Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@petisekm já vím…právě že to je takhle
a ještě ty moje cykly po 50ti dnech…to se pak těžko čeká na 2.den cyklu třeba že
Navíc dr. říkala, že stimulovat se jí moc nechce, mám vysoké AMH, tak uvidíme
@petisekm píše:
@Petule 1985 já mám VZP a schvaleni trvalo 14 dní…platila jsem za IVF az po ET
Hačilko, o kolik se Ti opozdila ta MS. Já to měla dostat v neděli a stále nic. ![]()
@wlucinka A zkoušela jsi nějakou tu babskou radu nebo už dorazila sama? ![]()
Nic si z toho nedělej u mě taky nic
@Petule 1985 na SPG má vliv hodně věcí. Jeden týden jdeš a nic moc, ale hned další týden může být situace jiná.
My jsme se ještě moc s dr. o hydrolaparce nebavily, ale samozřejmně pokud na ni dojde budou taky obavy. Teď záleží jak dopadne krev a SPG.
A ty už víš, že tam půjdeš?
Neboj medicína je mocná ![]()
@LKK To jsem právě také vyčetla na internetu. Manžel byl ještě před tím odběrem na operaci s kolenem, jestli třeba i ta narkóza. Já teprve jdu na první schůzku toho 21.11 tak uvidíme, ale co jsem tady četla a jestli jsem to dobře pochopila, tak to asi dělají každé nové pacientce. Začala jsem zase měřit teplotu a ovu mám 17DC ale po tom až do MS mám takové tlačení a píchání v podbřišku, jako bych to měla dostat, ale teplota je pořád 36,7. Já se přes těch 37 nedostanu. Máme to ještě takové kompliovanější, protože manželova sestřenka má od narození Verdnig hoffannův syndrom a každý z rodiny, kdo chce mít děti musí do Ústí na genetiku a nechat si udělat nějak genetické rozbory, na jejichž výsledky se čeká 3 měsíce. Právě ta doktorka říkala, že se to dělá jen jednou za život a je to hrozně nákladné a v Gennetu by to po nás také chtěli, takže nám nechala udělat i rozbory na plodnost, z čehož měl manžel strach. Ale včera mi volali, že tu plodnost má bez jediného problému. Každopádně dalšímu SPG se asi nevyhne, vid.
@Petule 1985 - u vás by bylo opravdu vhodné vyšetření PGD nebo PGS (genetika embrya).
Jinak holky, konečně dorazila MS, takže se budu objednávat na UTZ a pak se dozvím termín KET. ![]()
@trixa v genetu ti udělají odběry krve, myslím, že hned hydrolaparoskopii
taky bych být tebou změnila CAR, už psychicky ti to pomůže
@Ivet74 píše:
Hačilko, o kolik se Ti opozdila ta MS. Já to měla dostat v neděli a stále nic.
Ahojky 4 dny mrcha jedna
vydrž
ona dorazí Hačilka
Tak u nas to asi neklaplo…sem 7 den po ET a od rana silne spinim…zitra jdu na krev ![]()
@Ivet74 píše:
@Petule 1985 - u vás by bylo opravdu vhodné vyšetření PGD nebo PGS (genetika embrya).Jinak holky, konečně dorazila MS, takže se budu objednávat na UTZ a pak se dozvím termín KET.
No super
já jdu 11.11 na ultrazvuk tak snad do 0bude Ket
Hačilka
@petisekm ještě neztrácej naději…
před týdnem mi psala kamarádka, že krvácela po pozotovním testu, opravdu hodně…
na UTZ se miminko drželo…za 2 dny křeče a krvácení…
a to trvalo týden a mimčo se pořád drží
Tak já pujdu na UTZ asi v patek 15. Zitra jedu do gennetu se na ten 10DC objednat a ještě si nechám pro jistotu vzít krev na hormony. Tak to budu mít KET cca 5 dní po Tobě. Moc se těším a zaroveň se bojím, aby to dobře dopadlo.
Dnes jsme nasadila prednison…no je to tu… tento měsíc budeme mít drobka obě u sebe. ![]()
@Ivet74 píše:
@Petule 1985 - u vás by bylo opravdu vhodné vyšetření PGD nebo PGS (genetika embrya).Jinak holky, konečně dorazila MS, takže se budu objednávat na UTZ a pak se dozvím termín KET.
A co to je za vyšetření?
@petisekm - neházej flintu do žita. Zkoušela jsi testík? Je ale možná ještě brzy. Vydrž, třeba to bude ok a špinění je jak se mimi vrtá do sliznice.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.