Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wlucinka No jsem zvědavá
Paní v telefonu mi nabízela ještě doktorku Veroniku Mokrou, ale že jsem zvyklá chodit k chlapovi, tak jsem si vybrala jeho. A ty už jsi po umělku nebo jsi teprve v procesu? ![]()
@alina.f na 1.konzultaci se vás budou jen vyptávat, co se děje a proc tam jste a tak… Poté tě pošlou na hormonální profil (pokud jsi na něm ještě nebyla) a na ten tě pošlou 2.-3.den cyklu… A partnera na spermiogram.
Já jsem šla i na laparoskopii, na kterou tě možná pošlou taky - nic to není ![]()
Já mám teď za sebou stimulaci a zítra mě čeká odběr vajíček, rak se modlím ať vše dobře dopadne ![]()
Nahoře si zapni podpisy - zobrazí se ti, co mají pisatelky za sebou ![]()
Zapla jsem. Děkuju.
2.-3.DC? to je dobrý..:-) to tam máme zrovna jít ten den ![]()
Snad to nebude všechno dlouho trvat…Nechci čekat další rok…ale alespoň už budu vědět, že se něco děje. To člověku taky přidá na pohodě ![]()
@alina.f tak já byla na 1.konzultaci 16.září a do ivf jsme se pustili teď 5.ledna, zdrželo se to kvůli Vánocům, jinak by jsme se do toho pustili už v prosinci…
A odkud jsi?
@alina.f z Ústí nad Labem, takže docela streka…
Tak to nemáš moc daleko, to je dobře, že začátku tam budete jezdit celkem často…
@wlucinka Jj, 10 kiláčků
a tam u vás nemáte žádný CAR? Nejbližší je až tady v LBC jo? To je dobrý ty jo…a jak snášíš všechny ty věci co do sebe musíš sypat? A brala jsi někdy Clostilbegyt?
@alina.f je bližší, ale můj gynekolog chtěl, abych šla sem… Asi má dobré zkušenosti ![]()
Stimulaci zvládám bezvadně, nic mi není… Je to ale individuální - to co zvládám já, může být pro jiného nepříjemné…
Nikdy jsem žádné podpůrné léky nebrala, takže s tím nemám moc zkušeností. Jen duphaston ![]()
@wlucinka Já právě jen ten Clostilbegyt a taky mi je po něm dobře. Všichni ale píšou, jak jim to dělá neplechu až jsem se začala obávat jestli vůbec zabírá, prevít jeden
Jinak stále čekám na MS. Měla přijít včera, i teplota klesla, ale furt nikde mrcha. Tak doufám, že nebudu muset na vyvolávačku.
TerkoBaterko, tak jaký byl včera ultrazvuk?? Už víte, co se ti schovává v bříšku?? A kde jsi nakonec byla, v Gennetu?? Já jdu za týden, budu v 13tt, ale mám strašnej strach ![]()
@Pampeliška7 Neboj se ničeho, určitě bude vše ok.
Nám včerejší utz ve 20.tt dopadl skvěle. Bude to holčička a měla vše ukázkové. Tak jsme šťastní jako blechy a už sepisuju seznam, co musíme pořídit. Bříško už mi pěkně roste. Malou začínám cítit čím dál častěji, ale zatím to jsou jen takové lehké kopance.
Nakonec jsme nebyli v Gennetu, protože to bych prý musela mít od svého dr. povolené a to se mi moc nechtělo se nějak doprošovat jestli můžu a tak jsme šli k mému gynekologovi, který tento velký utz dělá. Mám to v místě bydliště a tak to pro nás bylo i jednodušší.
Držím palce at je vše ok.
A jak se cítíš? Vše v pořádku?
@TerkaBaterka Ahojky, strašně moc ti gratuluju!!!
Mám fakt radost, že jste v pořádku
Stejně je to zázrak, co ti doktoři z Gennetu dokážou, viď? Vím, že jsi tady psala, že máš tušení, že to bude holčička, tak se ti to splnilo, to je krásný!!
Já se cítím vcelku dobře, občas je mi ještě špatně, ale už to pomalu ustává, zato prsa mě pořád hodně bolí, takže spaní je docela problém a taky jsou větší a žilnatý. Ale bříško pořád nikde, jen večer se mi tam vyvalí takovej špíček, ale ráno je zas pryč
kdy tobě začalo růst bříško? Už chci mít hrozně ten utz za sebou, ať vím na čem jsem… naposledy jsem miminko viděla u své dr. 30.12., to byl začátek 10tt, ale už je to tak dlouho, že jsem hrozně nervózní…
Ale ty si to moc hezky užívej, teď prožíváš nejkrásnější období, strašně ti to přeju!! ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.