GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
274
13.11.13 14:23

@petisekm to je SUPER!!! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
13.11.13 14:45

@petisekm Peti, velká gratulace!!! Jen tak dál :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
7048
13.11.13 15:07
@petisekm píše:
Mam to potvrzene i z krve…:-D

Velká gratulace :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
13.11.13 15:14

Moc vam dekuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
13.11.13 16:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
13.11.13 17:57

@petisekm Peti moooooc gratulujiiiiiiii :) a teď jsem napiš rady a triky :) :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
14.11.13 20:25

Holky měly jste při přípravě na Ket nějaké problémy? Pobolívá mě podbřišek pořád lítám na malou :nevim: myslala jsem že močák ale ten se zdá v poho :nevim:???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
15.11.13 07:52

@hačilka Hači, ne, nic takovýho jsem před KETem nepociťovala, ale pravda je, že jsem každou chvíli měla pocit, že na mě něco leze :roll: ale myslím, že to byly jen nervy, jak moc člověk chce aby byl hlavně zdravej… a to bude nejspíš i tvůj případ!!

• Citovat
  • Upravit
aaaaaaaaaaaaa
15.11.13 09:12
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Hači, ne, nic takovýho jsem před KETem nepociťovala, ale pravda je, že jsem každou chvíli měla pocit, že na mě něco leze :roll: ale myslím, že to byly jen nervy, jak moc člověk chce aby byl hlavně zdravej… a to bude nejspíš i tvůj případ!!

Ahojky no to asi jo přidám vínko :roll:

• Citovat
  • Upravit
286
15.11.13 11:42

@Petule 1985 Ahoj, nevim jaky rady myslis :-) ale dodrzovala jsem to co mi pani doktorka Mokra doporucila :-) dnes jsem si zasla ke svy doktorce na ultrazvuk…zatim krome plodoveho vacku neni nic videt, ale pry to je vse na dobre ceste…ted jen 4.12 do gennetu a doufam, ze potvrdi ze je vse OK…tobe drzim palce aby ti vse dopadlo dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.11.13 19:03

@petisekm Jsi hodna, děkuji. Dnes nám švagrová oznámila, že je těhotná, ve 2. měsíci, no slzy se mi hrnou jak hrachy do očí, ale doma nesmím brečet, jinak by to bylo velký, musím vydržet do pondělí na cestu do práce :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.11.13 19:19

@Petule 1985 ani nevíš jak to celý chápu…už čekáme na mimčo 8 let…8 let naděje a zároven neuspechu…a pak vidis jak nekdo do toho vlitne ani nevi jak…prijde mi to strasne nespravedlivy…drz se…dokazete to a brzo budete mit mimco taky.Kdy jdes do gennetu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
15.11.13 19:25

@petisekm Víš Peti, kdyby alespoň nebyla tak zlý člověk jako je :( jak si to vychutnávala když to říkala rodičům a my tam seděly. Sevřel se mi žaludek a musela jsem držet sebe i svoje slzy abych nebyla největší závistivka. Najednou na mě byla tak miloučká a slaďoučká jako medík. Konečně bude v něčem první. Přeju jí to, chtěla mít dítě aby nás předběhla, tak ať se jí daří. Jdeme tam ve čtvrtek, nejvíc mě štve ten čas, pořád jen čekání a čekání a nic. Nepoznávám se, mám depky jako blázen, nic mě nebaví, sama jsem zrovna dnes přemýšlela, kdy jsem se naposledy smála. Nějak mě to ovládá a přemáhá. Snad se už něco hne a bude se něco dít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
15.11.13 19:30

@Petule 1985 vím jak ti je…predloni na vanoce bratr s tou svoji oznamil, ze cekaji mimco. Ona cely tehu kourila a pila…desna slepice ze ji neni rovno. Myslela si jak se z ni kazdy posadi na prdel, ze je v tom…taky me to silene mrzelo…vim presne cim si prochazis, ale to asi kazda ktera uz jde do CAR…ale muzu ti zarucit, ze ted to bude rychlost…5 let jsem navstevovala Iscare v Praze a 5 let se mnou nikdo nic nedelal…jen jsem ta jezdila a k nicemu…vzdy kdyz melo na neco dojit tak nebyli doktori…pak jsem nastoupila v srpnu do gennetu a byla to jizda…hned hormonalni profil, hydrolapa pak schvaleni IVF a ted mam pozitivni tehu test…zvladnes to…uvidis…jen jak se to rozjede dostanes novou silu a energii :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65383
15.11.13 19:34

@Petule 1985 věř, že až budeš mít miminko, toto bude zapomenuto…
vlastní zkušenost
i když ted ti to moc nepomůže vid…
neboj :hug: brzy se dočkáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.