GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
3.12.13 11:25

Ahoj tak já čekám a čekám do 2 auuuuuuuuuuuuuuuu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
3.12.13 11:54

@hačilka Hači, držím moc palečky, ale myslím že jsi jasná :potlesk: :dance: ale pamatuju si sebe před týdnem, jak jsem se tam bála zavolat :lol:

• Citovat
  • Upravit
7048
3.12.13 12:01

JJ bojím te´d jsem tu vyčetla ře MS nedostanu přes estroferm :nevim: tak nevím posledně jsem ji dostala přes utrouš na termín přesně no uvidím hlavně nesmím bulet do telefonu chudáci sestřičky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
3.12.13 14:57

@hačilka Hačííí, tak jak???

• Citovat
  • Upravit
7048
3.12.13 15:13

Nic :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
3.12.13 16:49

@hačilka – jak nic??? Ještě nevíš výsledky krve? :-( Jsme tu napnuté jak kšandy.

Mě slavnostně dnes dorazila MS řesně na termín, urychlení nezabralo a nebo možná jo, protože dnes to byl 28DC a nekdy to dostanu 29 i 30DC. Do Genentu na UTZ jedu od středy za týden. Tak snad by se KET mělo před vánoci stihnout. :-)

• Citovat
  • Upravit
2552
3.12.13 18:30
@Ivet74 píše:
@hačilka – jak nic??? Ještě nevíš výsledky krve? :-( Jsme tu napnuté jak kšandy.Mě slavnostně dnes dorazila MS řesně na termín, urychlení nezabralo a nebo možná jo, protože dnes to byl 28DC a nekdy to dostanu 29 i 30DC. Do Genentu na UTZ jedu od středy za týden. Tak snad by se KET mělo před vánoci stihnout. :-)

Tak to je paráda, že by se KET stihnul před vánoci :palec: :dance:
Já sem MS dostala včera po 20 dnech to zase díky těm hormonům zas to budu mít rozházený :zed: @hačilka Jak nic? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.12.13 18:48

@allmeyo a Tvet 74 negativní na 100% už jsem dořvala :zed: přesto že jsem měla pocit že je to dobrý tak nic vysadím léky do 3dnů bude Ms pak asi znova :roll: poslední šance navím jestli gennet ale z doktorky mám dobrý pocit musíme to probrat muž je špatný jdu ho pošouňávat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
3.12.13 18:51

@hačilka ale to neeeeeeeee
:hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.12.13 18:58

@Petra Z jo víc než čtvrt roku v prd… :zed: už fakt není moc času do července :zed: jsem vyřízená to budou vánoce :roll: ještě čučet na moji důležitou o 13 let mladší skorošvagrovou jak ráčkuje o jejich budoucích imaginárních potomcích začnu chlastat :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
3.12.13 18:59

@hačilka jééé tak to mě moc mrzí :( Ty už máš poslední pokus? dovedu si představit jak je asi manželovi, přítel byl z výsledku co nám doktorka řekla taky dost špatný a proto jsem řekla, že až si toho 19.12 půjdu pro výsledky tak tam půjdu sama. Přítel ani moc chuť tam jít se mnou nemá :nevim: Raději už dopředu počítáme, že to nemusí zase vyjít, aby jsme si nedávali zbytečně naději a pak byli zklamaný. Jestli to PGD ani teď nedopadne dobře tak si normálně začnu myslet, že jsme asi jeden z těch párů co spolu nemůžou mít děti :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
3.12.13 19:01

@hačilka Hačilko, holka, je mi to moc líto :,( :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
274
3.12.13 19:08

@hačilka to mě moc mrzí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
3.12.13 19:15

@hačilka chlastej holka chlastej
Abych pravdu řekla, ja se opila vždy a pak brecela a brecela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
3.12.13 19:25

@hačilka - cožeeeee, ach jo, :,( vždyť jsi měla krásné těhu příznyky. Ty jo, to mě moc mrzí. :( :hug: Je to pech. Tak to podstupte ještě jednou a uvidíš, že to klapne. :hug:
Nám když to neklapne, tak asi konečná. Mě bude 40 už v červnu. :-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.