GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Pampeliška7
2.11.13 10:21

Ahoj holky, možná si na mě ještě některá vzpomenete, čtu vás a hlavně sleduju jak báječně jsi na tom ty, TerkaBaterka, moc a moc gratuluju a věřím, že i dál bude vše tak jak má!! Musí, zasloužíš si to, ostatně jako všechny holky tady. A jak se cítíš?? Chodíš pořád do práce? Já musela KET nakonec odložit o víc jak 2 měsíce, měla jsem 2× za sebou antibiotika :x ale teď už jsem začala s tou přípravou, Medrol a Estrofem, jak jsem se toho bála, tak mi to díkybohu zatím nic nedělá, ve středu mě čeká ultrazvuk a když bude sliznice v pořádku, tak mi snad už konečně naplánují KET. Chci potom chodit do práce, doma bych se zbláznila, práci mám pohodovou a chodím tam ráda, tak snad nebude problém…

• Citovat
  • Upravit
3308
2.11.13 11:42

Ahoj Pampelisko, moc děkuji za podporu. Ted už se cítím o něco lip, ale bylo období kdy mi bylo fakt soufl v kuse několik dni. Naštěstí nejsem asi zvraceci tip, takže jsem v práci :poblion: jen jednou :lol:
Do práce porad chodim a asi i dal budu. Jen na tři dny jsem si dala oddych po tom, co jsem začala asi v 5.TT krvácet. Pak se z toho stalo spineni a pak to samo ustalo. Na kontrole u dr. Mokré v 8.TT bylo vše v pořádku, srdíčko bílo stejně jako o par dni dyl u mého dr, u kterého jsem se mela hlásit. Ted jdu na ko az za dva týdny ke svému dr a to bych mela dostat prukazku a pak hned 19.11. pojedeme do Gennetu na screening. Jsem ted trochu nervózní aby bylo vše v pořádku a miminko prospívalo.
Držím ti moc palce, aby ses konečné dockala toho KETu!!! To se ti to tedy pěkně protáhlo, ale kdo si počká ten se dočká a já věřím, že teď je ten správný čas, kdy se to má povest. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
2.11.13 13:43

@TerkaBaterka Terko, ale utíká to hrozně, viď, pamatuju si, že KET jsi měla 13. září a už je skoro o 2 měsíce později. Určitě je tvoje miminko v pořádku, ale já vím, nejradši bysme chodily na UTZ každý týden, co? :lol: To jsi mě uklidnila, že taky chodíš do práce, většinou holky hned zůstávají doma, ale to já nechci, já bych doma jen přemýšlela a brouzdala na netu a v práci to aspoň líp utíká. A můžu se tě zeptat, jaký teď bereš léky?? Já jsem na to hrozná, mám nějaký psychický blok a nejradši bych nebrala nic, ale nejde to, já vím a pro mimi to musím vydržet, ale už teď si připadám jak feťák nebo stará bába, když ty léky pořád všude nosím s sebou :roll:

• Citovat
  • Upravit
3308
2.11.13 21:13

Máš pravdu, letí to jako blázen. :) Já brala do 8.tt estrofem 1-1-1, medrol 4mg, utrogestan 2-2-2 a euthyrox na šítku. Pak mi dr. Mokrá vše zrušila, ale můj dr doporučil v utroši pokračovat do 10.-12.tt, tak ten beru ale ted už jen 2-0-2. A hned po KETu jsem si píchala clexan, každý den po dobu 30 dní. Prý by to mohlo pomoct v zahnízdění. Já do toho šla, protože co bych pro to neudělala, aby se podařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.11.13 10:36

@TerkaBaterka Ahojky no tak konečně ms tak už taky začínám :lol: fuj medrol a estrofem zbytek těch dobrot asi až po Ketu viď? :potlesk: Ivet 74 tak co ty uuuuuž? Jinak holky to je hnus u nás v kerkonoších leje a šedívka všude bnleeeeeeee :roll: :roll: ještě terko kdy ti dělali první ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
3.11.13 14:16

@hačilka Tak super, že mrcha už dorazila :) Ted už to bude šup šup a budeš mít mrně u sebe. Po pozitivních odběrech krve objednávají v Gennetu až za 3 týdny, takže v nějakém 8tt. Já jsem ale kvůli krvácení a špinění jela za Mokrou o týden dřív, takže jsem mrně viděla už v 7tt. :)
U nás je taky pěkně hnusně! Šedivo, skoro tma a skoro pořád prší. Ráno jsme jeli do krámu, udělala jsem oběd, upekla brownies, včera jsem se činila, to jsem zvládla kromě vyluxování a vytření celého bytu, utření prachu, umýt komplet celou kuchyň. TO jsem moc ráda. Dnes budu ještě žehlit!! Mám tam zase mraky manželovo košilí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
3.11.13 14:28

