Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky při tom dnešním blázinci jsem se zapoměla zeptat na vitamíny co mám s imunologie selen zinek a vitamín E a vigantol nevím jestli je mám dál jíst?
Listovka a vápník je mi jasný ale o selenu atd jsem vyguglila že nepapat
co vy jste braly? ![]()
@hačilka Brala jsem jen listovku a léky co mi dala Mokrá, takže esrofem, utrogestan a píchala Clexan a na štítku euthyrox. Jestli si nejsi jistá, tak zavolej sestřičkám, vždy mi ochotně poradily.. ![]()
@wlucinka Ahojky ![]()
Už ti dorazila MS? Ani ses „nepochlubila“ ![]()
My jsme v pondělí na krev bohužel nestíhali jet díky stěhování když jsme šli spát až kolem 3:30h ráno a z Č. Lípy do Gennetu je to štreka. Tak jsme se s přítelem domluvili, že v klidu prožijeme svátky a do všeho se pustíme až po Novém roce. Když už čekáme takovou dobu, tak ten měsíc dva se nic nezblázní a já se zatím pročistím od těch hormonu co jsem jedla celý rok. Budu jen užívat Gynex, čaj od Grešíka a Nosifol (ten teda jak si vzpomenu
) Ještě možná koupím nějaký detoxikační čajík.
Zrovna jsem uvažovala nadtím zda se bere ráno prášek na štítku když jdeš na krev. Jak si to měla? A co výsledky?
@TerkaBaterka Terko, moc moc gratuluju!!!
a přesně jak píše Hačilka, musíš nám sem psát pozitivní zprávičky, přejeme ti to a jsi náš vzor!
Aspoň v tobě máme důkaz, že to jde a budem se snažit jít v tvých stopách
i když někdy to je těžký a pochybujem, viď Hači
už se cítíš trošku líp po tom náročným včerejšku?? Moc na tebe myslím a ty Ivet věř tomu, že tu smůlu s nepodařeným rozmrazením jsme si už s Hačilkou vybraly my a tobě se to už nestane!
…tak je beru, listovku, jak si vzpomenu a ještě Femibion. Zobu k tomu chlorellu, ale tu zobu už asi 2 roky.
No a dopijím mladý ječmen, ale už s ním končím. Extra nějaké zazraky jsem nezaznamenala. ![]()
No a od 1DC do OVU piju ještě Nosifol.
HOlky bojim bojim. Já mám jen jedno embryo, takže je to buď a nebo. ![]()
HAČILKO - moooooc držím palečky, aby jsi našla //. Kdy máš testovat?
Ahoj holky, tak ted jsem se vratila od svy doktorky…od vcera mam silne bolesti…sestry v gennetu mi rekly ze to nemam resit, ale nedalo mi to…nastesti mi,,jen,, rupla cysta proto se nemuzu ani narovnat
Ivet jak pokracujes?
@petisekm - juj, tak hlavně, že mimís je v pořádku. ![]()
U mě je to asi tak, že čekám na další MS, měla by dorazit začátkem prosince, pak UTZ cca 9DC a doufám, že už klapne KET.
Ahojky holky cítím se dobře jen nějak nevěřím že budu těhu dr říkal že vady ostatních embryek nebyly slučitelné ze životem tak je to fifty fifty
je to blastocysta tam je šance velká ale prostě po včerejšku tomu nevěřím testovat nebudu Za 14 krev ![]()
Ivet neboj to by fakt bylo moc ty statistiky snad makaj aspoň přibližně ![]()
Petíšku je fajn že jsi Ok tohle čekání je náročný ![]()
Terko Baterko volat nebudu tohle mi měl mudr říct prostě to vysadím jsou to jen vitamíny
listivku a vápník mám
to by mélo stačit
@Petra Z Dík
čekám ble jsem smířená že to nedopadne už koukám po jiném caru změna třeba pomůže ![]()
@LKK aha, takže jste se rozhodli to ještě odložit…
no ono i ten měsíc už se asi nic nepokazi. Navíc, to co by ti zjistili teď ti zjistí i na novy rok… ![]()
Mě MS dorazila už dávno, dokonce jsem měla za to, ze jsem ti to psala
dostala jsem to už před 14ti dny, takže teď mám už víc jak půlku 1.platicka HA v sobě!!!
Štítná zlaza dopadla dobře-naštěstí! A až otěhu, tak mám jen zvýšit dávky…
Na další konzultaci jdem až 18.12. A to jdem rovnou i pro léky na stimulaci a pro komplet info a podepsat souhlas…už aby to bylo! ![]()
Alespoň budete mít klidné Vánoce a třebas se vám zrovna zadari ![]()
Už máš dárky? Já už nakupuju… ![]()
@hačilka máme v úterý konzultaci…
jenže mládě je nemocný
tak bude muset asi jet s nami, nebo nevím…ve školce nebude ještě určite
Ahoj holky, chci se zeptat, jak dlouho vám trvala první konzultace v Gennetu?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.