Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Petule 1985 13.8 prvni schuzka, 26.8 hydrolaparoskopie,14.10 zacali jsme s ivf
@TerkaBaterka
Ahoj tak mě bylo špatně taky večer a jak jsem se nenajedla tak mi bylo zle
A že máš malý bříško s toho si nic nedělej já jsem ve 30 týdnu a Všichni na mě koukají kde mám břicho a jestli jsem v pořádku. (mám opravdu malé a přibrala jsem jen 8,5 kg)Ptala jsem se na to svojí doktorky a ta říkala, že čekám první dítě a mám asi pevné břišní svaly (zevnitř břicha protože jsem měla docela špek na to že jsem docela hubená
)Tak můžu být docela ráda protože tlačit před sebou větší břicho už bych nechtěla už tak funím
jak lokomotiva
.
@Pampeliška7 píše:
@Petule 1985 Ahoj Petule, nám na 1.konzultaci naplánovali plno věcí, mě hned další cyklus hormonální profil a hydrolaparku, manželovi další kontrolní spermio a taky genetiku pro oba. Hned jsem měla pocit, že se něco děje. Oni nejdřív udělají všechna možná vyšetření, aby věděli kde je problém než že by se hned hnali do IUI nebo IVF. Neboj, všechno bude dobrý, ty depky padnou někdy na všechny z nás, ale musíme vydržetKdy máte 1. konzultaci?
První konzultace je 21.11. ale čím dál víc to na mě padá, nevím jestli teď protože má přijít MS a jsem taková citlivější. Možná dělám chybu, že si měřím BT a vidím ty hodnoty, přes 36,7 se nedostanu a když už je 36,7 tak to druhý den spadne na 36,5 a vím že těhule nejsem. ![]()
@Petule 1985 Petule, neboj, 21. je za chvilku a určitě se ti po konzultaci uleví, že se konečně něco děje a že se dít začne! A věřím tomu, že v Gennetu nám nakonec pomůžou všem
Myslím, že tě hned pošlou na hydrolaparku, je to asi běžnej postup, aby se podívali v čem a jestli je problém u ženský. A pak už to půjde rychle, musíš věřit ![]()
Ahoj všem, díky vám za milá a povzbudivá slova. ![]()
Pampeliško, jak píše @Petra Z taky jsem zavedla ráno a pak až po KETu. Doporučuje se hodně předtím pít, asi vám to i řeknou nebo to bude v papírech. Já měla strach, abych skutečně měla dost plný močák, já moc nepiju, tak jsem žbrundila po KETu jsem myslela že se počůrám. Pak jsem zase ale měla strach si dojít abych mimi nevyčůrala, no magor ![]()
Tak to holky od sebe budete zhruba týden
Budete se podporovat a sdělovat si pocity, to je vždycky fajn ![]()
Holky, sice spinim…ale dnes 10-ty den po ET jsem rano mela // tak snad to v gennetu potvrdi
@petisekm - jééééé tak to je super. Vše bude ok. Spousta holek špiní. ![]()
Já dnes 4DC. V pátek 15 jdu na UTZ (10DC) a asi mi řekne kdy bude KET. Je to tak? Nebo se pak ještě jde na další UTZ jak se roste sliznice. Piju kontryhel, večer si dáváme dvojku červeného, tak sna d to bude ok.
@hačilka - Asi už jsme se ptala, ale už máš termín KET?
Já zase mám podivbnou MS. 1 a 2DC prutokáč, 3DC - nic a dnes 4DC jen lehce špinění. Snad to Mudr neodloží na příští cyklus.
Jak se to blíží, tak jsem nějaká nervozní.
. Na druhou stranu, už chci mit to naše sluníčko u sebe. ![]()
@Ivet74 píše:
@petisekm - jééééé tak to je super. Vše bude ok. Spousta holek špiní.![]()
Já dnes 4DC. V pátek 15 jdu na UTZ (10DC) a asi mi řekne kdy bude KET. Je to tak? Nebo se pak ještě jde na další UTZ jak se roste sliznice. Piju kontryhel, večer si dáváme dvojku červeného, tak sna d to bude ok.
@hačilka - Asi už jsme se ptala, ale už máš termín KET?
Já zase mám podivbnou MS. 1 a 2DC prutokáč, 3DC - nic a dnes 4DC jen lehce špinění. Snad to Mudr neodloží na příští cyklus.
Jak se to blíží, tak jsem nějaká nervozní.. Na druhou stranu, už chci mit to naše sluníčko u sebe.
Ahojky já jdu v pondělí na UTZ a počítám že další pondělí či úterý bede KET jinak MS byla taky 2dny silnější a 4den špinění a konec ale to já mívám takže to neberu jako něco divného já se zase pozoruju pořád mě něco bolí břicho od zad tak cvičím mojžíšovku
teď zase se mi zdá že močák malinko cítím
piju urolog bleee a brusinky no je mi asi prd to bude hlavička
chci být 100% ok tak kravím ![]()
@hačilka - také se strašně pozoruji. Naštěstí se cítím dobře. Ale už dlouhodobě piju každé ráno mladý ječmen, beru chlorellu a ještě zobu Femibion. Také se snažím, aby to tělo fit. ![]()
@Ivet74 píše:
@hačilka - také se strašně pozoruji. Naštěstí se cítím dobře. Ale už dlouhodobě piju každé ráno mladý ječmen, beru chlorellu a ještě zobu Femibion. Také se snažím, aby to tělo fit.
No to já taky nemarodila ani nepamatuju ale teď mám pochyby jestli jsem ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.