Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka hele nevim ja mam proste strach ![]()
Víš udělat ten krok a rozjet to
@Petra Z jj chápu
Jen ten čas je proti nám
já jsem ráda že se něco děje ![]()
@hačilka Ahoj
dělala jsem další dva testy obyč a jeden clear blue a ukázal mi pozitivní a 1-2 týdny po oplodnění
manžel měl hezké narozky. Příští týden jdu na ultrazvuk ale prý ještě nebude nic vidět. Přesto jdeme ve čtvrtek na SPG, chceme vidět, jestli ty vitamíny opravdu pomáhají a nastala změna v hodnotách, že se to povedlo. No nečekala jsem to, nikdo z nás, modlila jsem se, že chci MS, už jsem viděla jak volam do Gennetu ať mě přeobjednají na hydrolaparku a ejhle, nevím co mě napadlo udělat si test, ale bylo to tam
Takže 3× pozitivní test dr. max a 1× clear blue. Manžel tomu prý bude věřit až to bude mít černé na bílém. Nosifol piju pořád. Snad se hrášek udrží a bude vše ok. Pobolívá mě podbřišek a mám trošku výtok, ale dle gyndy je to ok. Nesmím mít silné křeče a krvácet. Uvidíme. Strašně moc vám všem přeji, ať vás potká to samé překvapení, v momentě, kdy to absolutně nečekáte a přejete si MS ![]()
@hačilka Tak paráda v Lednu se to rozjede
a k čemu je dobrá ta návštěva hematoložky? u ní sem teda nebyla ![]()
@allmeyo Ajoj no jen kontrola žádné poruchy srážlivosti snad nemám
to víš 3pokus už se nic jiného na mě vyšetřit nédá jedinně ještě k Chocholoušek
ten mi ještě chybí ![]()
Haloooooooooooooooo ženský kde jste kdooooo
negruntujte pořád
těhule jak se vede?
Čekatelky co nového
![]()
@hačilka Ahooj
no já zatím dobrý, prsa už tolik nebolí, ale leze na mě nějaká rýma, tak aby se Bonduelka
udržela
Musím nastudovat co můžu a co ne, kafe jsem přestala pít, ale mám na něj chuť jako blázen ![]()
Ahoj holky. HLASIM SE po delsi dobe. Dnes proběhl KET.
Embryjko mam v bříšku. Byl trochu problem, protoze mam hodne zaklonenou delohu, tak se nemohla dostat přes děložní branku. Docela to bolelo. Ale nakonec se zadarilo.
Ted cekat tech 14dni. Testnu asi za tyden. ![]()
pisu z tabletu, tak je to obcas bez hacku a čárek.
Jinak polehavam. Chlap okolo me skáče. Je zlatej.
Do patku budu polehavat, ale pak uz zacnu nejak opatrne fungovat. Holky co jste po KET, jak jste se po ket chovaly?
@allmeyo kdy budes vedet vysledky Pgd?
Hačilko a jak u Tebe? ![]()
@allmeyo už máš výsledky? a co? dobrý musí
Ivet74 ahoj válela jsem se abych si pak neříkala co jsem mohla pos…
ale nic neřeš a užívej si to máš zdravé embryjko tak už bude jen líp
čekám na Ms a pak antikoncepce 21 dní a pak stimulace ![]()
Ahoj holky @hačilka Ivet74 tak výsledek vyšetření už mám ze tří embryek je vhodné k transféru pouze jedno. Počítali jsme s nulovým výsledkem takže jsme rádi i za to jedno a doufejme, že to je to praví
Ivet74 držím pěstičky, aby jsi za těch pár dní ty // našla ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.