GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
aaaaaaaaaaaaa
11.11.13 10:45
@Ivet74 píše:
@hačilka - také jsme testovací maniak, ale tentokrát bych ráda vydržela. prosím tě, jak jsi na tom s váhou. Já při stimulaci hormonama nic a teď co beru ty kortikoidy mám skoro 2kg nahoře. A to jím stejně. Navíc nejsem žádný drobeček, takže to není nic moc. A to ještě chodím 2× týdně cvičit. :-(@petisekm - prosím Tě, tedy sestra jedna necitelná. :cert: :cert: A co jako podle ní 2 plné čarky znamenají? Těhu jsi, jen se to musí potvrdit. Takže klííííd. :hug:

Ahojky tak KET 19.11. hurá :dance: :srdce: Váha je fuj rok nehulím 10kg nahoře 1IVF 5kg nahoře pak 4dolů teď ta stimulka 2kg jsem jak čuně :nevim: po medrolu kynu taky pěkně tak už na váhu nelezu jíst se musí normálně do Ketu budu cvičit mojžíšovku a pak se dám na modlení že se toho nějak zbavím :roll: PetíšekM ty jsi prostě v tom neřeš :D jedna holka tu psala že po ET se bere jako těhule dokud ji neřeknou že není děsně to pomáhá na nerv :lol:Hačilka

• Citovat
  • Upravit
Ivet74
11.11.13 17:05
@aaaaaaaaaaaaa píše:
Ahojky tak KET 19.11. hurá :dance: :srdce: Váha je fuj rok nehulím 10kg nahoře 1IVF 5kg nahoře pak 4dolů teď ta stimulka 2kg jsem jak čuně :nevim: po medrolu kynu taky pěkně tak už na váhu nelezu jíst se musí normálně do Ketu budu cvičit mojžíšovku a pak se dám na modlení že se toho nějak zbavím :roll: PetíšekM ty jsi prostě v tom neřeš :D jedna holka tu psala že po ET se bere jako těhule dokud ji neřeknou že není děsně to pomáhá na nerv :lol:Hačilka

Hačilko, tak termín je od zítřka za týden. Budu moooc držet palečky. Kolikáty jsi dnes den cyklu? Já jsem zvědavá kdy pujdu já. Na UTZ jdu v pátek (10DC), takže to asi vyjde na víkend.

Nevíte holky zda ket dělá váš ošetřující lékař a nebo sloužící lékař?

• Citovat
  • Upravit
7048
11.11.13 17:12
@Ivet74 píše:
Hačilko, tak termín je od zítřka za týden. Budu moooc držet palečky. Kolikáty jsi dnes den cyklu? Já jsem zvědavá kdy pujdu já. Na UTZ jdu v pátek (10DC), takže to asi vyjde na víkend.Nevíte holky zda ket dělá váš ošetřující lékař a nebo sloužící lékař?

Dneska jsem 9 den cyklu sliznice super Ket 17 den cyklu :dance: v Liberci ten doktor kter má službu na sále tak jsem koukala že primář doktorka tam není tenhle týden tak to mám zas na střídačku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
11.11.13 17:19

@hačilka - tak to vypadá slibně. :-) :palec: Kolik jsi měla sliznici? Já minulý cyklus měla 10DC - 6mm. prý je to na hraně, tak piju teď kontryhel, červené vínko… :-)

• Citovat
  • Upravit
7048
11.11.13 19:28
@Ivet74 píše:
@hačilka - tak to vypadá slibně. :-) :palec: Kolik jsi měla sliznici? Já minulý cyklus měla 10DC - 6mm. prý je to na hraně, tak piju teď kontryhel, červené vínko… :-)

Sliznice prý odpovídá 9dnu cyklu vše ok míry 7až8 mm :lol: kontryhel mám taky jen vínko došlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
11.11.13 21:49

@hačilka ty joooo, tak to mas výstavní sliznici. Ja jsem na patek zvědavá. Kolik šálků kontryhele piješ? Ja 2 denne.

