GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
19.11.13 21:07

Holky při tom dnešním blázinci jsem se zapoměla zeptat na vitamíny co mám s imunologie selen zinek a vitamín E a vigantol nevím jestli je mám dál jíst? :nevim: Listovka a vápník je mi jasný ale o selenu atd jsem vyguglila že nepapat :poblion: co vy jste braly? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
19.11.13 21:36

@hačilka Brala jsem jen listovku a léky co mi dala Mokrá, takže esrofem, utrogestan a píchala Clexan a na štítku euthyrox. Jestli si nejsi jistá, tak zavolej sestřičkám, vždy mi ochotně poradily.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
19.11.13 23:28

@wlucinka Ahojky :mavam:
Už ti dorazila MS? Ani ses „nepochlubila“ :D
My jsme v pondělí na krev bohužel nestíhali jet díky stěhování když jsme šli spát až kolem 3:30h ráno a z Č. Lípy do Gennetu je to štreka. Tak jsme se s přítelem domluvili, že v klidu prožijeme svátky a do všeho se pustíme až po Novém roce. Když už čekáme takovou dobu, tak ten měsíc dva se nic nezblázní a já se zatím pročistím od těch hormonu co jsem jedla celý rok. Budu jen užívat Gynex, čaj od Grešíka a Nosifol (ten teda jak si vzpomenu :) ) Ještě možná koupím nějaký detoxikační čajík.

Zrovna jsem uvažovala nadtím zda se bere ráno prášek na štítku když jdeš na krev. Jak si to měla? A co výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
20.11.13 07:34

@TerkaBaterka Terko, moc moc gratuluju!!! :potlesk: a přesně jak píše Hačilka, musíš nám sem psát pozitivní zprávičky, přejeme ti to a jsi náš vzor! :lol: Aspoň v tobě máme důkaz, že to jde a budem se snažit jít v tvých stopách :D i když někdy to je těžký a pochybujem, viď Hači :hug: už se cítíš trošku líp po tom náročným včerejšku?? Moc na tebe myslím a ty Ivet věř tomu, že tu smůlu s nepodařeným rozmrazením jsme si už s Hačilkou vybraly my a tobě se to už nestane!

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
20.11.13 08:53

…tak je beru, listovku, jak si vzpomenu a ještě Femibion. Zobu k tomu chlorellu, ale tu zobu už asi 2 roky. :-) No a dopijím mladý ječmen, ale už s ním končím. Extra nějaké zazraky jsem nezaznamenala. :-)

No a od 1DC do OVU piju ještě Nosifol.

HOlky bojim bojim. Já mám jen jedno embryo, takže je to buď a nebo. :-(

HAČILKO - moooooc držím palečky, aby jsi našla //. Kdy máš testovat?

• Citovat
  • Upravit
286
20.11.13 10:24

Ahoj holky, tak ted jsem se vratila od svy doktorky…od vcera mam silne bolesti…sestry v gennetu mi rekly ze to nemam resit, ale nedalo mi to…nastesti mi,,jen,, rupla cysta proto se nemuzu ani narovnat :,( Ivet jak pokracujes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
20.11.13 10:49

@petisekm - juj, tak hlavně, že mimís je v pořádku. :-)

U mě je to asi tak, že čekám na další MS, měla by dorazit začátkem prosince, pak UTZ cca 9DC a doufám, že už klapne KET.

• Citovat
  • Upravit
7048
20.11.13 11:26

Ahojky holky cítím se dobře jen nějak nevěřím že budu těhu dr říkal že vady ostatních embryek nebyly slučitelné ze životem tak je to fifty fifty :zed: :zed: je to blastocysta tam je šance velká ale prostě po včerejšku tomu nevěřím testovat nebudu Za 14 krev :nevim:
Ivet neboj to by fakt bylo moc ty statistiky snad makaj aspoň přibližně :lol:
Petíšku je fajn že jsi Ok tohle čekání je náročný :lol:
Terko Baterko volat nebudu tohle mi měl mudr říct prostě to vysadím jsou to jen vitamíny :roll: listivku a vápník mám :lol: to by mélo stačit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
20.11.13 16:28

@hačilka moc moc držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.11.13 16:38

@Petra Z Dík :D čekám ble jsem smířená že to nedopadne už koukám po jiném caru změna třeba pomůže :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
20.11.13 16:39

@LKK aha, takže jste se rozhodli to ještě odložit… :think: no ono i ten měsíc už se asi nic nepokazi. Navíc, to co by ti zjistili teď ti zjistí i na novy rok… :kytka:
Mě MS dorazila už dávno, dokonce jsem měla za to, ze jsem ti to psala :nevim: dostala jsem to už před 14ti dny, takže teď mám už víc jak půlku 1.platicka HA v sobě!!! :srdce: Štítná zlaza dopadla dobře-naštěstí! A až otěhu, tak mám jen zvýšit dávky…
Na další konzultaci jdem až 18.12. A to jdem rovnou i pro léky na stimulaci a pro komplet info a podepsat souhlas…už aby to bylo! :srdce:
Alespoň budete mít klidné Vánoce a třebas se vám zrovna zadari :hug:
Už máš dárky? Já už nakupuju… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
20.11.13 16:45

@hačilka doufám,ze vyjde :) musí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
20.11.13 16:48

Dík :lol: a co ty jak jste na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65389
20.11.13 17:57

@hačilka máme v úterý konzultaci…
jenže mládě je nemocný :? tak bude muset asi jet s nami, nebo nevím…ve školce nebude ještě určite

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
20.11.13 18:42

Ahoj holky, chci se zeptat, jak dlouho vám trvala první konzultace v Gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.