GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7048
22.11.13 14:49
@Petule 1985 píše:
@hačilka A to se vám povedlo až teď? Holky jak já vám závidím :( klidně bych to :poblion: vzala za vás :( jen aby se to podařilo no, toho se bojím.

No u mě je to 2 pokus po 1nezdaru mě mudr poslala na všechna možná vyšetření a s PGS bylo taky dlouhé :nevim: už mám čas jen do července pak mi bude 40 :roll: a pojišťovna udělá pápá :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
22.11.13 14:51
@Pampeliška7 píše:
@Petule 1985 neboj, půjde to rychle, v lednu už budete dávat žádost na pojišťovnu, uvidíš :dance: opravdu to všechno jde rychle, ani se nenaděješ a budeš se psychicky připravovat na první injekci :lol: pamatuju si jakou jsem z toho měla hrůzu a nakonec to šlo bez problémů. A taky jsme od začátku byli s manželem rozhodnutý zkusit dvojčátka, měla jsem 5 embryjek, takže by to i šlo, no ale nakonec jsme zaváděli jen jednoho bojovníka :lol: asi mě odvaha zkusit 2 opustila :D

No ona to potom bude asi rychlost. Nic jiného po hydrolaparce není. Říkám si, že jako prvorodička bych měla dost práce s jedním, natož dva prďolové :) Já odvahu zatím nemám, představa je to hezká, 2v1 ale prakticky se toho bojím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
22.11.13 14:54

@hačilka Teda ty jsi bojovnice, tak to ti o to víc držím palečky, aby vše vyšlo jak si přeješ. To je na prd, když tě takhle „tlačí“ čas :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.11.13 16:23

@Petule 1985 Ahojky snažím se manžel je ůžasný chlap tak si ta dítko prostě zaslouží :srdce: Ikdyž máme pěkný život holky jsou velký naštěstí doma jen mladší a na víkendy starší je rebelka má svoji garzonku a tam chaoz který bych doma nesnesla :roll: S mužem drandíme na motorce máme fajn přátelé toho se budem muset vzdát aspoň na chvilku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.11.13 18:40

Holky jak vsechny valcite? na všechny z vás myslím…na těhulky jak jim je a na snažilky at jim to brzo vyjde. já ted jen ležím…v úterý jsem šla s bolestma k doktorce, prý je vše ok ale bolesti neustale trvaji. rovnou mi udělala i fotku z ULT a říkala, že tam je mala pulzující tečka, že to jesrdíčko…ze dvou embroušů se udrželo jen jedno…já to snad do toho 4.12 nevydržím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.11.13 18:54

@petisekm Jj je to boj 8o já raději nechci nic vědět bojím se testu :zed: jsem vzorně v klidu :D gaučík něco pošudlat procházka pod dohledem statného ošetřovatele :lol: a zase gaučík :lol: krása :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.11.13 19:04

@hačilka mě doma nedovolí vůbec nic…jen co se zvednu tak milion otázek…máme generační dům…o patro niž bydlí naši…mamka vaří a když jí jdu pomoc tak dostanu vynadáno a musím si lehnout u nich :-) kdy budeš dělat testík? určitě to klapne a budete mít veselé vanoce :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.11.13 19:25

@petisekm tak to máme s bydlením stejný :roll: ale vaříme o víkendu na střídačku
počítala jsem že dcery trochu máknou ale jo až jim se chce :roll: :roll: a maj čas na taková prkotiny jako úklid :roll: takže občas něco vyplodí ale koukat na ně je utrpení :nevim: testit nechci pokusím se vydržet do krve tj 3.12 doufám že to dám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
23.11.13 19:31

@hačilka to znám taky…přítelův syn co s náma bydlí měl dneska jen vysát a vytřít…vše ostatní jsem si udělala…tak nevytrel koupelnu s tim, ze to je zbytecne jelikoz stejne az vyleze ze sprchy tak bude podlaha mokra :zed: co ti budu povidat. No tak at nam ten prosinec dobre dopadne…budu na tebe myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
23.11.13 19:40

