GENNET Liberec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
26.12.13 12:30

Ja se ted v lednu chystam do COPU do Brna kvuli cytologii a pak hura gennet kvuli planovanemu tehotenstvi nejde nam to tak my s nad pomuzou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.13 11:05

Ivet74

Ahoj holky, tak jsme dnes zkusila testík a nic. Jsem 9 den po ket 5 ti dennní krásné bastocysty a PGD. Nevím kde je chyba. Mé tělo bylo připraveno, vše v pořádku a přesto se asi nezadařilo. příznaky naprosto žádné. Ani podbříšek, ani prsa. Mám pocit, že možná embryjko nezvládlo transfer, protože Se do mě Dr. nemohla vůbec dostat, takže vrátila embryo k embryologovi a až když si udělala cestu, tak ho vložila. Já byla celá stažená, protože mě to docela bolelo. Už jsem se modlila, abych to měla za sebou.
Dneska jsme si pěkně pobrečela. Nevím jak víc tomu ještě napomoci. Chodila jsem na akupunkturu, beru homeopatika, geneticky zdravé embryo a přesto se nepovedlo. :-(

A co vy holky jak se vede?

• Citovat
  • Upravit
141
27.12.13 11:14

prosím

Ahoj snažilky, já jsem se snažila 5 let a ted mám s pomocí centra asistované reprodukce v Brně krásnou tříměsíční holčičku. Nikomu bych nepřála dlouhé čekání na miminko. Zároven si ale dodělávám školu, letos poslední ročník a na jaké jiné téma psát bakalářku než na IVF. Chtěla bych tedy poprosit všechny, které s ním mají také zkušenost o pomoc a to vyplněním dotazníku. Jelikož mi to tady Admin maže, tak kdyby jste měli zájem pošlete mi soukromou zprávu a já Vám pošlu odkaz. Dotazník je zcela anonymní.

Děkuju a tfuj, tfuj, tfuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 12:53

@andilek89 Ahoj tak držím pěstičky, aby jsi tu cestu za mimi měla co nejkratší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 13:10

Ivet74 Ahoj ty ses ještě nezaregistrovala :cert: :mrgreen: Dokud nedostaneš MS tak naděje tu ještě je ;) i když kolikrát tu byli případy, že holky začaly špinit mysleli si, že to dostaly a stejně pak v závěru byly těhotný tobě prostě nezbývá nic jiného než si ještě nějaký ten den počkat :pankac:
Já tě spíš obdivuju, že máš pořád sílu testovat, ale každá jsme jiná určitě se na mimčo moc těšíš tak bys ten výsledek věděla co nejdřív já vím. Myslím na tebe a ty dvě // ti moc přeju. Já už teď dopředu vím, že já určitě testovat za celou dobu nebudu prostě bud to dostanu a nebo ne :nevim: všechno sem tak nějak hodila za hlavu ;) Já teď čekám až to dostanu abych mohla začít dlabat Estrofem a první den MS si mám zavolat do Gennetu, aby mě objednali na utz.
Jinak teď se jen válím užívám si volna čumím na pohádky a žeru cukroví no na váhu radši ani nepolezu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 13:11

@hačilka No teda tak to jste dostali pěkný dárek pod stromeček peněz není nikdy dost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
269
27.12.13 14:51

Dekuju budem to potrebovat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
27.12.13 15:55

@allmeyo No dík neco dodáme a je to 3pokus beru jako poslední mám o 15kilo víc než jsem začala je fakt že přestat kouřit taky udělalo svoje ale sotva lezu :cert: v červenci 40 tak konečná Ivet 74 vydrž do krve Pampeliška taky neměla příznaky test měla dýl jen dušíka a je těhu :D kdy máš krev? @andilek89 vítej :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.12.13 18:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky, tak jsme dnes zkusila testík a nic. Jsem 9 den po ket 5 ti dennní krásné bastocysty a PGD. Nevím kde je chyba. Mé tělo bylo připraveno, vše v pořádku a přesto se asi nezadařilo. příznaky naprosto žádné. Ani podbříšek, ani prsa. Mám pocit, že možná embryjko nezvládlo transfer, protože Se do mě Dr. nemohla vůbec dostat, takže vrátila embryo k embryologovi a až když si udělala cestu, tak ho vložila. Já byla celá stažená, protože mě to docela bolelo. Už jsem se modlila, abych to měla za sebou.
Dneska jsme si pěkně pobrečela. Nevím jak víc tomu ještě napomoci. Chodila jsem na akupunkturu, beru homeopatika, geneticky zdravé embryo a přesto se nepovedlo. :-(A co vy holky jak se vede?

Ahoj já jsem měla 10 den bílo na testu tak jsem vzteky vyhodila testy. Dvanáctí den mi volala sestřička jestli jsem si dělala test že z krve jsem těhotná. Byla jsem v šoku protože podle testu mi nic nevyšlo a teď 19. 1. 2014 přivítáme malého prďolu. :srdce: Takže ti držím palce, aby jsi byla příjemně překvapená jako já :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
27.12.13 18:25
@Anonymní píše:
Dneska jsme si pěkně pobrečela. Nevím jak víc tomu ještě napomoci. Chodila jsem na akupunkturu, beru homeopatika, geneticky zdravé embryo a přesto se nepovedlo. :-(A co vy holky jak se vede?

jo a ještě jsem do toho krvácela :evil: takže dobrá kombinace :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 19:11

@žiraf No to normálně jeden čumí co se všechno může stát při testování :think: :) a to že se vám narodí v Lednu prďolka je fakt úžasnýýýý :kytka: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
27.12.13 19:14

X

Příspěvek upraven 31.12.13 v 14:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 19:14

@hačilka Já o těch kilech raději mlčím já mám nahoře víc jak 15 kg :zed: a taky sotva lezu ku-re-vs-ký kila :pocitac: :mrgreen: Tak do července se to u tebe sakra musí povíst, mě bude 40 příští rok v prosinci :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7048
27.12.13 19:23

@allmeyo No tak to máš ještě rok :kytka: já jen půl :cert: no dneska jsem 2×cvičila mojžíšovku začínám hned po ránu apak procházka dlouhá a pak zase mojžíšovka a nehubnu :mrgreen: dráhý muž žere pořád a ještě zhubnul :pankac: to je na pos… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2552
27.12.13 19:49

@hačilka No jo chlapi to mají s tím nabíráním jinak než mi ženský, oni žerou a nepřiberou :pocitac:a jak je vidět některý i při žraní schazujou :mrgreen: sakryš práce :| Ty jo tak to seš dobrá, že o svátcích cvičíš :pankac: já se teda k cvičení nemůžu nějak už od září dokopat prostě sem zlenivěla a po těch hormonech a braní Prednisonu sem akorád rozežraná bóóóóže jestli já to dám dolů to chci vidět :think:
Rok uteče jako voda teď to mám druhý pokus u prvního nebylo ani jedno embryjko moc šancí už taky nemám, ale nechávám tomu volný průběh a vůbec to nijak neřeším co se má stát se stane a hotovo :nevim:
O mojžišovce mi jednou přítel říkal, jestli by nebylo dobrý to zkusit, ale mě se do toho nějak vůbec nechce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.