GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65387
5.11.13 10:26

@petisekm já vím…právě že to je takhle
a ještě ty moje cykly po 50ti dnech…to se pak těžko čeká na 2.den cyklu třeba že
Navíc dr. říkala, že stimulovat se jí moc nechce, mám vysoké AMH, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.11.13 20:37
Ahoj, prosla jsem si 1ET,2krat ket a stale se nedari i kdyz podle lekaru jsme s manzelem vporadku. Lecim se v Praze v Pronatalu a premyslime, ze prestoupime do Gennetu. Muzete mi prosim napsat jaky to tam je? V Gennetu jsem se chtela lecit hned, ale muj lekar mi doporucil Pronatal.Je to tam moc hezky, ale jde to tam jak na bezicim pasu.Moc informaci nedavaj. Chtela jsem po nich udelat nejake vysetreni, proc nam to nejde, ale bylo mi receno, ze kdyz nam to nedopadne jeste 2krat tak se to zacne resit.Muze mi tu nekdo prosim poradit…Moc dekuju
@petisekm píše:
@Petule 1985 já mám VZP a schvaleni trvalo 14 dní…platila jsem za IVF az po ET
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
5.11.13 20:56

Hačilko, o kolik se Ti opozdila ta MS. Já to měla dostat v neděli a stále nic. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
LKK
1756
5.11.13 22:38

@wlucinka A zkoušela jsi nějakou tu babskou radu nebo už dorazila sama? :)
Nic si z toho nedělej u mě taky nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKK
1756
5.11.13 22:41

@Petule 1985 na SPG má vliv hodně věcí. Jeden týden jdeš a nic moc, ale hned další týden může být situace jiná.
My jsme se ještě moc s dr. o hydrolaparce nebavily, ale samozřejmně pokud na ni dojde budou taky obavy. Teď záleží jak dopadne krev a SPG.
A ty už víš, že tam půjdeš?

Neboj medicína je mocná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
6.11.13 06:32

@LKK To jsem právě také vyčetla na internetu. Manžel byl ještě před tím odběrem na operaci s kolenem, jestli třeba i ta narkóza. Já teprve jdu na první schůzku toho 21.11 tak uvidíme, ale co jsem tady četla a jestli jsem to dobře pochopila, tak to asi dělají každé nové pacientce. Začala jsem zase měřit teplotu a ovu mám 17DC ale po tom až do MS mám takové tlačení a píchání v podbřišku, jako bych to měla dostat, ale teplota je pořád 36,7. Já se přes těch 37 nedostanu. Máme to ještě takové kompliovanější, protože manželova sestřenka má od narození Verdnig hoffannův syndrom a každý z rodiny, kdo chce mít děti musí do Ústí na genetiku a nechat si udělat nějak genetické rozbory, na jejichž výsledky se čeká 3 měsíce. Právě ta doktorka říkala, že se to dělá jen jednou za život a je to hrozně nákladné a v Gennetu by to po nás také chtěli, takže nám nechala udělat i rozbory na plodnost, z čehož měl manžel strach. Ale včera mi volali, že tu plodnost má bez jediného problému. Každopádně dalšímu SPG se asi nevyhne, vid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
6.11.13 08:17

@Petule 1985 - u vás by bylo opravdu vhodné vyšetření PGD nebo PGS (genetika embrya).

Jinak holky, konečně dorazila MS, takže se budu objednávat na UTZ a pak se dozvím termín KET. :-)

• Citovat
  • Upravit
65387
6.11.13 08:49

@trixa v genetu ti udělají odběry krve, myslím, že hned hydrolaparoskopii
taky bych být tebou změnila CAR, už psychicky ti to pomůže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
6.11.13 09:15
@Ivet74 píše:
Hačilko, o kolik se Ti opozdila ta MS. Já to měla dostat v neděli a stále nic. :nevim:

Ahojky 4 dny mrcha jedna :nevim: vydrž :lol: ona dorazí Hačilka

• Citovat
  • Upravit
286
6.11.13 09:15

Tak u nas to asi neklaplo…sem 7 den po ET a od rana silne spinim…zitra jdu na krev :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaaaaaaaaaaaaaaa
6.11.13 09:19
@Ivet74 píše:
@Petule 1985 - u vás by bylo opravdu vhodné vyšetření PGD nebo PGS (genetika embrya).Jinak holky, konečně dorazila MS, takže se budu objednávat na UTZ a pak se dozvím termín KET. :-)

No super :dance: já jdu 11.11 na ultrazvuk tak snad do 0bude Ket :dance: Hačilka

• Citovat
  • Upravit
65387
6.11.13 09:21

@petisekm ještě neztrácej naději…
před týdnem mi psala kamarádka, že krvácela po pozotovním testu, opravdu hodně…
na UTZ se miminko drželo…za 2 dny křeče a krvácení…
a to trvalo týden a mimčo se pořád drží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
6.11.13 09:46
@aaaaaaaaaaaaaaaaa píše:
No super :dance: já jdu 11.11 na ultrazvuk tak snad do 0bude Ket :dance: Hačilka

Tak já pujdu na UTZ asi v patek 15. Zitra jedu do gennetu se na ten 10DC objednat a ještě si nechám pro jistotu vzít krev na hormony. Tak to budu mít KET cca 5 dní po Tobě. Moc se těším a zaroveň se bojím, aby to dobře dopadlo.
Dnes jsme nasadila prednison…no je to tu… tento měsíc budeme mít drobka obě u sebe. :andel:

• Citovat
  • Upravit
1435
6.11.13 09:49
@Ivet74 píše:
@Petule 1985 - u vás by bylo opravdu vhodné vyšetření PGD nebo PGS (genetika embrya).Jinak holky, konečně dorazila MS, takže se budu objednávat na UTZ a pak se dozvím termín KET. :-)

A co to je za vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
6.11.13 09:50

@petisekm - neházej flintu do žita. Zkoušela jsi testík? Je ale možná ještě brzy. Vydrž, třeba to bude ok a špinění je jak se mimi vrtá do sliznice.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.