Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@hačilka Hači, držím moc palečky, ale myslím že jsi jasná
ale pamatuju si sebe před týdnem, jak jsem se tam bála zavolat ![]()
JJ bojím te´d jsem tu vyčetla ře MS nedostanu přes estroferm
tak nevím posledně jsem ji dostala přes utrouš na termín přesně no uvidím hlavně nesmím bulet do telefonu chudáci sestřičky ![]()
@hačilka – jak nic??? Ještě nevíš výsledky krve?
Jsme tu napnuté jak kšandy.
Mě slavnostně dnes dorazila MS řesně na termín, urychlení nezabralo a nebo možná jo, protože dnes to byl 28DC a nekdy to dostanu 29 i 30DC. Do Genentu na UTZ jedu od středy za týden. Tak snad by se KET mělo před vánoci stihnout. ![]()
@Ivet74 píše:
@hačilka – jak nic??? Ještě nevíš výsledky krve?Jsme tu napnuté jak kšandy.Mě slavnostně dnes dorazila MS řesně na termín, urychlení nezabralo a nebo možná jo, protože dnes to byl 28DC a nekdy to dostanu 29 i 30DC. Do Genentu na UTZ jedu od středy za týden. Tak snad by se KET mělo před vánoci stihnout.
Tak to je paráda, že by se KET stihnul před vánoci
![]()
Já sem MS dostala včera po 20 dnech to zase díky těm hormonům zas to budu mít rozházený
@hačilka Jak nic? ![]()
@allmeyo a Tvet 74 negativní na 100% už jsem dořvala
přesto že jsem měla pocit že je to dobrý tak nic vysadím léky do 3dnů bude Ms pak asi znova
poslední šance navím jestli gennet ale z doktorky mám dobrý pocit musíme to probrat muž je špatný jdu ho pošouňávat ![]()
@Petra Z jo víc než čtvrt roku v prd…
už fakt není moc času do července
jsem vyřízená to budou vánoce
ještě čučet na moji důležitou o 13 let mladší skorošvagrovou jak ráčkuje o jejich budoucích imaginárních potomcích začnu chlastat
![]()
@hačilka jééé tak to mě moc mrzí
Ty už máš poslední pokus? dovedu si představit jak je asi manželovi, přítel byl z výsledku co nám doktorka řekla taky dost špatný a proto jsem řekla, že až si toho 19.12 půjdu pro výsledky tak tam půjdu sama. Přítel ani moc chuť tam jít se mnou nemá
Raději už dopředu počítáme, že to nemusí zase vyjít, aby jsme si nedávali zbytečně naději a pak byli zklamaný. Jestli to PGD ani teď nedopadne dobře tak si normálně začnu myslet, že jsme asi jeden z těch párů co spolu nemůžou mít děti ![]()
@hačilka chlastej holka chlastej
Abych pravdu řekla, ja se opila vždy a pak brecela a brecela
@hačilka - cožeeeee, ach jo,
vždyť jsi měla krásné těhu příznyky. Ty jo, to mě moc mrzí.
Je to pech. Tak to podstupte ještě jednou a uvidíš, že to klapne. ![]()
Nám když to neklapne, tak asi konečná. Mě bude 40 už v červnu. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.