Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Děkuji @petisekm @Vlaďka 27
mě by se to právě hodilo na tu 7h, tak teď nevim
![]()
@LKK Tak sestřičky tam jsou určitě od 7.00, gennet se otevírá v 7.00. Na recepci se zeptej a sestřičky ti krev určitě vezmou. Když se de na vyšetření na sál, tak tam máš být na 7 nebo chvilku po 7. Určitě tam budou a určitě tě neodmítnou. ![]()
Ahojky, mám prosbičku. Jsem objednaná do Gennetu a mám OZP. Dívám se teď na stránky pojišťovny a není tam Liberec jako partner, jen Praha. Nevíte některá? Děkuju.
@Alenka28 liberec je vlastně pobočka Prahy…
takže to by mělo být OK
Praha tam má ale obě pobočky jako partnerské a Liberec nic, a někde jsem na netu četla, že snad musela jedna jezdit do Prahy kvůli tomu…
Terko a Hačilko, moc vám na váš zítřejší důležitý den držím palečky!!!
určitě to bude pro vás šťastnej den ![]()
Já budu zítra týden od KETu, ale nevím, moc šancí tomu nedávám, cítím se úplně normálně, nic zvláštního, tak tomu přestávám věřit ![]()
@Pampeliška7 píše:
Terko a Hačilko, moc vám na váš zítřejší důležitý den držím palečky!!!určitě to bude pro vás šťastnej den
Já budu zítra týden od KETu, ale nevím, moc šancí tomu nedávám, cítím se úplně normálně, nic zvláštního, tak tomu přestávám věřit
Ahoj pampeliško
dík už se moc těším
to je dobře že se cítíš normálně vždyť těhu není žádná nemoc
u holek jsem taky ze začátku vůbec nic nepoznala
Hačilka
Ahojky snažilky
Jdu vám nalít trošku optimismu do žil v tomto pochmurném počasí
Pampeličko nemusíš mít žádné příznaky. Jsem čerstvě po 2 IVF, dnes 10 den po ET a včera jsem našla na TT //. Už jsem ztrácela naději, prsa přestala bolet, cítila jsem se stejně jako před 2 měsící po 1. IVF které nevyšlo a ejhle jsou tam!!! Je to jen začátek, ale už teď je to výhra
Držím moc moc palečky. Všichni se tady jednou dočkáme miminka!!!
@LKK Ahojky
jela jsi teda dnes na ten hormonální profil? Co SPG, dělali vám? Máte výsledky?
Já jedu teď na endokriologii, kvůli té štítné žláze…minulý týden ve středu jsem byla na krvi, tak si jedu pro výsledky ![]()
@Lotty83 kez by jsi měla pravdu a my všechny mely//. Moc ti gratuluji a přeji jen radostne dny. Dávej na sebe a miminko pozor! ![]()
Pampeliško - naházej flintu do žita. Když jsme čekala první, tak jsme trdlovala na diskotece a nic netušila. Takže tak 10 den testni a najdeš //
Hačilko…držím palečnky na zítřejší KET. Nám se to o měsíc posouvá. Ale neva aspoň stihnu vánoční uklid. ![]()
Petisekm a jak se cítiš Ty? ![]()
@Lotty83 No krása velká gratulace
je vidět že druhý pokus je šťastnější
![]()
Děkuju Vám moc za gratulace, ale jak říkám, je to teprve začátek… Sázela bych že to je dlouhým protokolem a mírným OHSS a samozřejmě moc šikovnými lékaři v Gennetu. Mám 2 kamarádky které otěhotněly až po dlouhém protokolu. Je u PCO rizikovější ale byl ve všem úspěšnější, jak v počtu vajíček, kvalitě, tak v počtu embrii.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.