GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65365
6.12.13 17:19

@hačilka no me to servalo svetylka z balkonu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
7.12.13 12:31

Ahoj holky, dlouho jsem se neozvala…od úterý jsem ležela v nemocnici…ráno mě vzbudilo krvácení tak jsme hned jeli…už jsem si myslela, že to opět nedopadlo. Naštěstí srdíčko tlouklo a zjistili, že mám hematom v děloze. Už jsme dneska doma…zatím je vše ok a velka kontrola v gennetu se presunula az na 10.12 tak snad to dobře dopadne jelikož mě pobolívá břicho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.12.13 14:47

@petisekm Ahojky tak hlavně že srdíčko bije :lol: budeš muset trávit vánoce na gauči :lol: to ale vůbec není špatná poloha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
286
7.12.13 16:14

@hačilka to mas pravdu, ale jak to skloubit s chodem domacnosti netusim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
7.12.13 16:23

@petisekm zapřáhni zbytek rodiny :mrgreen: já vím u nás pomůže muž, dcery mají jiné názory na vedení domácnosti :lol: takže kromě jídla (to neznaná že se oběduje v poledne ale třeba ve 3) všechno počká uklízení to vůbec počká :D :D že nemůžu ležet v bordelu je problém mého zvrhého myšlení :arrow: :roll: normální člověk to dá :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
7.12.13 20:21

@petisekm koukej odpočívat
Chlap ma taky ruce a víš co je ted to nejdůležitější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3308
7.12.13 21:20

@petisekm Holky mají pravdu. Hele můj manžel ted jak jsem těhu, tak kmitá a to nebyl zvyklej doma nějak extra pomáhat a dnes mi dokonce i umyl okna, protože nechtěl abych to dělala já. Vaří, nakupuje, prostě fakt je úžasnej a nikdy bych to do něj neřekla :) Jako já jsem přesně ten typ že nedokážu ležet, kor když on pracuje… ale on mě nechce moc nechat, okřikuje mě, at si sednu :D
Uvidíš, že manžel taky zamaká, jen aby jsi ty a miminko byli v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
7.12.13 23:31

@hačilka Ahoj tak já za PGD platím úplně stejně jako před zářím, takže se nic nezměnilo a nezdražilo. Ten menogon se dá jen se na místě vpichu druhý den udělá červený flíček, který pak postupně zmizí. Mě osobně se teda po nějakým vpichu flíček udělal a někdy nebyl skoro vůbec vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.13 09:00

Ahoj holky jelikož MS nikde dělala jsem si test a tohle je výsledek. Je to pozitivni nebo negativni? Tady s manželem nad tím sedíme a podle návodu by negativni byl jedna čárka a čisto ale tohle fakt nevim :(( nechci byt zase zklamaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
8.12.13 09:42

@Petule 1985 tedaaaaaa to vypadá dost dobře
Zitra udělej další a nebo raději pozítří když to vydrzis
Ale ja vidím krásnou druhou čárku 8o 8o :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.13 09:48

@Petra Z Peti myslíš? není to chyba testu? Bolí mě hrozně prsa jako mě ještě nebolely, jako ze stran. Tady nad tím sedíme, takové štěstí mít nemůžeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65365
8.12.13 10:32

@Petule 1985 no ja mela jednou chybu testu ale to byl mamatest confort a co jsem vycetla tak jsem nebyla jediná
Ale tyto obyč testy jsou nejspolehlivější
Tak myslím, ze se můžete potichu radovat :D
Mas ještě testy???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1435
8.12.13 10:37

@Petra Z Tohle je obyč test od Dr. Maxe. Jiné testy nemám, byly dva v krabičce. Jeden jsem si dělala ve čtvrtek a byla jen jedna čárka a dole nic, bílo. Odpo si zajedu do lékárny pro další testy a zkusím to zítra ráno testovat, ale v hlavě mi to šrotuje pěkně. Nechce se mi tomu věřit a zároveň se nechci radovat, víš jak to zklamání bolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
8.12.13 10:52

@allmeyo Ahojky no to je super díky :lol: dám to jako poslední pokus pak končím do 3 všeho dobrého :D co ty čekáš na výsledky? @Petule 1985 to vogo to je duch holka jedno šikovná :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46226
8.12.13 10:53

@Petule 1985 pardon ze lezu do diskuze ale vypada to na dusika :potlesk:
Ty dr.max sou ted nejlepsi, zkus testnou az za dva dny, to zase bude videt jak sili :kytka:,drzim moc palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.