GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pampeliška7
12.11.13 19:49

@TerkaBaterka Ahoj Terko, tak KET proběhl v pohodě, jen mě ráno trochu rozhodilo když mi sestřička volala, že museli rozmrazit 2, že jedno bylo špatné, tak jsme o něj přišli :( Ale třeba ty další teď nebudou potřeba. Cítím se úplně normálně, vůbec nijak zvláštně. A žádný injekce jsem nedostala, k čemu ten Clexan je??
A jinak k těm masážím si myslím, že by to nemělo vadit, když to masérce řekneš, tak ona tu masáž přizpůsobí těhotenství a nic se nestane :dance:

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
12.11.13 20:06

@TerkaBaterka -masaže snad ok, když je na to upozorníš. :-)

pampeliško - moc držím palečky, bude to vše ok. :-)

Petisek - a jak se citíš Ty? Kdy jdeš na krev? :-)

• Citovat
  • Upravit
286
12.11.13 20:11
@Ivet74 píše:
@TerkaBaterka -masaže snad ok, když je na to upozorníš. :-)

pampeliško - moc držím palečky, bude to vše ok. :-)

Petisek - a jak se citíš Ty? Kdy jdeš na krev? :-)

ahoj ivet, na krev jdu zitra.jsem nervozni. priznaky nemam zadny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
12.11.13 20:50
@Pampeliška7 píše:
@TerkaBaterka Ahoj Terko, tak KET proběhl v pohodě, jen mě ráno trochu rozhodilo když mi sestřička volala, že museli rozmrazit 2, že jedno bylo špatné, tak jsme o něj přišli :( Ale třeba ty další teď nebudou potřeba. Cítím se úplně normálně, vůbec nijak zvláštně. A žádný injekce jsem nedostala, k čemu ten Clexan je??
A jinak k těm masážím si myslím, že by to nemělo vadit, když to masérce řekneš, tak ona tu masáž přizpůsobí těhotenství a nic se nestane :dance:

pampeliško a vy jste také měli vyšetření genetiky embryí (PGD/PGS)?

• Citovat
  • Upravit
65383
12.11.13 20:54

@TerkaBaterka hele kolikrát v tv vidis kdejakou rádoby celebritu a ta chodila na thajské masáže jako těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
12.11.13 20:57

Ahoj holky. Jdu 13.12. poprvé do Gennetu - k dr. Mokré. Bylo mi zjištěno nedozrávání vajíček, manžel má trochu horší spermiogram. Poraďte, co nás čeká :-) Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
12.11.13 21:23

@TerkaBaterka Ahojky těhule určitě to bude super úterý už se těším :D jen mě trochu mrzí že se doktoři v půlce příprav zase přehodily doktorka je mimo tak Ket bude dělat primář ale jinak pohoda :D Pampeliško hezky relaxuj :D a užívej si klídek :D PetíškuM zítra to dopadne :potlesk: Ivet74 už to máme za pár :potlesk:
PetraZ tak jak už jsi objednáná? :D Alenka28 Určitě nic špatného v Gennetu jsou fajn trošku tu počti najdeš tu všechno možný i nemožný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
13.11.13 06:05

@petisekm Peti drž se, včera jsem mluvila s kamarádkou, je po IVF a je 5tt a příznaky absolutně žádné, nic. Takže se neboj, budeš třeba jedna z mála, která díky bohu třeba nebude ani zvracet. :hug: Držím palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
13.11.13 07:01

Ahoj Ivet74, no právě že jsme měli embryjka vyšetřená PGS, tak mě to neúspěšný rozmrazení bylo trochu líto, ale říkal mi tam doktor, že se to stává asi v 30% případů :(
Jo a KET mi dělal doktor, kterýho jsem vůbec neznala, čekala jsem že to bude buď dr.Petr nebo dr. Mokrá, ale byl taky moc sympatickej. A ve zprávě mám, že bylo zavedeno embryo ve stadiu blast ab. Nevíte co to znamená, to ab?? Terko??
Peti, držím palečky, neboj bude to dobré :hug:

• Citovat
  • Upravit
65383
13.11.13 09:36

@Alenka28 ahoj.....
myslím, že půjdeš na hydrolaparoskopii, asi to tady dělají všem :lol:
ničeho se neboj… :hug: vše ti hezky vysvětlí a navrhne další postup

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
13.11.13 09:48

@Alenka28 Ahojky, my jdeme 21.11. poprvé také k Dr. Mokré. Manžel má spermiogram 21% pohyblivých :( dám ti vědět co a jak. Moje vajíčka nikdo nezkoumal. Měřím si BT a dělám ovulační testy, podle toho mám ovu 17DC, ale vím já co se pak s nimi děje :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaa
13.11.13 10:16
@Pampeliška7 píše:
Ahoj Ivet74, no právě že jsme měli embryjka vyšetřená PGS, tak mě to neúspěšný rozmrazení bylo trochu líto, ale říkal mi tam doktor, že se to stává asi v 30% případů :(
Jo a KET mi dělal doktor, kterýho jsem vůbec neznala, čekala jsem že to bude buď dr.Petr nebo dr. Mokrá, ale byl taky moc sympatickej. A ve zprávě mám, že bylo zavedeno embryo ve stadiu blast ab. Nevíte co to znamená, to ab?? Terko??
Peti, držím palečky, neboj bude to dobré :hug:

Ahojky no 30% to je fuj a já četla že úspěšnost virtifikace je 90% to vypadá na jiný úhel pohledu haha :cert: to bych na PGS taky koukala jinak :roll: doufám že to do úterka duševně přežiju 8o asi si sliznici budu vylepšovat jen vínkem :nevim: ať si hlavinka odpočne :lol: A co po Ketu máš se ksáááásně :D? Hačilka

• Citovat
  • Upravit
29
13.11.13 11:15

Petra Z - mě poslal můj gynekolog na klasickou laparoskopii a hysteroskopii, tak to mám už 14 dní za sebou. Vše průchozí a v pořádku. Jak se postupuje dál? Hormony a nebo pak rovnou umělé, když má manžel horší SPG?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
13.11.13 11:57

@Alenka28 doktorka s tebou vse projde…urcite ti udelaji hormonalni profil a amh

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
13.11.13 14:15

Mam to potvrzene i z krve…:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.