GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65365
10.12.13 18:51

@hačilka hele nevim ja mam proste strach :oops:
Víš udělat ten krok a rozjet to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
10.12.13 19:09

@Petra Z jj chápu :lol: Jen ten čas je proti nám :roll: já jsem ráda že se něco děje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
10.12.13 20:34

@hačilka Ahoj :) dělala jsem další dva testy obyč a jeden clear blue a ukázal mi pozitivní a 1-2 týdny po oplodnění :) manžel měl hezké narozky. Příští týden jdu na ultrazvuk ale prý ještě nebude nic vidět. Přesto jdeme ve čtvrtek na SPG, chceme vidět, jestli ty vitamíny opravdu pomáhají a nastala změna v hodnotách, že se to povedlo. No nečekala jsem to, nikdo z nás, modlila jsem se, že chci MS, už jsem viděla jak volam do Gennetu ať mě přeobjednají na hydrolaparku a ejhle, nevím co mě napadlo udělat si test, ale bylo to tam :)Takže 3× pozitivní test dr. max a 1× clear blue. Manžel tomu prý bude věřit až to bude mít černé na bílém. Nosifol piju pořád. Snad se hrášek udrží a bude vše ok. Pobolívá mě podbřišek a mám trošku výtok, ale dle gyndy je to ok. Nesmím mít silné křeče a krvácet. Uvidíme. Strašně moc vám všem přeji, ať vás potká to samé překvapení, v momentě, kdy to absolutně nečekáte a přejete si MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
10.12.13 20:56

@Petule 1985 tak to je super :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
10.12.13 21:17
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
10.12.13 22:22

@Petule 1985 Super :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
11.12.13 21:04

@hačilka Tak paráda v Lednu se to rozjede :pankac: a k čemu je dobrá ta návštěva hematoložky? u ní sem teda nebyla :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
11.12.13 21:48

@allmeyo Ajoj no jen kontrola žádné poruchy srážlivosti snad nemám :nevim: to víš 3pokus už se nic jiného na mě vyšetřit nédá jedinně ještě k Chocholoušek :jazyk: ten mi ještě chybí :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
12.12.13 20:50

Haloooooooooooooooo ženský kde jste kdooooo :lol: negruntujte pořád :mrgreen: těhule jak se vede? :lol: :lol: :lol: Čekatelky co nového :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
13.12.13 07:59

@hačilka Ahooj :) no já zatím dobrý, prsa už tolik nebolí, ale leze na mě nějaká rýma, tak aby se Bonduelka :) udržela :) Musím nastudovat co můžu a co ne, kafe jsem přestala pít, ale mám na něj chuť jako blázen :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
18.12.13 12:18

@allmeyo Držím pěstičky :D :palec: mooooooooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
18.12.13 19:22

@hačilka Děkuji už se to blížííííí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.13 19:34

Ivet74

Ahoj holky. HLASIM SE po delsi dobe. Dnes proběhl KET.
Embryjko mam v bříšku. Byl trochu problem, protoze mam hodne zaklonenou delohu, tak se nemohla dostat přes děložní branku. Docela to bolelo. Ale nakonec se zadarilo.
Ted cekat tech 14dni. Testnu asi za tyden. :mrgreen:
pisu z tabletu, tak je to obcas bez hacku a čárek.
Jinak polehavam. Chlap okolo me skáče. Je zlatej.
Do patku budu polehavat, ale pak uz zacnu nejak opatrne fungovat. Holky co jste po KET, jak jste se po ket chovaly?
@allmeyo kdy budes vedet vysledky Pgd?
Hačilko a jak u Tebe? :)

• Citovat
  • Upravit
7048
18.12.13 20:36

@allmeyo už máš výsledky? a co? dobrý musí :potlesk: Ivet74 ahoj válela jsem se abych si pak neříkala co jsem mohla pos… :roll:ale nic neřeš a užívej si to máš zdravé embryjko tak už bude jen líp :kytka: čekám na Ms a pak antikoncepce 21 dní a pak stimulace :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
19.12.13 19:29

Ahoj holky @hačilka Ivet74 tak výsledek vyšetření už mám ze tří embryek je vhodné k transféru pouze jedno. Počítali jsme s nulovým výsledkem takže jsme rádi i za to jedno a doufejme, že to je to praví :pankac: Ivet74 držím pěstičky, aby jsi za těch pár dní ty // našla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.