GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1435
27.11.13 17:47
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, všechny vás zdravím a mám takovej dotaz. O víkendu jedu s kamarádkou na wellnes víkend, už to máme zaplacený dávno. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte zda můžu do bazénu a do vířivky? Vířivku máme vždycky pro sebe, čistá voda napuštěná jen pro nás, na 20 minut. Myslíte, že by to mohlo něčemu vadit? A co masáže, ty asi ne, co?? :nevim:

Před měsícem jsem byla s kamarádkou, která je po IVF a byla v 5 týdnu. Do bazénu dle cARu mohla, ale musela si koupit přímo tampony do bazenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.11.13 18:12

@hačilka No doufejme, že jsme si smůlu vybrali a teď už to dopadne líp. Říkám si jestli to není třeba mým věkem a ty vajíčka už nejsou tak kvalitní jak by měli být :nevim: no uvidíme Tobě je též tolik a KETU jsi se dočkala tak snad i já :think: Jak se to protahuje tak se čím dál míň na to těhotenství cítím :zed: děkuji za držení pěstiček a i já tobě držím, aby ti to dobře dopadlo :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
27.11.13 18:21

@allmeyo jo taky si myslím že je to věkem ja měla z 5 jedno zdravé a jedno netestované :lol: přitom genetika ok ale tak to je s tím nic neneděláme :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.11.13 18:58

Gonal

Ahoj holky, nezbyl některé z vás po stimulaci Gonal popř. Menopur? jsem samoplátce a nutně sháním na již 9.IVF :( děkuji za nabídky, piště do soukromé schránky. díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
27.11.13 20:05

@roxy82 koukni na stranKy modrý koník tak jede téma mam/nemám léky na Ivf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
27.11.13 20:10

@Petra Z díky za radu, ale tam už mám taky inzeráty…už nevím, kde shánět :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
27.11.13 20:33

@roxy82 aha no jediné to pořad hlídat
Ja nemám, nepomuzu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.11.13 22:39

@hačilka možná jsi to tu už psala, ale proč to jedno nebylo vyšetřené? přesně jak píšeš u nás obou genetika taky na výbornou a embryjka vyšli geneticky špatně to člověk nechápe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivet74
28.11.13 08:26

@allmeyo . ahooooj. Budu držet palečky, aby to bylo dobré. My také jsme geneticky oba naprosto v pořádku a z počátečního stavu 10 oplodněných, jich vydrželo 5 prodlouženou kultivaci a na PGD šla 3 embrya a geneticky vhodné máme jen jedno. Je to prostě věkem. Kdyby jsme těhotněli ve 20 tak je vše jinak. :-)
Neboj bude to dobré. Kolik jste te´d po tom zdražení platili za leky?

No a u mě je to tak, že čekám na MS (měla by dorazit v ut 3.12.), ale potřebovala bych jí dostat o den dva dříve, protože Gennet v Praze má v laboratořích od 20.12. pauzu a KET by vychazel na tu pauzu a to by se to zase muselo o měsíc posunout. Takže ode dneška zařadím vínko a asi teplé koupele, abych to uspíšila. Na akupunktuře mi pani doktorka dala nějaká homeopatika, tak snad MS příjde aspoň o den dříve. Je to stejně boj to početí, co? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7048
28.11.13 10:10

@allmeyo Ajojky ta odebraná buňka se jim nějak potento :roll: nepodařila na načíst tak doufám že náš osamělí bojovníček je zdraví :D mudr říkal 50 na 50 tak uvidím dneska jsem 9den vnoci mě bolelo břicho jako na ms bála jsem se jít kouknout ale nic :lol: je ještě brzy měla by mrcha dorazít v neděli či v pondělí :roll: :roll: :roll: snad nebude Ivet 74 to je pech stěma svátkama :roll: tak pořádně popař ať stíháš no mě by taky UTZ v 8 týdnu vycházelo na svátky už to mám naplánovaný :lol: a ještě na Imunologii na krev :nevim: tak uvidím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
28.11.13 10:33

Chjo holky, čím dál tím víc se bojím ULT zda tam bude srdíčko…tím jak se blíží kritické tt se kterýma jsem bojovala je to horsí a horsí :-( nějakou radu jak to prekonat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
28.11.13 10:42

@petisekm hrůza že to čekání já se zase bojím Ms a krve :roll: no a pak se budu bát UTZ :lol: doufám no je to na panáka :lol: :lol: to nemůžem sex drogy a rokenrol taky prd :mrgreen: zabíjet čas žrádlem numůžu :poblion: navíc už jsem jak koule :roll: tak pletu na Facebooku si prodávám hadříky asi si udělám bazárek a jinak čtu a lezu rodině na nerv :lol: to mi jde nejlíp :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65371
28.11.13 10:48

@petisekm prostě si to nepřipouštět a říkat jen, že to bude v pořádku :hug:
@hačilka držím moc moc palce pořad :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pampeliška7
28.11.13 10:51

Petisekm a Hači, máte pravdu, to čekání je na bednu :zed: já mám od pozitivní krve teprve 2 dny, do UTZ dlouhé 3 týdny a nevím jak to přežiju, je to nekonečný, pořád jen čekání a nervy :roll: Holky, ale musíme vydržet, bude to dobrý!!

• Citovat
  • Upravit
7048
28.11.13 10:54
@Pampeliška7 píše:
Petisekm a Hači, máte pravdu, to čekání je na bednu :zed: já mám od pozitivní krve teprve 2 dny, do UTZ dlouhé 3 týdny a nevím jak to přežiju, je to nekonečný, pořád jen čekání a nervy :roll: Holky, ale musíme vydržet, bude to dobrý!!

JJ držím holky ale je to děs kdybych mohla do práce tak to bude lepší 8o ale to nejde a muž by mě asi zaškrtil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.