno drzim palce :hug: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.12.13 16:23

@Petra Z Ahojky no hlavně že jste už v poho :palec: Kačenku jsem měla na 3letech taky na Jipce hrůza ta bezmoc tak hlavně hodně zdravíčka a užijte si svátky v klidu :lol: A všem holky krásné svátky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65363
20.12.13 17:13

@hačilka diky jo uz je v pohodě celkem
Ale me začal celkem dost bolet zub :zed:
A taky všem přeju moc krásné Vánoce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
20.12.13 22:42

@hačilka no jestli MS dostanu do středy tak by se prý transfér stejně nestihl takže budu muset počkat na MS Lednovou a to by byl transfér nejspíš až v únoru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
20.12.13 22:49

Ivet74 uvidíme jak se to dál bude vyvíjet a jak to bude probíhat. Každý se asi po Ketu cítí jinak někdo něco cítí a někdo ne těžko říct. Jsi teprve druhý den to já sem na tebe zvědavá tak za těch 12 dní a třeba to bude i dřív :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
21.12.13 10:28

@allmeyo Nj tak prostě leden bude startovací :potlesk: cca 3 začnu brát antiko koncem ledna stimulace začátkem února Opu hlavně ať je to šťastnější rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 15:23

Ahoj holky, tak dnes jsem 5den po ket. Priznaky naprosto zadne. Holky nevite co zname oznaceni :. Stadium embrya Bl 1g1. Mam to ve zpravw po KETU. JINAK PREJI KRASNE A KLIDNÉ VANOCNI SVATKY. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.12.13 15:24

Ten příspěvek jsem ja Ivet74. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7048
23.12.13 17:19
@Anonymní píše:
Ten příspěvek jsem ja Ivet74. :mrgreen:

Ahojky no to označebí je blatocysta na 1 :D uplně nejlepší vydrž blitíčko přijde :palec: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 23.12.13 v 21:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.12.13 20:35

Ivet74

@hačilka juuuu opravdu? Tak to je super. Diky. Ja googlila nic mi to nuukazalo. Tady na e_miminu se najde vše. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.12.13 09:46

Ivet74

Ahoj holky, tak jsem dnes zkusila testik, jsem 7den po ket a nic. Na to ze to byla 5denni pěkná blastocysta, tak Uz má spousta holek Dusíka. Ja nic, ani žádné příznaky. Asi to nedopadlo. No uvidime, jeste úplně flitu do zita neházím.

• Citovat
  • Upravit
2552
25.12.13 15:43

Ahoj Ivet74 tu flintu do žita určitě ještě neházej to je jasný ;) jednou sem psala holčina, že 11 den měla bílo a 12 den už tam byl vidět dušík, takže určitě ještě nezoufej :pankac: Jo Ivet74 a nechtěla by ses tu třeba zaregistrovat a nebýt anonymní :lol: ono je lepší kliknout na ZMINIT a hned nám tu naskočíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
25.12.13 19:30

@allmeyo Ahoj ženský co Ježuch byly jste hodné :lol: všechny i vy těhule :lol: mi dostali prachy na další IVF tak jsme nejštěstnějšííííííííííííí :lol: Ivet74 Allmezo má recht testuješ brzo jen se stresuješ užívej a neřeš :lol: jo registrovat se je fajn :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.