Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Pampelisko tak moc gratuluju
![]()
@hačilka ahaaaa tak diky musím to nastudovat
Pampeliško, takééééé se přidávám ke gratulacím 1000 jednotek to je nádhera.
![]()
Holčiny moje zlaté, moc moc vám všem děkuju za obrovskou podporu, díky že jste ![]()
Lotty, tobě extra díky, tvoje příspěvky mě vždycky dokázaly hodně uklidnit
nechávali jsme zavést 1 embryjko, proto mě taky ta hodnota hcg docela překvapila, ale ono to je hrozně individuální…
Hači, na ultrazvuk jdeme přesně za 3 týdny, 17.12. tak doufám, že bude všechno ok a budou hezký vánoce
A stejný výsledek od tebe očekávám příští úterý! ![]()
Peťule, neboj se vlka nic
přehoupne se nový rok a už to u tebe pofrčí taky
Tohle bylo moje 1.IVF, měli jsme metodu PISCI a pak navíc genetické vyšetření embryí PGS, no a tohle byl první KET.
Holky, pořád tomu nemůžu uvěřit, ale stojím nohama na zemi, tolik se toho může ještě podělat, tohle je vlastně teprve začátek, ale už to je úspěch. A všechny se nakonec dočkáme ![]()
Pampeliško strašně moc ti gratuluju, je to krásná zpráva. Určitě to bude vše v nejlepším pořádku. Když čtu tvůj poslední příspěvek, tak jsi na tom stejně jako já.. naprosto. Taky 1.IVF, PICSI, PGS, KET 1 embrya a úspěch!!! Gennet je skvělej ústav a jak je vidět, tak tato metoda má obrovské úspěchy a díky bohu za to a za ty úžasné lékaře, kteří tohle vymysleli.
Hačilko, ty jsi na dobré cestě následovat Pampelišku a já věřím, že i tobě to vyjde.
Držím palce.
Já jsem dle posledního utz v LB nyní ve 14.TT a snad už se zlepšují i moje nevolnosti a nechutenství. A je tedy zatím vše v pořádku. Na další KO jdu až za 3 týdny na triple testy a pak zvažuju, jestli se na velký utz ve 20.tt neobjednám zase do gennetu. Mají totiž opravdu skvělé ultrazvuky a je tak vše krásně vidět. Jen stále zvažuju to 3D video. Nějak si nejsem jistá, jestli se na to po porodu bude někdo dívat. ![]()
@TerkaBaterka na velký utz jdi do genettu ja byla a super, moc me tam uklidnili ze je miminko zdravé
@Petra Z A byla jsi i na tom 3D ultrazvuku? Nechala sis udělat video? Já o tom pořád uvažuju a ani nevím, jestli se to dělá ve stejnou dobu jako ten velký utz?
@TerkaBaterka byla–hned po tom genetickém ve 20.tydnu jsem se hned objednala na 4d
A byla jsem nadšena, uz na to Koukal i Matyáš ![]()
Mam video a asi 6 fotek
@Petra Z Jéé no to je super, že jsem narazila na někoho kdo byl přímo v Gennetu. A kolik jsi za to prosím dala? A jak dlouhé je to video?
Ahoj holky @TerkaBaterka Ivet74 přišla jsem se kouknout po delší době jak jste na tom. @TerkaBaterka koukám u tebe je vše v pořádku a mimísek se má čile k světu a to je moc dobře
Ivet74 tebe čeká KET toho jednoho embryjka z PGD určitě rozmražení zvládne a bude se mu u tebe libit.
No a já jsem na tom holky asi takhle…1 IVF a vyšetření PGD nedopadlo dobře 3 embryjka nebyli vhodný k zavedení takže žádný KET nebyl ![]()
Takže jsme šli do 2 IVF v sobotu jsem byla na OPU bylo 7 vajíček jen 4 byli zralá ty se oplodnily a vyvíjejí se dál jen 3 a z nich by měli zítra brát buňky na PGD.
Mysleli jsme, že když bylo teď 7 vajíček, že je větší šance že jich bude víc na vyšetření a jsme na tom úplně stejně jako minule ![]()
Teď jen čekat jestli aspoň to jedno embryjko tím vyšetřením PGD projde ![]()
Ahoj holky, všechny vás zdravím a mám takovej dotaz. O víkendu jedu s kamarádkou na wellnes víkend, už to máme zaplacený dávno. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte zda můžu do bazénu a do vířivky? Vířivku máme vždycky pro sebe, čistá voda napuštěná jen pro nás, na 20 minut. Myslíte, že by to mohlo něčemu vadit? A co masáže, ty asi ne, co?? ![]()
Ahoj já jsem si nechala udělat v Gennetu 4D půl hodina videa a fotečka k tomu cena 800,– Kč. Krásný zážitek malý zíval cucal si ručičku nožičku
.Doporučuji
Nech se objednat tak na 19 týdnu mají plno ![]()
@TerkaBaterka hele ja mela štěstí v neštěstí, byla tam sestřička, co se to učila takže video mam cca 40 minut–ono to není cele 4d když prcka ztratila, prepla na normální a zase hledala ![]()
Fotek mam asi 6 a cena 1000 Kč
Ale to, jak bude video dlouhe a kolik chceš fotek je jen na tobe
@allmeyo Ahojky už jsem si říkala jak na tom jsi
to čekání je otřesné ale vydrž už jsi si smůlu vybrala tak musí být lépe
budem ti držet pěsti
pampelišce a @TerkaBaterka to zabralo
Holky já chci taky UTZ a všechna možná vyšetření a hned
dneska jsem 8 den blivno po ránu
pobolívá mě v podbřišku a prsa žádná špinění nic MS mám mít o víkendu
už chci mít na čele napsáno jsi v tom a Bivojek je zdravý
čekání je ![]()
Vydržím do krve posledně mě test akorát vynervoval počůrala jsem kde co
a nic
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.