GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
286
25.11.13 08:17

Pampeliška7 ten test z gennetu bych neřešila…mě se zase ukázala jen ta testovaci čárka a ta kontrolní vylezla až po 6 hodinách…ale kdyz si prectes ten navod u testu tak tam je psany, ze nezalezi jak je silna, ale ze tam je…bude to dobry…uvidis :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
25.11.13 08:38

@petisekm Peti, díky, ale já pak dělala ještě jeden test co jsem měla doma a tam to bylo to samý, testovací slabá, sice viditelná, ale nevýrazná :,( nejhorší je, že teď jen pročítám net a jsem ještě víc nervózní… Ty jsi měla obě čárky na testech stejné?? A kolik hcg pak v krvi??

• Citovat
  • Upravit
286
25.11.13 08:43

Ano ty carky byly stejne…bala jsem se, ze se to nepovedlo a hodnota byla dobra 855,6…bude to dobry. uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
25.11.13 09:27

@hačilka pořad moc drzim palce :hug:
To víš my stary vykopávky musíme držet spolu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
25.11.13 10:11

@Petra Z Holky vy jste praštěný :) všichni tady držíme spolu, jsme na stejné lodi. Moc držím palce Pampeliška 7. Určitě to vyjde. Drž se. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
25.11.13 10:13

@Petule 1985 jo jasan :mrgreen: to byl vtip :mrgreen:
Zitra jdu na konzultaci---uvidíme jestli se ještě do něčeho pustime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
25.11.13 10:40

@Petra Z Dík stařenko :lol: si myslím že u nás v poho do testu ještě týden blivno je pořád :poblion: tak si to užívám to víš v našem věku musíme žít ze dne na den :lol: :lol: :lol: @Petule 1985 no nevím jak Petra ale já praštěná jsem a dost :lol: Pampeliško jak tam něco je tak dobrý máš testovaný ebryjko jeho životaschopnost je ok test z gennetu je na h… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
25.11.13 11:12

Pampelišako já si dělala v den odběru hcg test z Gennetu a // stejně silné tam rozhodně nebyly a od r. Maxe taky ne a hcg jsem měla 507!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.11.13 11:15

@Lotty83 přesně nezáleží jak jsou silne, ale hlavně že tam jsou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
25.11.13 11:59

Holky, děkuju moc, jste zlaté, zítra jsem 14. den po KETu, takže pojedu na krev, ale jsem moc moc nervózní :roll: testovat z moče už nebudu, kdyby čárky zesílily, tak by mě to sice uklidnilo, ale kdyby ne, byla bych ještě víc vyřízená, tak už to do zítra musím vydržet :think: A nemám jedinej příznak, je mi naprosto normálně a dobře a nic na sobě nepociťuju :roll: ach jo, to jsou teda nervy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
286
25.11.13 12:02
@Pampeliška7 píše:
Holky, děkuju moc, jste zlaté, zítra jsem 14. den po KETu, takže pojedu na krev, ale jsem moc moc nervózní :roll: testovat z moče už nebudu, kdyby čárky zesílily, tak by mě to sice uklidnilo, ale kdyby ne, byla bych ještě víc vyřízená, tak už to do zítra musím vydržet :think: A nemám jedinej příznak, je mi naprosto normálně a dobře a nic na sobě nepociťuju :roll: ach jo, to jsou teda nervy :nevim:

neboj…já nemám žádný příznak…nezvracim, nejsem unavena…proste nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
25.11.13 17:40

Pampelisko neboj kdybych nebyla na tabletu ale na pc dala bych ti foto testu-vůbec čárky nebyly stejný
Hcg jsem mela nějakých 384 myslím a bylo vše ok
Holky------------zitra mam jen na konzultaci, ale mates je marod, ne moc, ale dost kašle, hlavně v noci
Mam ho vzít sebou? Není takovem lazar, ze by to nedal, to ne
Ale jestli to není blby
Vím, ze v podoli děti byly často

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
25.11.13 17:58

@Petra Z klidne ho vem…minule tam taky byla rodinka s mrnousem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65377
25.11.13 18:18

@petisekm diky no je to jen konzultace tak si říkám, Mže by mohl, dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
25.11.13 20:42

@Petra Z Jasně že jo :lol: :lol: když jsem byla na OPU na pokoji u nás měla paní prcka :lol: a dobrý :lol: Děti bude to poslední co by jim vadilo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.