Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pampeliška7 ten test z gennetu bych neřešila…mě se zase ukázala jen ta testovaci čárka a ta kontrolní vylezla až po 6 hodinách…ale kdyz si prectes ten navod u testu tak tam je psany, ze nezalezi jak je silna, ale ze tam je…bude to dobry…uvidis ![]()
@petisekm Peti, díky, ale já pak dělala ještě jeden test co jsem měla doma a tam to bylo to samý, testovací slabá, sice viditelná, ale nevýrazná
nejhorší je, že teď jen pročítám net a jsem ještě víc nervózní… Ty jsi měla obě čárky na testech stejné?? A kolik hcg pak v krvi??
Ano ty carky byly stejne…bala jsem se, ze se to nepovedlo a hodnota byla dobra 855,6…bude to dobry. uvidis
@hačilka pořad moc drzim palce ![]()
To víš my stary vykopávky musíme držet spolu ![]()
@Petra Z Holky vy jste praštěný
všichni tady držíme spolu, jsme na stejné lodi. Moc držím palce Pampeliška 7. Určitě to vyjde. Drž se.
![]()
@Petule 1985 jo jasan
to byl vtip ![]()
Zitra jdu na konzultaci---uvidíme jestli se ještě do něčeho pustime
@Petra Z Dík stařenko
si myslím že u nás v poho do testu ještě týden blivno je pořád
tak si to užívám to víš v našem věku musíme žít ze dne na den
@Petule 1985 no nevím jak Petra ale já praštěná jsem a dost
Pampeliško jak tam něco je tak dobrý máš testovaný ebryjko jeho životaschopnost je ok test z gennetu je na h… ![]()
Pampelišako já si dělala v den odběru hcg test z Gennetu a // stejně silné tam rozhodně nebyly a od r. Maxe taky ne a hcg jsem měla 507!!!
@Lotty83 přesně nezáleží jak jsou silne, ale hlavně že tam jsou ![]()
Holky, děkuju moc, jste zlaté, zítra jsem 14. den po KETu, takže pojedu na krev, ale jsem moc moc nervózní
testovat z moče už nebudu, kdyby čárky zesílily, tak by mě to sice uklidnilo, ale kdyby ne, byla bych ještě víc vyřízená, tak už to do zítra musím vydržet
A nemám jedinej příznak, je mi naprosto normálně a dobře a nic na sobě nepociťuju
ach jo, to jsou teda nervy ![]()
@Pampeliška7 píše:
Holky, děkuju moc, jste zlaté, zítra jsem 14. den po KETu, takže pojedu na krev, ale jsem moc moc nervóznítestovat z moče už nebudu, kdyby čárky zesílily, tak by mě to sice uklidnilo, ale kdyby ne, byla bych ještě víc vyřízená, tak už to do zítra musím vydržet
A nemám jedinej příznak, je mi naprosto normálně a dobře a nic na sobě nepociťuju
ach jo, to jsou teda nervy
neboj…já nemám žádný příznak…nezvracim, nejsem unavena…proste nic ![]()
Pampelisko neboj kdybych nebyla na tabletu ale na pc dala bych ti foto testu-vůbec čárky nebyly stejný
Hcg jsem mela nějakých 384 myslím a bylo vše ok
Holky------------zitra mam jen na konzultaci, ale mates je marod, ne moc, ale dost kašle, hlavně v noci
Mam ho vzít sebou? Není takovem lazar, ze by to nedal, to ne
Ale jestli to není blby
Vím, ze v podoli děti byly často
@Petra Z klidne ho vem…minule tam taky byla rodinka s mrnousem
@petisekm diky no je to jen konzultace tak si říkám, Mže by mohl, dík
@Petra Z Jasně že jo
když jsem byla na OPU na pokoji u nás měla paní prcka
a dobrý
Děti bude to poslední co by jim vadilo ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.