Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pampeliška7 píše:
Ahoj holky, všechny vás zdravím a mám takovej dotaz. O víkendu jedu s kamarádkou na wellnes víkend, už to máme zaplacený dávno. Chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte zda můžu do bazénu a do vířivky? Vířivku máme vždycky pro sebe, čistá voda napuštěná jen pro nás, na 20 minut. Myslíte, že by to mohlo něčemu vadit? A co masáže, ty asi ne, co??
Před měsícem jsem byla s kamarádkou, která je po IVF a byla v 5 týdnu. Do bazénu dle cARu mohla, ale musela si koupit přímo tampony do bazenu.
@hačilka No doufejme, že jsme si smůlu vybrali a teď už to dopadne líp. Říkám si jestli to není třeba mým věkem a ty vajíčka už nejsou tak kvalitní jak by měli být
no uvidíme Tobě je též tolik a KETU jsi se dočkala tak snad i já
Jak se to protahuje tak se čím dál míň na to těhotenství cítím
děkuji za držení pěstiček a i já tobě držím, aby ti to dobře dopadlo ![]()
@allmeyo jo taky si myslím že je to věkem ja měla z 5 jedno zdravé a jedno netestované
přitom genetika ok ale tak to je s tím nic neneděláme ![]()
Ahoj holky, nezbyl některé z vás po stimulaci Gonal popř. Menopur? jsem samoplátce a nutně sháním na již 9.IVF
děkuji za nabídky, piště do soukromé schránky. díky ![]()
@roxy82 koukni na stranKy modrý koník tak jede téma mam/nemám léky na Ivf
@Petra Z díky za radu, ale tam už mám taky inzeráty…už nevím, kde shánět ![]()
@hačilka možná jsi to tu už psala, ale proč to jedno nebylo vyšetřené? přesně jak píšeš u nás obou genetika taky na výbornou a embryjka vyšli geneticky špatně to člověk nechápe ![]()
@allmeyo . ahooooj. Budu držet palečky, aby to bylo dobré. My také jsme geneticky oba naprosto v pořádku a z počátečního stavu 10 oplodněných, jich vydrželo 5 prodlouženou kultivaci a na PGD šla 3 embrya a geneticky vhodné máme jen jedno. Je to prostě věkem. Kdyby jsme těhotněli ve 20 tak je vše jinak. ![]()
Neboj bude to dobré. Kolik jste te´d po tom zdražení platili za leky?
No a u mě je to tak, že čekám na MS (měla by dorazit v ut 3.12.), ale potřebovala bych jí dostat o den dva dříve, protože Gennet v Praze má v laboratořích od 20.12. pauzu a KET by vychazel na tu pauzu a to by se to zase muselo o měsíc posunout. Takže ode dneška zařadím vínko a asi teplé koupele, abych to uspíšila. Na akupunktuře mi pani doktorka dala nějaká homeopatika, tak snad MS příjde aspoň o den dříve. Je to stejně boj to početí, co? ![]()
@allmeyo Ajojky ta odebraná buňka se jim nějak potento
nepodařila na načíst tak doufám že náš osamělí bojovníček je zdraví
mudr říkal 50 na 50 tak uvidím dneska jsem 9den vnoci mě bolelo břicho jako na ms bála jsem se jít kouknout ale nic
je ještě brzy měla by mrcha dorazít v neděli či v pondělí
snad nebude Ivet 74 to je pech stěma svátkama
tak pořádně popař ať stíháš no mě by taky UTZ v 8 týdnu vycházelo na svátky už to mám naplánovaný
a ještě na Imunologii na krev
tak uvidím ![]()
Chjo holky, čím dál tím víc se bojím ULT zda tam bude srdíčko…tím jak se blíží kritické tt se kterýma jsem bojovala je to horsí a horsí
nějakou radu jak to prekonat?
@petisekm hrůza že to čekání já se zase bojím Ms a krve
no a pak se budu bát UTZ
doufám no je to na panáka
to nemůžem sex drogy a rokenrol taky prd
zabíjet čas žrádlem numůžu
navíc už jsem jak koule
tak pletu na Facebooku si prodávám hadříky asi si udělám bazárek a jinak čtu a lezu rodině na nerv
to mi jde nejlíp ![]()
@petisekm prostě si to nepřipouštět a říkat jen, že to bude v pořádku ![]()
@hačilka držím moc moc palce pořad ![]()
Petisekm a Hači, máte pravdu, to čekání je na bednu
já mám od pozitivní krve teprve 2 dny, do UTZ dlouhé 3 týdny a nevím jak to přežiju, je to nekonečný, pořád jen čekání a nervy
Holky, ale musíme vydržet, bude to dobrý!!
@Pampeliška7 píše:
Petisekm a Hači, máte pravdu, to čekání je na bednujá mám od pozitivní krve teprve 2 dny, do UTZ dlouhé 3 týdny a nevím jak to přežiju, je to nekonečný, pořád jen čekání a nervy
Holky, ale musíme vydržet, bude to dobrý!!
JJ držím holky ale je to děs kdybych mohla do práce tak to bude lepší
ale to nejde a muž by mě asi zaškrtil ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.