• Citovat
  • Upravit
286
11.11.13 22:02
@Ivet74 píše:
@hačilka ty joooo, tak to mas výstavní sliznici. Ja jsem na patek zvědavá. Kolik šálků kontryhele piješ? Ja 2 denne.

mam doma 2 krabice kontryhelu…nechces je? ja to nepiju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
274
11.11.13 22:05

@petisekm určitě to dobře dopadne a jsi těhu!!! Musíš tomu věřit :srdce: nechápu, proč ti říkala že to nic neznamená… :think:
Buď na sebe hlavně opatrná a chovej se jako těhu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
12.11.13 07:56

@petisekm jééé jsi moc hodná, ale také mám zásobu. :-)

• Citovat
  • Upravit
aaaaaaaaaaaaa
12.11.13 09:07
@Ivet74 píše:

No asi v sobotu pulitřík :lol: pila jsem urolog na močák :nevim: ale už je vše ok tak se vrhnu zase na kontryhel :roll: no a na vínečko :D

• Citovat
  • Upravit
Pampeliška7
12.11.13 10:00

Ahoj holky, tak mě dneska ve 12 hod. čeká KET. Už mi volali, že embryo je připravené a je v pořádku, ale museli bohužel rozmrazit 2, to první prý nebylo dobré, takže jsme o jedno přišli :,( Začínám být nervózní, no snad to bude ok… :roll:

• Citovat
  • Upravit
aaaaaaaaaaaaa
12.11.13 10:08
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, tak mě dneska ve 12 hod. čeká KET. Už mi volali, že embryo je připravené a je v pořádku, ale museli bohužel rozmrazit 2, to první prý nebylo dobré, takže jsme o jedno přišli :,( Začínám být nervózní, no snad to bude ok… :roll:

Ahojky to úrčitě bude ok :lol: hlavně klid za týden tě budu následovat :dance: to jsem zvědavá jak budu klidná :lol: a to máme jen to jedno :nevim: Hačilka

• Citovat
  • Upravit
Pampeliška7
12.11.13 10:26

Hači, toho jsem se právě bála, aby zvládli to rozmrazení, no a jedno to nedalo :( ještě štěstí, že jich máme víc, neumím si představit kdyby jsme měli jen jedno, že by mi zavolali, že mám smůlu a transfer nebude… ale to se tebe netýká, podívej na Terku, taky měli jen jedno a jak krásně to dopadlo!! Tak ještě přežít ten plnej močák při transferu…

• Citovat
  • Upravit
286
12.11.13 10:39
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, tak mě dneska ve 12 hod. čeká KET. Už mi volali, že embryo je připravené a je v pořádku, ale museli bohužel rozmrazit 2, to první prý nebylo dobré, takže jsme o jedno přišli :,( Začínám být nervózní, no snad to bude ok… :roll:

budu držet všechny palce aby to dobre dopadlo…hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
12.11.13 19:05

@hačilka 19.11. jedu do Gennetu na screening ve 12.tt, tak to určitě bude štastný den a KET bude úspěšný, budu na tebe myslet.
Pampeliška7 Tak gratuluji ke KETu, jak se cítíš? Držím moc palce, aby se podařilo. Opatruj se a věř, že ikdyž nic zvláštního neucítíš, nic to neznamená. Já taky nic extra necítila a pak hle, // byly tam. Dostala jsi taky injekce Clexanu?
Ivet74 Taky se dočkáš a té sliznice se neděs, já byla na utz před KETem 9DC a sliznici jsem měla něco kolem 6mm taky jsem se bála a dokonce se i ptala, jestli to není málo a dr. Mokrá mě ubezpečila, že je to naopak super, že do KETu ještě doroste, ale že je lepší že není přerostlá, že je to pak horší. Takže neměj strach, jsi na dobré cestě.
Mám na vás holky otázku, co si myslíte o masážích v těhotenství? Četla jsem různé názory. Někdo říká vůbec někdo zase proč ne, že o nic nejde! V sobotu jsme chtěli jet se známými do Prahy na thajské masáže. Té recepční jsem do telefonu řekla, že jsem těhu a že bych tedy asi spíš jen masáž zad. Ona na to, v jakém jsem měsíci a když jsem řekla, že končím 3. tak řekla, že je to v pohodě, že ty thajky vědí, jak na to a že se nemusím bát. Ale strach mám, abych něco nepokazila. Důvod proč to podnikáme jsou narozky těch známých a nevědí o mém těhotenství. Tak jsem se chtěla zeptat na váš názor. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.