Ahoj holky, ráda čtu že se máte fajn a užíváte si klídku a odpočíváte. Já se až stydím jak to tak čtu, já chvilku nevydržím v klidu, takže chodím do práce, o víkendu se hrabu na zahradě, lítám se psem po lese, vařím, uklízím, prostě uplně normálně funguju :dance: já bych umřela, kdybych měla jen ležet, snad mě to nepotká, protože se svojí povahou si myslím, že bych si tím ublížila ještě víc, psychicky bych byla hotová :nevim: ale večer v osm jsem na postel, usínám leckdy i dřív, takže za chvilku už jdu do hajan :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1435
23.11.13 19:50

@hačilka @petisekm
Holky buďte na sebe opatrné. A moc se nenamáhejte, ať se drobek udrží. Moc vám fandím a držím pěsti. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
23.11.13 19:56
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, ráda čtu že se máte fajn a užíváte si klídku a odpočíváte. Já se až stydím jak to tak čtu, já chvilku nevydržím v klidu, takže chodím do práce, o víkendu se hrabu na zahradě, lítám se psem po lese, vařím, uklízím, prostě uplně normálně funguju :dance: já bych umřela, kdybych měla jen ležet, snad mě to nepotká, protože se svojí povahou si myslím, že bych si tím ublížila ještě víc, psychicky bych byla hotová :nevim: ale večer v osm jsem na postel, usínám leckdy i dřív, takže za chvilku už jdu do hajan :mavam:

Takhle jsem fungovala při prvním pokusu kromě té práce to by nešlo a když se nezadařilo měla jsem výčitky jsem taky akční tak čtu pletu jdu na procházku nevím jestli to pomůže ale nechci si nic vyčítat, ale ty jsi mladá nemáš za sebou 2riziková těhotenství skončená císařem a toho času mám taky málo tak to musím vydržet ještě že je hnusně :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
23.11.13 20:19

@hačilka Hači, to je jasný, každá to děláme jak to cítíme, nejhorší je že se to asi stejně nedá ovlivnit, je to na přírodě, ale musíme mít pocit že jsme pro to udělaly všechno. A jak ti je?? Už líp nebo hůř a tím pádem líp psychicky?? :lol: a jinak už taky nejsem nejmladší, je mi už 34 :roll:

• Citovat
  • Upravit
7048
24.11.13 21:21
@Pampeliška7 píše:
@hačilka Hači, to je jasný, každá to děláme jak to cítíme, nejhorší je že se to asi stejně nedá ovlivnit, je to na přírodě, ale musíme mít pocit že jsme pro to udělaly všechno. A jak ti je?? Už líp nebo hůř a tím pádem líp psychicky?? :lol: a jinak už taky nejsem nejmladší, je mi už 34 :roll:

Ahojky dneska blbě celý den :roll: imunologii mám v poho tak to snad nebude nějaká blbá reakce na mimi jo a zobu medrol :poblion: tak asi dobrý :lol: u druhé dcery jsem blela skoro do 6 měsíce a začalo to velmi brzy :lol: 34 je v poho :lol: máš ještě dobrý vajíčka :lol: to bude mimi jedna radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
25.11.13 06:55

Ahoj holky, tak mám na sebe pěknej vztek :( nakonec jsem si z nějakého popudu udělala test, no a dvě čárky tam sice jsou, ale ta druhá je hodně slabá a nevýrazná, dělala jsem dneska ráno ten test z Gennetu a ta čárka je dobře o polovinu slabší než kontrolní :,( takže myslím, že je něco blbě, hcg tam sice je, ale málo, teď už by na testu měla být pořádná dálnice :roll: Zítra jedu na krev, ale už tomu moc nedávám a navíc jsem teď pěkně nervózní a napnutá jak struna, ach jo, to mi to testování za to fakt nestálo :evil:
Hači, ale ty jsi s těma nevolnostma jasná!! :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.