@TerkaBaterka Dík za info :lol: tak to asi foto k jéžišku pro stařečky bude dýl ale to neva :lol: já prve dožehlila naštěstí muž nosí montérky to je dřív :lol: Pampeliška 7 a ty taky chodíš do gennetu? to budem tak na stejně já začala s chemii před Ketem dneska :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
3.11.13 14:58

@hačilka ahoj holky, jo taky chodím do Liberce k dr. Petrovi, jsem s ním spokojená. Tak to budem tak nějak o týden, já ty dobroty :lol: (krásnej výraz) baštím od minulý neděle a teď ve středu jdu na ultrazvuk a pak už mi snad řekne, kdy by mohl být KET. Je to můj první, tak jsem sondovala u Terky co a jak :D a doufám, že náš výsledek bude stejnej jako ten Terky!! :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7048
3.11.13 15:12
@Pampeliška7 píše:
@hačilka ahoj holky, jo taky chodím do Liberce k dr. Petrovi, jsem s ním spokojená. Tak to budem tak nějak o týden, já ty dobroty :lol: (krásnej výraz) baštím od minulý neděle a teď ve středu jdu na ultrazvuk a pak už mi snad řekne, kdy by mohl být KET. Je to můj první, tak jsem sondovala u Terky co a jak :D a doufám, že náš výsledek bude stejnej jako ten Terky!! :potlesk:

No to je skvělé budu mít čerstvé informace :lol: jinak gratulace jiný výsledek než u Terky se rozhodně neočekává :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.11.13 15:33
@hačilka píše:
@Jančakecalka Ahojky o Mončině nic nevím ale už by měla být mamina :) a co ty jsi se taká chystala na IVF?

Jo, jo, už je nejspíš maminka, Péta Z mi psala do sz. Já se o ní bála, dost jsem jí fandila, aby měla už konečně mímo, taky dost poradila.
Já byla během roku na 5 IUI, ale ani jedna se nezdařila :,( V červnu jsem byla i na hydrolaparce a sama Mokrá se divila, proč ještě nejsem těhotná, když to mám uvnitř jako z učebnice a to i přes prodělaný císař před 4 lety.Na IVF nemáme peníze, takže náš sen o druhém miminku se nám rozplynul po poslední,5té iui v září a na další už nejdu, myslim, že cenu to nemá. Asi je chyba někde v ovulavi :nevim:
Naše první dcerka se nám povedla před 5 lety touto dobou na první pokus iui-teda povedli se dvouvaječná dvojčátka, ale jedno nám ve 20 tt umřelo :,(
Každopádně, ted nevíme, jestli spíš nejít do adopce, na ivf nemáme, navíc, dcerka je nemocná, takže já do práce nechodím. :(

• Citovat
  • Upravit
7048
3.11.13 15:39

@Jančakecalka ahojky je to boj a ty peníze to je děs taky nevím zda by jsme šli do dalšího IVF teď to šlo protože mi mudr. napsala hormony v srpnu než to vzp potentovala s doplatky :pocitac: Tak přeji hodně štěstí v rozhodování a holčičce mooooooooooooooooc zdravíčka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.11.13 15:53
@hačilka píše:
@Jančakecalka ahojky je to boj a ty peníze to je děs taky nevím zda by jsme šli do dalšího IVF teď to šlo protože mi mudr. napsala hormony v srpnu než to vzp potentovala s doplatky :pocitac: Tak přeji hodně štěstí v rozhodování a holčičce mooooooooooooooooc zdravíčka :D

Děkuju :hug: ona to vážně moc potřebuje, je to moje malá chudinečka :,( za svůj krátký život má pořád nějaká omezení a moc si toho ještě neužila.
Já mám taky vzp :( zvedlo se to o hodně? Nevíš? Mám z toho všeho smíšený pocity ted.

• Citovat
  • Upravit
7048
3.11.13 15:58

@Jančakecalka hele nevím přesně ale menupur byl celý hrazený pojišťovnou a teď psaly holky v diskuzy o doplatcích že na ty 3 balení doplácely cca 9 tisíc hnus :pocitac: koukni tam uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
3.11.13 16:00
@hačilka píše:
@Jančakecalka hele nevím přesně ale menupur byl celý hrazený pojišťovnou a teď psaly holky v diskuzy o doplatcích že na ty 3 balení doplácely cca 9 tisíc hnus :pocitac: koukni tam uvidíš

No, tak jestli je to tolik, tak do toho vážně nejdeme teda, to by nás nejspíš zrujnovalo :zed:
Jo, jo, kouknu, dík :hug:

• Citovat
  • Upravit
286
3.11.13 16:01

@Jančakecalka ja ted mela puregon a doplacela jsem necely 4000

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.