Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@TerkaBaterka -masaže snad ok, když je na to upozorníš. ![]()
pampeliško - moc držím palečky, bude to vše ok. ![]()
Petisek - a jak se citíš Ty? Kdy jdeš na krev? ![]()
@Ivet74 píše:
@TerkaBaterka -masaže snad ok, když je na to upozorníš.![]()
pampeliško - moc držím palečky, bude to vše ok.
Petisek - a jak se citíš Ty? Kdy jdeš na krev?
ahoj ivet, na krev jdu zitra.jsem nervozni. priznaky nemam zadny ![]()
@Pampeliška7 píše:
@TerkaBaterka Ahoj Terko, tak KET proběhl v pohodě, jen mě ráno trochu rozhodilo když mi sestřička volala, že museli rozmrazit 2, že jedno bylo špatné, tak jsme o něj přišliAle třeba ty další teď nebudou potřeba. Cítím se úplně normálně, vůbec nijak zvláštně. A žádný injekce jsem nedostala, k čemu ten Clexan je??
A jinak k těm masážím si myslím, že by to nemělo vadit, když to masérce řekneš, tak ona tu masáž přizpůsobí těhotenství a nic se nestane
pampeliško a vy jste také měli vyšetření genetiky embryí (PGD/PGS)?
@TerkaBaterka hele kolikrát v tv vidis kdejakou rádoby celebritu a ta chodila na thajské masáže jako těhotná
Ahoj holky. Jdu 13.12. poprvé do Gennetu - k dr. Mokré. Bylo mi zjištěno nedozrávání vajíček, manžel má trochu horší spermiogram. Poraďte, co nás čeká
Díky.
@TerkaBaterka Ahojky těhule určitě to bude super úterý už se těším
jen mě trochu mrzí že se doktoři v půlce příprav zase přehodily doktorka je mimo tak Ket bude dělat primář ale jinak pohoda
Pampeliško hezky relaxuj
a užívej si klídek
PetíškuM zítra to dopadne
Ivet74 už to máme za pár ![]()
PetraZ tak jak už jsi objednáná?
Alenka28 Určitě nic špatného v Gennetu jsou fajn trošku tu počti najdeš tu všechno možný i nemožný ![]()
@petisekm Peti drž se, včera jsem mluvila s kamarádkou, je po IVF a je 5tt a příznaky absolutně žádné, nic. Takže se neboj, budeš třeba jedna z mála, která díky bohu třeba nebude ani zvracet.
Držím palečky.
Ahoj Ivet74, no právě že jsme měli embryjka vyšetřená PGS, tak mě to neúspěšný rozmrazení bylo trochu líto, ale říkal mi tam doktor, že se to stává asi v 30% případů ![]()
Jo a KET mi dělal doktor, kterýho jsem vůbec neznala, čekala jsem že to bude buď dr.Petr nebo dr. Mokrá, ale byl taky moc sympatickej. A ve zprávě mám, že bylo zavedeno embryo ve stadiu blast ab. Nevíte co to znamená, to ab?? Terko??
Peti, držím palečky, neboj bude to dobré ![]()
@Alenka28 ahoj.....
myslím, že půjdeš na hydrolaparoskopii, asi to tady dělají všem ![]()
ničeho se neboj…
vše ti hezky vysvětlí a navrhne další postup
@Alenka28 Ahojky, my jdeme 21.11. poprvé také k Dr. Mokré. Manžel má spermiogram 21% pohyblivých
dám ti vědět co a jak. Moje vajíčka nikdo nezkoumal. Měřím si BT a dělám ovulační testy, podle toho mám ovu 17DC, ale vím já co se pak s nimi děje ![]()
@Pampeliška7 píše:
Ahoj Ivet74, no právě že jsme měli embryjka vyšetřená PGS, tak mě to neúspěšný rozmrazení bylo trochu líto, ale říkal mi tam doktor, že se to stává asi v 30% případů
Jo a KET mi dělal doktor, kterýho jsem vůbec neznala, čekala jsem že to bude buď dr.Petr nebo dr. Mokrá, ale byl taky moc sympatickej. A ve zprávě mám, že bylo zavedeno embryo ve stadiu blast ab. Nevíte co to znamená, to ab?? Terko??
Peti, držím palečky, neboj bude to dobré
Ahojky no 30% to je fuj a já četla že úspěšnost virtifikace je 90% to vypadá na jiný úhel pohledu haha
to bych na PGS taky koukala jinak
doufám že to do úterka duševně přežiju
asi si sliznici budu vylepšovat jen vínkem
ať si hlavinka odpočne
A co po Ketu máš se ksáááásně
? Hačilka
Petra Z - mě poslal můj gynekolog na klasickou laparoskopii a hysteroskopii, tak to mám už 14 dní za sebou. Vše průchozí a v pořádku. Jak se postupuje dál? Hormony a nebo pak rovnou umělé, když má manžel horší SPG?
@Alenka28 doktorka s tebou vse projde…urcite ti udelaji hormonalni profil a amh
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
@TerkaBaterka Ahoj Terko, tak KET proběhl v pohodě, jen mě ráno trochu rozhodilo když mi sestřička volala, že museli rozmrazit 2, že jedno bylo špatné, tak jsme o něj přišli
Ale třeba ty další teď nebudou potřeba. Cítím se úplně normálně, vůbec nijak zvláštně. A žádný injekce jsem nedostala, k čemu ten Clexan je??
A jinak k těm masážím si myslím, že by to nemělo vadit, když to masérce řekneš, tak ona tu masáž přizpůsobí těhotenství a nic se nestane