GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65370
2.12.13 09:27

@hačilka :potlesk: :potlesk:
i když já jí nikdy nedostala…až pak po vysazení léků…
jenže já se svým cyklem na ní čekám pořad :D :D
Držím pořád moc moc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
2.12.13 09:35

@hačilka Ahoj Hači, věřím že to tam zítra bude!! :potlesk: Jinak já začínám být pěkně nervózní, od pozitivní krve zítra týden, občas maličko zašpiním, ale jinak mi vůbec nic není, nemám žádnej příznak ani žádnou nevolnost, tak mám strach jestli je všechno ok :roll: Toho UTZ se snad nedočkám a pak až tam budu mít jít, tak se potento strachy, že to bude blbý. Terko, tobě závidím, že už jsi tak daleko a už ty nevolnosti přece musí přejít, ne?? Ale aspoň víš, že tam miminko je, když o sobě takhle dává vědět :lol:

• Citovat
  • Upravit
7048
2.12.13 09:49
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Ahoj Hači, věřím že to tam zítra bude!! :potlesk: Jinak já začínám být pěkně nervózní, od pozitivní krve zítra týden, občas maličko zašpiním, ale jinak mi vůbec nic není, nemám žádnej příznak ani žádnou nevolnost, tak mám strach jestli je všechno ok :roll: Toho UTZ se snad nedočkám a pak až tam budu mít jít, tak se potento strachy, že to bude blbý. Terko, tobě závidím, že už jsi tak daleko a už ty nevolnosti přece musí přejít, ne?? Ale aspoň víš, že tam miminko je, když o sobě takhle dává vědět :lol:
Ahojky to neřeš hlavně že máš pozitivní test mě u první holky nebylo téměř nic naštěstí jelikož jsem dodělávala zdrávku :roll: to by bylo super odbíhat od pacientů :poblion: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: No a u druhé jsem blela 6 měsíců a kolikrát až do večera :roll: žádné ranní nevolnosti :D
@Petra Z píše:
@hačilka :potlesk: :potlesk:
i když já jí nikdy nedostala…až pak po vysazení léků…
jenže já se svým cyklem na ní čekám pořad :D :D
Držím pořád moc moc :hug:

No já kromě posledně kdy jsem se na MS vysloveně těšila tak žádná zpoždění nemám
:lol: první IVF jsem taky poslední MS měla 3 a přesně 1 jsem ji dostala i přes utrouš :lol: @TerkaBaterka No já jsem spíš srab :lol: takhle je to lepší :lol: mě je po ránu docela fajn když jím až dýl Bivojek nemá rád kafe ovocný čaj kyselý čaj :lol: no a hlavně medrol :poblion: piju černý s mlékem :roll: to se mi osvědčilo u Kačenky tam šlo cokoliv jiného ven :roll:

Příspěvek upraven 02.12.13 v 09:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
2.12.13 09:52

@hačilka já tě obdivuju, já před krví testuju at to pak není takový šok
:roll: :mrgreen:
No a černý čaj s mlékem…mňam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.12.13 09:54

@hačilka krasna zprava :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.12.13 09:56

@Petra Z Bojím bojím kdyžtak to ořvu sama doma 8o ještě den v blažené nevědomosti :lol: bych to nějak blbě todleto a jen bych se nervila a mám jen test z gennetu a ten je ble :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65370
2.12.13 10:00

@hačilka nooo je, byl negativní :zed: :mrgreen:
No já si to ořvu po testu vždy, pak už tak nebrečím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
2.12.13 10:35

Pmpeliško, ničeho se neboj, já jsem ze začátku taky nic nepociťovala, žádné nevolnosti, bolení břicha jako na MS, tak jako jiné holky. Bylo mi normálně. Pak mě vylekalo to krvácení asi v 5tt ale pak taky dobrý. Díky tomu krvácení a pak špinění jsem jela do Gennetu o týden dřív, takže po 2 týdnech od pozitivní krve. Měla jsem strach, aby bylo vše OK a bylo. Ono to uteče uvidíš. :) V téhle fázi těhotenství to už docela utíká. Teda když člověk přijde z utz, šel by druhý den znova, ale pak si to sedne a jde to vydžet. Já jdu k dr. až 18.12. asi na triple testy! Což nechápu proč, když jsou pdajně často falešně pozitivní, ale tak objednali mě tak, tak dorazím. A chci se na utz ve 20.tt objednat do Gennetu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.12.13 12:09

@hačilka Drž se holka. Nohy křížem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.12.13 12:40

@Petule 1985 Dííííííííík se snažím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
2.12.13 13:11

Děvčátka prosím o radu, jsem 22DC a cyklus mám většinou 25-26dní, MS cca 5 dní. Ale 12.12 jdu na hydrolaparku a můžu prý jen špinit. Nevím co berou jako špinění :( a hlavně se modlím, ať to dostanu klidně i dřív. Začala jsem každý večer skleničku červeného :) máte nějaké rady?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
2.12.13 13:19

@Petule 1985 tepla koupel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
2.12.13 14:21

@Petule 1985 sauna :lol: červené :lol: sex :lol: sice už nevím co to je ale určitě to zabere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
2.12.13 17:53

@hačilka - jsi jasná těhule. :palec: S testem Tě také obdivuji, že netestuješ. Jsem zvědavá na sebe, ale ja to nevydržím, jak se znám. :mrgreen:

@Petule 1985 - no hele s tím uspíšením MS…já mám termín zítra, také bych potřebovala o den dva dříve a nic. A to od pátku teplé koupele, sport, svařené víno, sex a dnes je den před termínem MS a nic. Ještě si jdu dnes zacvičit, pak si dám sklenku červeného a dáme sexík, ale ten už bude fakt pracovní. :? Jo a ještě jsem do sebe rvala heřmánkový čaj a tonic, to prý také urychluje… no, ale asi né u mě. Jsem atyp. :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1435
2.12.13 19:34
@Ivet74 píše:
@hačilka - jsi jasná těhule. :palec: S testem Tě také obdivuji, že netestuješ. Jsem zvědavá na sebe, ale ja to nevydržím, jak se znám. :mrgreen:@Petule 1985 - no hele s tím uspíšením MS…já mám termín zítra, také bych potřebovala o den dva dříve a nic. A to od pátku teplé koupele, sport, svařené víno, sex a dnes je den před termínem MS a nic. Ještě si jdu dnes zacvičit, pak si dám sklenku červeného a dáme sexík, ale ten už bude fakt pracovní. :? Jo a ještě jsem do sebe rvala heřmánkový čaj a tonic, to prý také urychluje… no, ale asi né u mě. Jsem atyp. :mrgreen: :mrgreen:

Holka víno dávám každý den dvojku :) tak snad :) ještě si ve středu zacvičím a to by v tom byl čert :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.